Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Stoje, robie sobie sniadanie i czuje ze cos mi polecialo, tak jakbym popuscila. Wyglada jak gesty uplaw koloru kawa z mlekiem-jasno brazowy. Nie wyglada jak galaretka czyli czop. Samoistnie zaczely mi sie trzasc rece pomimo ze wiem ze w kazdej chwili cos sie moze zaczac. Ta koncowka jest okropna...
-
U mas maly przybiera na wadze mamy przyrost 100 gram czekamy na wyniki morfo i moze uda sie wyjść.
Ja mam nawal wiec mam obawe oby sie nie przyczepili i wypuścili.
A mlody zamienil sobie pory dnia i teraz odsypia nocke. -
Szkoda tylko ze te standardy nas nie obejma juz w tym kwetniu
no i mowia, ze wiele niby sie nie zmieni, ale za to szpitale maja dostawac premie, ciekawa jestem czy to cos da. Moze troche zmienia podejscie, mam przynajmniej taka nadzieje.
Gratuluje nastepnym mamusiom, juz przestaje sie orientowac ktora kiedy urodzila
Edwarda to kciuki zeby teraz juz szybko poszlonasze ciaze sa niemal identyczne, wiec za 4 dni wygladam czopa haha
A dzis chyba jasmina ma cc? Albo w pon, kurcze juz sie gubie -
edwarda20 wrote:Stoje, robie sobie sniadanie i czuje ze cos mi polecialo, tak jakbym popuscila. Wyglada jak gesty uplaw koloru kawa z mlekiem-jasno brazowy. Nie wyglada jak galaretka czyli czop. Samoistnie zaczely mi sie trzasc rece pomimo ze wiem ze w kazdej chwili cos sie moze zaczac. Ta koncowka jest okropna...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
My z Mikolajem dalej w szpitalu juz szalu tutaj dostaje, nie dosc ze maly nie spi cale noce bo ma kolki i nie moze zrobic kupy to jeszcze remontuja sale obok, co go wloze do inkubatora to sie budzi i tak na okraglo samo uspokajanie zajmuje mi godzine a lezy w inkubatorze 5 min juz sie zalamalam, nie spalam 3 dni i te pindy poloze jak wpadna tu z hukiem to zaraz maly sie budzi dzisiaj o 5 go polozylam obok siebie bo chcialam sie przespac na ta godzinke to weszla ta pizda za przeproszeniem obudzila go i wydarla sie na mnie ze mam go wsadzic do inkubatora, wsadzilam go na 3 minuty znow sie obudzil i poszlam spac razem z nim
-
Andzia123 wrote:Ugotuj wywar z imbiru i skórki z cytryny, Jak troszeczke podstygnie dodaj miód do smaku.
Dlaczego na sam koniec mnie to chwyciło. Jestem bez sił .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:14
Elwira
-
Ja miałam jechać dziś na 10.30 na ktg, Ale chyba trzeba będzie jechać wcześniej, wody nie odeszły, Ale skurcze mam na zmianę co 11 i co 6min, nie wiem sama co robić, zaczynam chyba panikować, takiej swojej reakcji się nie spodziewałam
czekam na męża, leżę i ryczę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:32
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Kachna62 gratulacje! Rzeczywiście duży chlopak:D
Paatka współczuję i jednocześnie podziwiam, naprawdę jesteś silna kobieta! Na szczęście to już za Tobą i teraz tylko cieszyc się malenstwem
Ja wczoraj miałam ciężki dzień, ból podbrzusza i napinanie, na ktg to czułam a się nie pisało, źle mi podłączyła pelote bo nie przylegala do skóry cała nawet jak sobie poprawiłam to od razu zaczęły się pisać skurcze do 60 i dodatkowo nie rozumiem jak można odłączyć zapis na spadku czynności serca dziecka do 95 bo się czas skończył masakra... Ciekawe skąd ma pewność, że później wyrównał, zwłaszcza że spadek był po skurczu.
Wieczorem dalej bolało, ale to już było napinanie lekko bolesne i po prysznicu jak ręką odjal, więc miałam mega przepowiadacze coś się zaczyna dziaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:28
-
nick nieaktualny
-
Kachna gratulacje! ❤
Paatka bardzo współczuję i podziwiam!
Kinga dzięki za zdjęcia ktg.
Makira u mnie tez po skurczu tetno spadalo ze 1340-140 do 118,lekarz nic nie powiedzial...12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Kachna wow! Ale szybko się u Ciebie rozwinęło. Mi jeszcze aż tyle nie odeszło. Wczoraj trochę i dzisiaj. Ale zanim się zacznie to mam nadzieję że lepiej się poczuje bo na chwilę obecną to nie wiem czy dam radę urodzić sn. Źle się czuje i nie mam energii.Elwira
-
Czupryna mojej słodzinki: https://naforum.zapodaj.net/1f749e8b35d7.jpg.html
Nie mogę się na nią napatrzeć.
Wczoraj zemdlałam położnej pod prysznicem, więc mało mogłam przy niej robić, ale mąż do 20tej dawał radę przewijał lulał no zakochany do szaleństwa tataPóźniej mi dali kroplówe na wzmocnienie i już było lepiej
darika, Agusia_pia, Pineapple, ciri22, Sassy, Totoro, Mirabelcia lubią tę wiadomość
-
Nie wygladalo jak czop ale cholera wie. Jade zaraz na usg spojenia bo kazali zrobic jeszcze jedno na koncowke i sie stresuje ze cos sie zacznie po drodze(mimo ze jade taxi).
Andzia mnie sie nadal rece trzesa i mam przyspieszony oddech - nerwy, wiec chyba to naturalna reakcja na nieznane mimo ze sie do tego przygotowujemy od 9mcy.
Kachna Twoj czop tez nie wygladal jak typowy czop? bo to co wyplynelo to jak gesty uplaw, dotknelam sprawdzic ale nie byl galaretowaty.
No nic zobaczymy co bedzie dalej. Staram sie uspokoic i wyczekiwac czy cos sie zaczyna. Cc zrobia jak tylko przyjade wiec sie nie martwie.
-
nick nieaktualny