Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam termin na 6.04, ale skierowanie do szpitala na jutro że względu na cukrzycę ciążową. Obawiam się jednak poświatecznych tłumów i chyba posiedzę w domku jeszcze jeden dzień. Wolałabym, żeby wszystko odbyło się naturalnie a tu zero oznak zbliżającego się porodu oprócz lekkiego kłucia w dole i opuszczonego brzucha... Maluda 3 tygodnie temu wazyla 3200, na ktg wszystko ok. Jutro jakiś spacer, sprzątanie- może coś się wykluje
-
Ja już pod kroplowka ogolona w sexi sukience jednorazowej wielkości xxxl haha no i czekamy jeszcze kilka godzin i zobacze tego wstydziocha
Asiula27, acygan, Sassy, ciri22, edwarda20, darika, Aga78, Pineapple, Aga26, ibishka, Andzia123, Halina90, Mirabelcia, KaMiszka, kaszelkowa, Sylwiaa95, tanith, oli123, MaGo, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Elwira.eli wrote:Czy któraś z was walczy z hemoroidem? W jaki sposób?
Były już testowane w rodzinie jak posterisan nie dał rady (a te w miesiąc załatwiły tak problem, że do dzis jest spokój).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 06:42
PodwojnaMamaWdwupaku, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
AJrin wrote:Ja już pod kroplowka ogolona w sexi sukience jednorazowej wielkości xxxl haha no i czekamy jeszcze kilka godzin i zobacze tego wstydziocha
-
nick nieaktualny
-
Elwira.eli wrote:Czy któraś z was walczy z hemoroidem? W jaki sposób?
AJrin kciuki!29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Ja już pod kroplowka ogolona w sexi sukience jednorazowej wielkości xxxl haha no i czekamy jeszcze kilka godzin i zobacze tego wstydziocha
Ja Was tu czytam dziewczyny, ale co próbowałam pisać jakiś dłuższy tekst gdy miałam czas wolny, to kasowało mi wiadomość i rzucałam wtedy telefon w kąt. Uroki pisania na małym ekranie
Gratuluję dziewczynom, które teraz rodziły na końcówce marca! -
Az dziwne ze w 3 dni i taka cisza ale moze ktoras sie jeszcze nie odmeldowala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż nawet nie pamiętam jakie tematy chciałam poruszać. Na pewno chciałam spytać dziewczyny, które urodziły SN czy pępowina dziecka była odcinana od łożyska dopiero po ustaniu tętnienia czy od razu. Czytałam ostatnio, że teraz normą jest czekać, a pamiętam że w moim szpitalu mieli to w nosie mimo, że mówiłam wcześniej o nieodcinaniu pępowiny za szybko. Tyle, że po 2godzinnym parciu byłam zbyt zmęczona żeby o cokolwiek walczyć a mój mąż nie interesował się zbytnio tematem
-
Pineapple patrz, czytałam tyle, żeby nie odcinać pępowiny właśnie dopóki krew płynie, a w trakcie porodu zupełnie wyleciało mi to z głowy
na pewno dostałam małą na brzuch, chwilę polezala i potem mąż odciął pępowinę, ale czy było to wystarczająco długo, żeby krew zdążyła odplynac do małej...
Ajrin kciuki!