Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga78 wrote:Ja dopiero się uczę.Będę robić królika-maskotkę.
Koniecznie chwal się jak Ci idzie! Takie maskotki są cudne i zrobione samemu to na pewno +10000 do satysfakcji i dużo, dużo taniej niż sklepoweteż mam taką w planach .. jak skończę kocyk
Agusia_pia na YT jest cała masa tutoriali więc na pewno szybko ogarniesz! Dobra włóczka (ja uwielbiam tą: http://welnabawelna.pl/wloczka-drops-safran-bawelna) i szydełko i po paru próbach będziesz śmigać jak zawodowiec
Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
-
Witam koleżanki
WG OM powinnam mieć termin na kwiecień (niby 21.04)
U lekarza byłam. Na Usg niestety nic nie widać jeszcze (czy to możliwe???).
bHCG:
22.08 - 235 mIU/ml
24.08 - 590 mIU/Ml
Progesteron 22Aliskaa, MaminaMina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaszelkowa wrote:hej dziewczyny, ja też się z Wami tak oficjalnie dzisiaj witam bo do tej pory sobie podczytywałam co nieco, nie miałam chwili aby się zalogować
No, ale jestem z terminem na 10 kwietnia - ani się obejrzałam, a tu już drugi miesiąc się kończy, najwyższa pora dołączyć
pozdrawiam i miłego tygodnia wam życzę!i już dopisuję do naszej listy
Marta Eni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta Eni wrote:Witam koleżanki
bHCG:
22.08 - 235 mIU/ml
24.08 - 590 mIU/Ml
Progesteron 22pewnie zarodek jeszcze jest zbyt mały
na kolejnej wizycie na pewno już coś zobaczysz
Marta Eni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem już po wizycie. Fasolka rozwija się prawidłowo i ma już 19 mm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f630a85685b6.jpgTusianka, darika, Ilona92, Bianka*, acygan, justysbp, Magdzia85F, blue00, Aga78, Marta Eni, Agusia_pia, MaminaMina, Pineapple, MaGo, Agnieszka GreenApple, naserio, Sassy lubią tę wiadomość
-
Marta Eni wrote:Witam koleżanki
bHCG:
22.08 - 235 mIU/ml
24.08 - 590 mIU/Ml
Progesteron 22Ilona92, Marta Eni lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Gratuluję serduszek i udanych wizyt
Ja wizytuje w piątek. Dolegliwości nadal brak, więc nadzieja coraz większa, że ta ciąża będzie równie bezproblemowa jak poprzednia. Czas leci mi szybko, waga stoi, dobrze jest!
Udanego tygodnia brzuchatki i mnóstwa pozytywnych wiadomości -
darika wrote:Na usg podobno zaczyna być coś widać od bety powyżej 1000. Więc to pewnie kwestia kilku dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 12:25
-
MaGo wrote:300zł za jakie badania? Znaczy jest ich więcej w I trymestrze niż te zlecone na puerwszej wizycie? Bo u mnie w lab.jest taka promocja, że za 190zł mam cały pakiet badań w sensie hiv, różyczka, toxo, grupa krwi, cukier, morfologia itd itd
MaGo lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
Ilona92 wrote:Kliknęłam przez przypadek . Mi lekarz mowil, ze przy >2000. Chociaż jsk robiłam 2 badanie w Pn było 170, a we wtorek czy środę powiedział tu jest ciąża, za tydzień był juz pecherzyk, a po dwóch zarodek 1.23cm.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
Aliskaa wrote:Ja jestem już po wizycie. Fasolka rozwija się prawidłowo i ma już 19 mm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f630a85685b6.jpg
jaka śliczna dzidziaAż nie mogę się doczekać swojej pierwszej wizyty
Będę w ósmym tygodniu, na pewno będzie już coś widać
A poza tym męczą mnie mdłości, na szczęście bez wymiotów, nie mam energii ani siły na nic
Szydełkowanie bardzo fajny pomysł, zaczęłam aż oglądać filmiki na YTKiedyś robiłam na drutach, ale bardzo amatorsko, więc może też coś zacznę
Aliskaa lubi tę wiadomość
-
Moja wizyta jutro, już się nie mogę doczekać
Ja płaciłam za badania 340 zł.
Ostatnio mężowi płakałam, że nie mam dwa dni ciążowych objawów takich jak mdłości,ciągnięcia w brzuchu itp a wczoraj tak mnie swędziały sutki, że myślałam, że je wytnęna szczęście dzisiaj spokojnie. Pewnie te objawy tak falami przychodzą. Ale jutro zobaczę co tam słychać u malucha i się uspokoję na jakiś czas
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:Aliskaa piękne zdjęcie!!!! to moja Fasolka wygląda teraz tak samo bo my ten sam czas mamy
a ja wizytę dopiero 08.09! jeszcze tyle czekania
a umówiłaś się już na prenatalne?
-
nick nieaktualnypatusia90 wrote:Moja wizyta jutro, już się nie mogę doczekać
Ja płaciłam za badania 340 zł.
Ostatnio mężowi płakałam, że nie mam dwa dni ciążowych objawów takich jak mdłości,ciągnięcia w brzuchu itp a wczoraj tak mnie swędziały sutki, że myślałam, że je wytnęna szczęście dzisiaj spokojnie. Pewnie te objawy tak falami przychodzą. Ale jutro zobaczę co tam słychać u malucha i się uspokoję na jakiś czas
-
Aliskaa wrote:nic mi lekarz nie mówił. Muszę się spytać na kolejnej wizycie. A one nie są refundowane tylko dla kobiet powyżej 35 roku życia?
Mi też mówił o prenatalnych, że dopóki jeszcze ma na to fundusz to mnie wyśle. Ale nie wiem od czego to zależy.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm