Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa totalnie brak objawów,jak mnie piersi bolały przed @ to teraz od dwóch dni nic,biorę luteine doustna na własne życzenie,bo miałam plamienia na początku,a do lekarza nie miałam kiedy pójść,dostałam od rodzinnego,jutro wieczorem wizyta u gin,też mam ciężką pracę fizyczną ale nie mogę iść teraz na l4,jestem na okresie próbnym,we wrześniu już umowa o pracę i wtedy się zdecyduję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja byłam u lekarza 21.08, więc 3 tygodnie teraz minie. I potem na prenatalne pewnie też za 3 tygodnie.
Nie chcę za często chodzić. Póki co się nie stresuję, ale za każdym razem sprawdzam po siusianiu papier, czy czysty. Mam dupka. I idę powolutku do przodu.
Blue nieźle Cię wydęło -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:A kiedy masz? Ja idę 11.09 bo muszę badania zrobić a w tym tygodniu mam kocioł w pracy i nie zdążę:'(
Ile płaciłyście za badania na tokso,igm etc???29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
300zł za jakie badania? Znaczy jest ich więcej w I trymestrze niż te zlecone na puerwszej wizycie? Bo u mnie w lab.jest taka promocja, że za 190zł mam cały pakiet badań w sensie hiv, różyczka, toxo, grupa krwi, cukier, morfologia itd itdMarcel
❤
-
Pysia89 wrote:Hej
Kinga czemu boisz się cytrusów?? -
Witam ,jestem w 8 tygodniu ciazy. Przedwczoraj mialam wizyte u ginekologa ,zrobiono mi usg i wszystko wygladalo dobrze. Niedawno bylam w toalecie i na bieliznie znalazlam typowa galaretke - nie sluz w stylu sluzu plodnego,czyli jajka kurzego,tylko typowa gakaretka,taka zbita konsystencja . Czy to normalne ?mial tak ktos ? Naczytalam sie o czopku sluzowym i ze jego odejscie sygnalizuje zblizajacy sie porod - czy to moze zwiastowac cos zlego?
MaminaMina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga78 wrote:Hej dziewczyny..jak u Was wygląda sprawa z młościami? Ja umierałam przez 4 dni.Mdłości od rana do wieczora.A dzisiaj jak ręką odjął .W piątem byłam na USG. Był zarodek i serduszko. To był 7 tydz.Martwię się brakiem objawów...
kochana u mnie mdłości były przez cały tamten tydzień, teraz jakby ciut mniej,. nie martw się brakiem objawów, to normalne że czasem ustępują a za dwa dni wrócą!Aga78 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Czytam Was od pewnego czasu i w końcu chciałabym dołączyć
Jestem już po 2 wizytach u ginekologa, na pierwszej był widoczny sam pęcherzyk, a w piątek w końcu usłyszałam bicie serduszka!
Jestem w 8tyg, termin mam wyznaczony na 12.04.2018r.
To moja pierwsza ciąża, przez ostatnie lata leczyłam się by móc w niej być i teraz jestem bardzo szczęśliwa, ale i trochę przestraszona żeby było wszystko dobrze
Na dolegliwości ciążowe bardzo nie mogę narzekać, bo ból piersi jest do zniesienia, po całym dniu pobolewa mnie krzyż i momentami troszkę brzuch. To co doskwiera mi najbardziej to bezsenność, śpię może 4h w ciągu nocy, podobno powinno to ustąpić pod koniec I trymestruAliskaa, Agusia_pia, Ilona92, monroe, MaminaMina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustysbp wrote:Cześć Dziewczyny!
Czytam Was od pewnego czasu i w końcu chciałabym dołączyć
Jestem już po 2 wizytach u ginekologa, na pierwszej był widoczny sam pęcherzyk, a w piątek w końcu usłyszałam bicie serduszka!
Jestem w 8tyg, termin mam wyznaczony na 12.04.2018r.
To moja pierwsza ciąża, przez ostatnie lata leczyłam się by móc w niej być i teraz jestem bardzo szczęśliwa, ale i trochę przestraszona żeby było wszystko dobrze
Na dolegliwości ciążowe bardzo nie mogę narzekać, bo ból piersi jest do zniesienia, po całym dniu pobolewa mnie krzyż i momentami troszkę brzuch. To co doskwiera mi najbardziej to bezsenność, śpię może 4h w ciągu nocy, podobno powinno to ustąpić pod koniec I trymestrudopisałam do naszej listy
A ja mam dzisiaj wizytę. Trzymajcie kciuki.justysbp, blue00, Ilona92, dreamnes, MaminaMina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia.Nie będę już się zamartwiać.Jadę dzisiaj po włóczkę i szydełko i zaczynam dziergać.
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, ja też się z Wami tak oficjalnie dzisiaj witam bo do tej pory sobie podczytywałam co nieco, nie miałam chwili aby się zalogować
No, ale jestem z terminem na 10 kwietnia - ani się obejrzałam, a tu już drugi miesiąc się kończy, najwyższa pora dołączyć
pozdrawiam i miłego tygodnia wam życzę!MaminaMina, Agusia_pia, Aliskaa, Ilona92, justysbp lubią tę wiadomość
-
Aga78 wrote:Dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia.Nie będę już się zamartwiać.Jadę dzisiaj po włóczkę i szydełko i zaczynam dziergać.
Ja robię kocyk na szydełku, idealnie zajmuje ręce w czasie oglądania filmów/seriali no i może do wiosny go skończę