WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Wszystkiego najlepszego dla was!

• ibishka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin gratulacje i zdrowia dla Was!

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Gosiczek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acygan wrote:
    Ojej a czemu tak szybko?przeciez to dopiero skonczony 37 tydzien.

Ginekolog mówił ze to bedzie połowa 38tygodnia i nie ma co ryzykować szczególnie że ostatnio trafiłam do szpitala ze słabymi ruchami

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin śliczny synek, gratulacje! :)

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Andzia123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Kostek . 3700 54 cm
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7048cf310983.jpg
    Piękny <3

07.04.2018 - marzenia się spełniają <3 zakochana na zabój w Synku :)
    qb3ci09k2rozqy86.png
  • Malyprosiaczek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin wielkie gratulacje !!

Mi lekarz tez mówił, ze cc robią teraz bliżej wyznaczonej daty z OM. Dlatego chce mnie przetrzymac do tego 18 kwietnia chyba. Ze wcześniej się zacznie to oczywiście do szpitala. 12 kwietnia mam wizytę u niego i jak do tego czasu się nie ruszy to wtedy dostanę skierowanie na cc. Ja chce dotrzymać do jutra, aż do powrotu męża, a dalej niech sie dzieje co ma sie dziać :P ale tak mnie krocze boli, ze muszę leżeć bo inaczej nie wyrobie, a jeszcze chciałam mężowi niespodziankę zrobić i wieczorem jutro jakieś przytulanki ( od 2 miesięcy nie było przytulanek bo baliśmy się ze coś będziemy nie tak jak ostatnim razem co na IP jechałam), ale z tym bólem to nie wiem czy coś działać :D

A mam pytanie dziewczyny. Mój maluch będzie spał w koszu Mojżesza w rozku. Macie jeden rożek czy dwa? Zastanawiam się nad kupnem drugiego w razie gdyby ulał i nie miał w czym spać :P a boje się na noc przykrywać kocykiem. Na pewno miałabym nieprzespana noc

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin ogromnie gratuluję :) cudowny Synus :)
    i mamy pierwsza kwietnioweczke :)

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin gratulacje!

Malyprosiaczek moj bedzie spal w lozeczku. Mam tulik, spiworek i rozek, ale na poczatek bede go zamykac w tuliku a gdyby mu sie nie podobalo to w spiworku. Rozek bardziej myslalam na dzien, czy jak ktos przyjdzie w odwiedziny. A no i kupilam monitor oddechu dla spokojnosci :)

GosiaB lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • darika Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa otulacze (które mogę latem wykorzystać jako lekkie kocyki, bambusowy i bawełniany), śpiworek i dwa rożki - jeden zabrałam do szpitala, który po powrocie od razy na pewno wyląduje w pralce i drugi będzie na wymianę ;-). Ogólnie to mam wszystkiego dużo za dużo, a już na pewno ciuszków :-P.

29.09.2016 Aniołek (10 tc)
    09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
    16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
    lprkcwa1zb61biig.png
    961l3e5eru5riodc.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Pięknie waga zeszla :) Dajesz nadzieje ;[ taki juz jest brzusio https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e51d70a213.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:21

edwarda20, Pineapple, ciri22, ibishka, Mirabelcia, acygan, Andzia123, darika, Sassy, Aga78, tanith, pumka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09k63nasq33.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin! Jaki piekny! Gratuluje serdecznie

ciri22 lubi tę wiadomość

mhsvi09k63nasq33.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj robilam sesje okruszkowi :) zdjecia wyszly cudne https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e36cc56caa6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:27

edwarda20, Pineapple, KaMiszka, Katy, acygan, Andzia123, Elwira.eli, Totoro, darika, Sassy, gondi, tanith, pumka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09k63nasq33.png
  • Malyprosiaczek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden otulacz i jeden rożek. Dzisiaj dopiero przypomniało mi się, ze jak wroce ze szpitala to muszę wszystko od razu do prania wrzucić i wtedy prócz otulacza to nic nie mam dla młodego :( mam jeszcze jeden kocyk bambusowy z lullalove ten grubszy i myśle nad tym cienkim... mamuśki które maja już dzieci doradźcie czy to czasem nie za mało i lepiej żebym dokupiła

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli brzuch wow!!!!!! Niesamowite jak szybko zeszlo :O
    A dzidzia jaka piękna! Przesłodki :)

Tez juz chce mojego przytulic :)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyprosiaczek wrote:
    Ajrin wielkie gratulacje !!

Mi lekarz tez mówił, ze cc robią teraz bliżej wyznaczonej daty z OM. Dlatego chce mnie przetrzymac do tego 18 kwietnia chyba. Ze wcześniej się zacznie to oczywiście do szpitala. 12 kwietnia mam wizytę u niego i jak do tego czasu się nie ruszy to wtedy dostanę skierowanie na cc. Ja chce dotrzymać do jutra, aż do powrotu męża, a dalej niech sie dzieje co ma sie dziać :P ale tak mnie krocze boli, ze muszę leżeć bo inaczej nie wyrobie, a jeszcze chciałam mężowi niespodziankę zrobić i wieczorem jutro jakieś przytulanki ( od 2 miesięcy nie było przytulanek bo baliśmy się ze coś będziemy nie tak jak ostatnim razem co na IP jechałam), ale z tym bólem to nie wiem czy coś działać :D

A mam pytanie dziewczyny. Mój maluch będzie spał w koszu Mojżesza w rozku. Macie jeden rożek czy dwa? Zastanawiam się nad kupnem drugiego w razie gdyby ulał i nie miał w czym spać :P a boje się na noc przykrywać kocykiem. Na pewno miałabym nieprzespana noc
    U mnie rozek w ogole sie nie sprawdzil mam jeden ale nie uzywam, za to kocyki w ciaglym ruchu mam 3 ale to i tak za malo

mhsvi09k63nasq33.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Oli brzuch wow!!!!!! Niesamowite jak szybko zeszlo :O
    A dzidzia jaka piękna! Przesłodki :)

Tez juz chce mojego przytulic :)
    Tylko ta krecha zostala haha smialam sie do meza ze narysuje sobie jeszcze 2 poziome i bede miala szesciopak, Edwarda juz niedlugo niech maluszek sobie jeszcze posiedzi w ciepelku

mhsvi09k63nasq33.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli123 wrote:
    Tylko ta krecha zostala haha smialam sie do meza ze narysuje sobie jeszcze 2 poziome i bede miala szesciopak, Edwarda juz niedlugo niech maluszek sobie jeszcze posiedzi w ciepelku
    Prawie nie widac krechy. Tez mam ledwo widoczną.

Za tydzien ten moj bąbel juz moglby wyjsc :)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla pierwszego kwietniowego maluszka :) Gratulacje dla mamusi :)

Oli ja takiego brzucha nawet 3 miesiące po porodzie nie miałam, pozazdrościć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin gratuluje!

My dzisiaj wyszlismy ze szpitala :) nie ma to jak w domu :)
    Tez juz prawie brzucha nie mam hehe :) moze jutro pokaze ;)

A hemoroidy... zrobil mi sie maly przed porodem kilka dni a w czasie porodu wyszedl taki jak jajo. Bolal bardziej niz rana po porodzie.

• Katy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, gratulacje, sliczny synek :*

Oli, zazdroszcze bo ja takiego nawet przed ciaza nie mialam :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ