Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Kochana62 a jaki masz plan ustalony na sn. Moj gin mnie namawia ale tylko jesli samo ruszy jesli nie to w terminie porodu mam miec CC bez wywolywania. Wiem ze mozna by poczekac i mozna np prbowac z balonikiem albo lekko oxy ale że ja mam złe wspomnienia i anatomie taka jaka mam gin twierdzi i wsumie położne z ktorymi próbowałam że to nie ma sensu. Wsumie sama czuję, że jesli samo ni ruszy to niestety taka moja natura ze szyjka noe chce puścić.
-
Elwira.eli wrote:Nie wiem czy sie zatrulam czy mioze za mocno doprawione mieso i moze orzech mi stanal na zoladku. Ale jest masakra. To moze najpierw wypije imbirowa a pozniej rumiankowa?! Jesli ma ktos sprawdzone spisoby to prosze o podanie w razie jakby mi nie przeszlo.
boooje sie. A moze mi sie oczyszcza sam orgamizm.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam nadzieję, że może być taka lista rozpakowanych. Widziałam, że są podobne na innych wątkach, tylko trochę bardziej szczegółowe. W związku z tym, że raczej korzystam z forum na telefonie, to zdobyłam się tylko na taką
Asia jestem mega ciekawa jak to u Ciebie było. Opowiedz nam coś więcej w wolnej chwilitanith, AJrin, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySassy wrote:Dziewczyny mam nadzieję, że może być taka lista rozpakowanych. Widziałam, że są podobne na innych wątkach, tylko trochę bardziej szczegółowe. W związku z tym, że raczej korzystam z forum na telefonie, to zdobyłam się tylko na taką
Asia jestem mega ciekawa jak to u Ciebie było. Opowiedz nam coś więcej w wolnej chwiliKinga., Sassy, Mirabelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
Elwira.eli wrote:Czy cos z lekarstw bralyscie na bol zoladka?
-
Asia gratulacje :*
Ja już myślałam że będę rodzić, mały w nocy tak się rozszalal, nawet jak na niego bardzo mocno się ruszał, uderzal mi cały czas w szyjkę główką, normalnie biegałam co chwila do łazienki i na siku i sprawdzać czy nic nie cieknie ze mnie.. Miałam tez kilka mega bolacych skurczy, Ale się uspokoiło.. Dobrze że dziś idę na kontrolę to zobaczymy co tam z moja szyjkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 06:47
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualnyJa tez sn po cc. Jak bylam na ostatnim usg lekarz, nie moj prowadzacy, bardzo sie ucieszyl ze podjelam taka decyzje, ale obaj mowia ze czekamy do twrminu maks ze wzgledu na duze dziecko. I moj obciazony wywiad (nadcisnienie w poprzedniwj ciazy, cukrzyca w obecnej a teraz jeszcze wielowodzie) jednak nie wiem czy nie bedzie cc przez to wszystko...
A i jeszcze jesli chodzi o wywolywanie to wlasnie lekarz powiedzial ze duzo zalezy od tego jak organizm będzie przygotowant, czy szyjka jest skrocona, czy dziecko nisko i w ogole w innym wypadku raczej to nie ma sensu i moze dojsc do odklejania lozyska jak u mnie w pierwszej ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 08:21
-
nick nieaktualny