Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Meldujemy się w dwupaku, zaczynamy 40 tc
. Pełnia na nas również nie zadziałała, nawet bym powiedziała, że po tych dwóch ciężkich dniach czuje się świetnie
.
Takze czekam z niecierpliwością do soboty...
A teraz zbieram się szykować na pyszne śniadanko!.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Najlepsze życzenia świąteczne
Meldujemy że Adaś urodził się 30.03.2018r 2500g i 50cm przez cc.
Powolutku dochodzimy do siebie. PozdrawiamyyvonneSW, mlodaaa, Andzia123, KaMiszka, oli123, Paatka, edwarda20, Aga78, Mirabelcia, darika, Katy, Halina90, moniśka..., ciri22, Aga26, ibishka, Sassy, Haana, acygan, Elwira.eli, Pineapple, gondi, MaGo, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Justysbp gratulacje
No i na mnie pełnia nie podzialalamiałam też ciężka noc, skurcze miałam, Ale tylko w podbrzuszu i pachwinach, już chciałam męża budzić kiedy wszystko się uspokoiło... A na dodatek mąż mi się rozchorował, całą noc chrapal niemiłosiernie, nawet zatyczki do uszu nic mi nie dawały, wiec melduje nie dość że melduje się dalej w dwupaku to jeszcze poród rodzinny jeśli się coś rozkręci odpada.... Super co nie?
eh, wesołych świąt laseczki, porodow bez komplikacji
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualnyjustysbp wrote:Najlepsze życzenia świąteczne
Powolutku dochodzimy do siebie. Pozdrawiamy
Dziewczyny wesołych świąt Wam życzęu mnie święta białe
A my równiez meldujemy się w dupaku, choć byłam przekonana że urodze wczoraj od obiadu męczyły nas skurcze ale bezbolesne, a wieczorem doszły mocne klucia tam na dole. Ale około 2 się wyciszylo. Z mężem prosilismy małego żeby chociaż do wtorku poczekal, bo jak na złość przypaletal mi się mega katar, i chciałabym rodzic będąc w pełno zdrowa, co by małego nie zarazić.justysbp lubi tę wiadomość
-
Justysbp gratulacje:) Jestem zdziwiona ze zadna z was nie urodzila tej nocy:) moja nocka udana, malenstwo wstalo tylko 2 razy na karmienie teraz spi przytulony do meza:) piekny widok! Pierwsze wspolne swieta! Wesolych swiat kochane!
justysbp lubi tę wiadomość
-
No to ja też melduje sie w dwupaku hehe byle do czwartku. Staram sie cieszyć ostatnimi dniami z moim brzuszkiem. Moje kruszyna jeszcze szaleje w brzuszku i tak sobie właśnie pomyślałam że jakby sie urodziło to musiałabym wstać przebrać, nakarmić a tak sie jeszczze wyleguje więc wszystko ma swoje plusy. Ściskam Was mocno życząc Zdrowych, Wesołych ŚwiątStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
justysbp wrote:Najlepsze życzenia świąteczne
Powolutku dochodzimy do siebie. Pozdrawiamyjustysbp lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Gratulacje justysbp
U mnie tez noc byla ciezka, wstawalam 3 razy na siku, za drugim razem tak mnie cos zabolalo w podbrzuszu, ze nie moglam z kibelka wstacBole miesiaczkowe tez mnie nie ominely, do tego zgaga i chrapiacy pies
justysbp lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Justysbp
Ja też nie pospałam. Córka wylądowała u nas w łóżku i tak sie wierciła, że trzeba było uważać żeby kopa w twarz nie dostać. Do tego wyszedł mi hemoroid i piekło pół nocy. Jeszcze mi tego dziada brakowałojustysbp lubi tę wiadomość
-
aga_90 wrote:A na ktorym laktatorze działasz? Bo gdzies czytałam że na Medeli, ale modeli mają kilka
ważne jest żeby ściągać na najwyższej sile ssania, nawet jeśli boli..
Też używam kapturkow Medeli, widać dla takich malutkich Maluszków sa najlepsze