Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Wszystkiego najlepszego dla was!

• ibishka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin gratulacje i zdrowia dla Was!

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Gosiczek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acygan wrote:
    Ojej a czemu tak szybko?przeciez to dopiero skonczony 37 tydzien.

Ginekolog mówił ze to bedzie połowa 38tygodnia i nie ma co ryzykować szczególnie że ostatnio trafiłam do szpitala ze słabymi ruchami

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin śliczny synek, gratulacje! :)

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Andzia123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Kostek . 3700 54 cm
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7048cf310983.jpg
    Piękny <3

07.04.2018 - marzenia się spełniają <3 zakochana na zabój w Synku :)
    qb3ci09k2rozqy86.png
  • Malyprosiaczek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin wielkie gratulacje !!

Mi lekarz tez mówił, ze cc robią teraz bliżej wyznaczonej daty z OM. Dlatego chce mnie przetrzymac do tego 18 kwietnia chyba. Ze wcześniej się zacznie to oczywiście do szpitala. 12 kwietnia mam wizytę u niego i jak do tego czasu się nie ruszy to wtedy dostanę skierowanie na cc. Ja chce dotrzymać do jutra, aż do powrotu męża, a dalej niech sie dzieje co ma sie dziać :P ale tak mnie krocze boli, ze muszę leżeć bo inaczej nie wyrobie, a jeszcze chciałam mężowi niespodziankę zrobić i wieczorem jutro jakieś przytulanki ( od 2 miesięcy nie było przytulanek bo baliśmy się ze coś będziemy nie tak jak ostatnim razem co na IP jechałam), ale z tym bólem to nie wiem czy coś działać :D

A mam pytanie dziewczyny. Mój maluch będzie spał w koszu Mojżesza w rozku. Macie jeden rożek czy dwa? Zastanawiam się nad kupnem drugiego w razie gdyby ulał i nie miał w czym spać :P a boje się na noc przykrywać kocykiem. Na pewno miałabym nieprzespana noc

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin ogromnie gratuluję :) cudowny Synus :)
    i mamy pierwsza kwietnioweczke :)

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin gratulacje!

Malyprosiaczek moj bedzie spal w lozeczku. Mam tulik, spiworek i rozek, ale na poczatek bede go zamykac w tuliku a gdyby mu sie nie podobalo to w spiworku. Rozek bardziej myslalam na dzien, czy jak ktos przyjdzie w odwiedziny. A no i kupilam monitor oddechu dla spokojnosci :)

GosiaB lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • darika Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa otulacze (które mogę latem wykorzystać jako lekkie kocyki, bambusowy i bawełniany), śpiworek i dwa rożki - jeden zabrałam do szpitala, który po powrocie od razy na pewno wyląduje w pralce i drugi będzie na wymianę ;-). Ogólnie to mam wszystkiego dużo za dużo, a już na pewno ciuszków :-P.

29.09.2016 Aniołek (10 tc)
    09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
    16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
    lprkcwa1zb61biig.png
    961l3e5eru5riodc.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Pięknie waga zeszla :) Dajesz nadzieje ;[ taki juz jest brzusio https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e51d70a213.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:21

edwarda20, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ibishka, Mirabelcia, acygan, Andzia123, darika, Sassy, Aga78, tanith, pumka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09k63nasq33.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin! Jaki piekny! Gratuluje serdecznie

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvi09k63nasq33.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj robilam sesje okruszkowi :) zdjecia wyszly cudne https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e36cc56caa6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:27

edwarda20, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Katy, acygan, Andzia123, Elwira.eli, Totoro, darika, Sassy, gondi, tanith, pumka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09k63nasq33.png
  • Malyprosiaczek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden otulacz i jeden rożek. Dzisiaj dopiero przypomniało mi się, ze jak wroce ze szpitala to muszę wszystko od razu do prania wrzucić i wtedy prócz otulacza to nic nie mam dla młodego :( mam jeszcze jeden kocyk bambusowy z lullalove ten grubszy i myśle nad tym cienkim... mamuśki które maja już dzieci doradźcie czy to czasem nie za mało i lepiej żebym dokupiła

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli brzuch wow!!!!!! Niesamowite jak szybko zeszlo :O
    A dzidzia jaka piękna! Przesłodki :)

Tez juz chce mojego przytulic :)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyprosiaczek wrote:
    Ajrin wielkie gratulacje !!

Mi lekarz tez mówił, ze cc robią teraz bliżej wyznaczonej daty z OM. Dlatego chce mnie przetrzymac do tego 18 kwietnia chyba. Ze wcześniej się zacznie to oczywiście do szpitala. 12 kwietnia mam wizytę u niego i jak do tego czasu się nie ruszy to wtedy dostanę skierowanie na cc. Ja chce dotrzymać do jutra, aż do powrotu męża, a dalej niech sie dzieje co ma sie dziać :P ale tak mnie krocze boli, ze muszę leżeć bo inaczej nie wyrobie, a jeszcze chciałam mężowi niespodziankę zrobić i wieczorem jutro jakieś przytulanki ( od 2 miesięcy nie było przytulanek bo baliśmy się ze coś będziemy nie tak jak ostatnim razem co na IP jechałam), ale z tym bólem to nie wiem czy coś działać :D

A mam pytanie dziewczyny. Mój maluch będzie spał w koszu Mojżesza w rozku. Macie jeden rożek czy dwa? Zastanawiam się nad kupnem drugiego w razie gdyby ulał i nie miał w czym spać :P a boje się na noc przykrywać kocykiem. Na pewno miałabym nieprzespana noc
    U mnie rozek w ogole sie nie sprawdzil mam jeden ale nie uzywam, za to kocyki w ciaglym ruchu mam 3 ale to i tak za malo

mhsvi09k63nasq33.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Oli brzuch wow!!!!!! Niesamowite jak szybko zeszlo :O
    A dzidzia jaka piękna! Przesłodki :)

Tez juz chce mojego przytulic :)
    Tylko ta krecha zostala haha smialam sie do meza ze narysuje sobie jeszcze 2 poziome i bede miala szesciopak, Edwarda juz niedlugo niech maluszek sobie jeszcze posiedzi w ciepelku

mhsvi09k63nasq33.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli123 wrote:
    Tylko ta krecha zostala haha smialam sie do meza ze narysuje sobie jeszcze 2 poziome i bede miala szesciopak, Edwarda juz niedlugo niech maluszek sobie jeszcze posiedzi w ciepelku
    Prawie nie widac krechy. Tez mam ledwo widoczną.

Za tydzien ten moj bąbel juz moglby wyjsc :)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla pierwszego kwietniowego maluszka :) Gratulacje dla mamusi :)

Oli ja takiego brzucha nawet 3 miesiące po porodzie nie miałam, pozazdrościć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin gratuluje!

My dzisiaj wyszlismy ze szpitala :) nie ma to jak w domu :)
    Tez juz prawie brzucha nie mam hehe :) moze jutro pokaze ;)

A hemoroidy... zrobil mi sie maly przed porodem kilka dni a w czasie porodu wyszedl taki jak jajo. Bolal bardziej niz rana po porodzie.

• Katy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, gratulacje, sliczny synek :*

Oli, zazdroszcze bo ja takiego nawet przed ciaza nie mialam :p

K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)

K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc)
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ