Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaszelkowa wrote:U nich mąż czekał przy sali i potem kangurował małego, ona chyba też go na parę minut dostała więc pewnie jak poprosisz i sytuacja pozwoli to też da radę!
-
nick nieaktualny
-
No faktycznie kwiecien się zaczął a te które dotrzymały się twardo trzymają :)a powiedzcie mi dziewczyny jak chodźcie to czujecie takie ni to ciągnięcie ni to klucie w brzuchu?
Zastanawiam się czy to może szyjka się zaczyna skracac czy to spojenie daje o sobie znać? -
nick nieaktualny
-
ibishka wrote:No faktycznie kwiecien się zaczął a te które dotrzymały się twardo trzymają :)a powiedzcie mi dziewczyny jak chodźcie to czujecie takie ni to ciągnięcie ni to klucie w brzuchu?
Zastanawiam się czy to może szyjka się zaczyna skracac czy to spojenie daje o sobie znać?
Od jakiegos czasu ciezko mam juz wstac z lozka,przekrecic sie na nim, jak chodze to kluje, boli, az przeszywa w podbrzuszu. Na razie nic sie nie dzieje, w srode wizyta wtedy pewnie sie dowiem co z szyjka. Tyle ze u mnie i tak prawdopodobnie bedzie cc, ale wolalabym zeby samo wczesniej sie zaczelo. -
Mi się chyba przyplątał baby blues. Wszystko ok, dziewczynki zdrowe, nawet się lubią (choć czasem i zazdrość się pojawia), a mimo to byle pierdoła wyprowadza mnie z równowagi, ciągle ryczę. Dobrze, że ma jeszcze tydzień urlopu. Mam nadzieję że do tego czasu hormony się ustabilizują, bo sama siebie mam już dość.
-
acygan wrote:Od jakiegos czasu ciezko mam juz wstac z lozka,przekrecic sie na nim, jak chodze to kluje, boli, az przeszywa w podbrzuszu. Na razie nic sie nie dzieje, w srode wizyta wtedy pewnie sie dowiem co z szyjka. Tyle ze u mnie i tak prawdopodobnie bedzie cc, ale wolalabym zeby samo wczesniej sie zaczelo.
Ja też wizyta w środęaż jestem ciekawa co tam się dzieje
Kinga mam nadzieję że z każdym dniem będziesz się czuła coraz lepiej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 14:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na środę już termin mam, niesamowite jak to szybko zleciało. Tak jak do tej pory robiłam wszystko żeby już urodzić tak teraz jak najwięcej leżę i odpoczywam, żeby malutki posiedział w brzuchu aż mąż wyzdrowieje.. Ale ciężko już strasznie, krocze boli, pachwiny bolą, kość ogonowa boli strasznie, już najlepiej jakbym siedziała bokiem, bo normalnie wyprostowana to nawet nie próbuje..07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Mnie tez wszystko boli. A najbardziej wlasnie krocze. Nie wiem czy to moje rozchodzace sie spojenie czy wszystko razem. Brzuch mam mega ciezki. Ledwo chodze. Zastanawialam sie nawet co jest gorsze, poczatek jak tylko lezalam i rzygalam czy teraz jak tylko leze i wszystko mnie boli. Chyba jednak teraz czuje sie gorzej, bo dochodzi jeszcze strach, niepewnosc, oczekiwanie, nieznane, nagle bole w nocy itp.
A no i przypomniałam sobie ze z om mam termin na 20.04 a z usg na 15.04, wiec teraz skończę 39tc a nie 38tc :o W każdej chwili moze się zacząć :o
-
Ancygan tak jutro cesarka na bank.
W sensie dostalam juz karteczke z informacja co i jak sie przygotowac mam byc gotowa na 6.rano a cesarki robia miedzy 8 a 14 ale dokładnie o której mi nie powoedza zalezy ile bedzie cesarek na cito.
U mnie pomimo tego ze czulam mega klucie w szyjce czasem az przeszywajacy ból to ona nadal długa zamknieta i wysoko dziecko nie wstawia sie ani troche w kanał tak jak pierwszak więc nie ma co liczyc na poród sn. Najgorsze ze mam wilczy apetyt chyba ze stresu diedze i jem albo z nudów
No jutro na bank sobie nie pojem
To już jutro dziewczyny jak to zlecialo!ciri22, Andzia123, acygan lubią tę wiadomość
-
Kinga. wrote:Mi się chyba przyplątał baby blues. Wszystko ok, dziewczynki zdrowe, nawet się lubią (choć czasem i zazdrość się pojawia), a mimo to byle pierdoła wyprowadza mnie z równowagi, ciągle ryczę. Dobrze, że ma jeszcze tydzień urlopu. Mam nadzieję że do tego czasu hormony się ustabilizują, bo sama siebie mam już dość.
-
Dziewczyny wspolczuje Wam tego paskudnego samopoczucia. Mam nadzieje, ze hormony szybko opadna i wroci wszystko do normy. No i tez sie boje tego, ze bede przechodzic jakies zalamanie, ze nie bede potrafila sie ze wszystkim ogarnac
Ajrin trzymam kciuki w takim razie, zazdroszcze ze to juz
Edwarda ja zdecydowanie wole ten okres z teraz jak z poczatku ciazyzniose bole brzucha,plecow,aby juz nie wymiotowac i glowa zeby nie bolala
nie chce nawet sobie przypominac
-
Kinga no dobrze ze o tym wiesz szybko przejdzie.
Przy pierwszaku ryczalam non stop oby teraz było lepiej