Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
acygan wrote:Ojej a czemu tak szybko?przeciez to dopiero skonczony 37 tydzien.
Ginekolog mówił ze to bedzie połowa 38tygodnia i nie ma co ryzykować szczególnie że ostatnio trafiłam do szpitala ze słabymi ruchamiStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Ajrin wielkie gratulacje !!
Mi lekarz tez mówił, ze cc robią teraz bliżej wyznaczonej daty z OM. Dlatego chce mnie przetrzymac do tego 18 kwietnia chyba. Ze wcześniej się zacznie to oczywiście do szpitala. 12 kwietnia mam wizytę u niego i jak do tego czasu się nie ruszy to wtedy dostanę skierowanie na cc. Ja chce dotrzymać do jutra, aż do powrotu męża, a dalej niech sie dzieje co ma sie dziaćale tak mnie krocze boli, ze muszę leżeć bo inaczej nie wyrobie, a jeszcze chciałam mężowi niespodziankę zrobić i wieczorem jutro jakieś przytulanki ( od 2 miesięcy nie było przytulanek bo baliśmy się ze coś będziemy nie tak jak ostatnim razem co na IP jechałam), ale z tym bólem to nie wiem czy coś działać
A mam pytanie dziewczyny. Mój maluch będzie spał w koszu Mojżesza w rozku. Macie jeden rożek czy dwa? Zastanawiam się nad kupnem drugiego w razie gdyby ulał i nie miał w czym spaća boje się na noc przykrywać kocykiem. Na pewno miałabym nieprzespana noc
-
nick nieaktualny
-
Ajrin gratulacje!
Malyprosiaczek moj bedzie spal w lozeczku. Mam tulik, spiworek i rozek, ale na poczatek bede go zamykac w tuliku a gdyby mu sie nie podobalo to w spiworku. Rozek bardziej myslalam na dzien, czy jak ktos przyjdzie w odwiedziny. A no i kupilam monitor oddechu dla spokojnosciGosiaB lubi tę wiadomość
-
Ja mam dwa otulacze (które mogę latem wykorzystać jako lekkie kocyki, bambusowy i bawełniany), śpiworek i dwa rożki - jeden zabrałam do szpitala, który po powrocie od razy na pewno wyląduje w pralce i drugi będzie na wymianę
. Ogólnie to mam wszystkiego dużo za dużo, a już na pewno ciuszków
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
edwarda20 wrote:Pięknie waga zeszla
Dajesz nadzieje ;[ taki juz jest brzusio https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e51d70a213.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:21
edwarda20, Pineapple, ciri22, ibishka, Mirabelcia, acygan, Andzia123, darika, Sassy, Aga78, tanith, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj robilam sesje okruszkowi
zdjecia wyszly cudne https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e36cc56caa6.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:27
edwarda20, Pineapple, KaMiszka, Katy, acygan, Andzia123, Elwira.eli, Totoro, darika, Sassy, gondi, tanith, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Ja mam jeden otulacz i jeden rożek. Dzisiaj dopiero przypomniało mi się, ze jak wroce ze szpitala to muszę wszystko od razu do prania wrzucić i wtedy prócz otulacza to nic nie mam dla młodego
mam jeszcze jeden kocyk bambusowy z lullalove ten grubszy i myśle nad tym cienkim... mamuśki które maja już dzieci doradźcie czy to czasem nie za mało i lepiej żebym dokupiła
-
Malyprosiaczek wrote:Ajrin wielkie gratulacje !!
Mi lekarz tez mówił, ze cc robią teraz bliżej wyznaczonej daty z OM. Dlatego chce mnie przetrzymac do tego 18 kwietnia chyba. Ze wcześniej się zacznie to oczywiście do szpitala. 12 kwietnia mam wizytę u niego i jak do tego czasu się nie ruszy to wtedy dostanę skierowanie na cc. Ja chce dotrzymać do jutra, aż do powrotu męża, a dalej niech sie dzieje co ma sie dziaćale tak mnie krocze boli, ze muszę leżeć bo inaczej nie wyrobie, a jeszcze chciałam mężowi niespodziankę zrobić i wieczorem jutro jakieś przytulanki ( od 2 miesięcy nie było przytulanek bo baliśmy się ze coś będziemy nie tak jak ostatnim razem co na IP jechałam), ale z tym bólem to nie wiem czy coś działać
A mam pytanie dziewczyny. Mój maluch będzie spał w koszu Mojżesza w rozku. Macie jeden rożek czy dwa? Zastanawiam się nad kupnem drugiego w razie gdyby ulał i nie miał w czym spaća boje się na noc przykrywać kocykiem. Na pewno miałabym nieprzespana noc
-
edwarda20 wrote:Oli brzuch wow!!!!!! Niesamowite jak szybko zeszlo
A dzidzia jaka piękna! Przesłodki
Tez juz chce mojego przytulic -
oli123 wrote:Tylko ta krecha zostala haha smialam sie do meza ze narysuje sobie jeszcze 2 poziome i bede miala szesciopak, Edwarda juz niedlugo niech maluszek sobie jeszcze posiedzi w ciepelku
Za tydzien ten moj bąbel juz moglby wyjsc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin gratuluje!
My dzisiaj wyszlismy ze szpitalanie ma to jak w domu
Tez juz prawie brzucha nie mam hehemoze jutro pokaze
A hemoroidy... zrobil mi sie maly przed porodem kilka dni a w czasie porodu wyszedl taki jak jajo. Bolal bardziej niz rana po porodzie.