Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasmina gratulacje!
Andzia kciuki żeby szybko poszło!
To normalne, że szpital odsyła do domu na 2 godziny? Tak naprawde nie wiadomo jak szybko nagle może zrobić się rozwarcie, a my np.utkniemy w korku wracając?12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę! Ja nie wiem co to się u mnie dzieje z tym bólem krzyża i od czasu do czasu podbrzusza , ale jest tak nieznośny, ze już mi się płakać chce , bo chce żeby się to już skończyło! Czy któraś z Was tez może miała takie bole przed porodem ?
-
Mirabelcia wrote:Jasmina gratulacje!
Andzia kciuki żeby szybko poszło!
To normalne, że szpital odsyła do domu na 2 godziny? Tak naprawde nie wiadomo jak szybko nagle może zrobić się rozwarcie, a my np.utkniemy w korku wracając? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89fbc6028b48.jpg
Pozdrawiamy! To już zapewne ostatnie zdjęcie z brzuszkiem.
Katy, Halina90, KaMiszka, acygan, edwarda20, Totoro, tanith, ibishka, pumka1990 lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
mlodaaa wrote:Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę! Ja nie wiem co to się u mnie dzieje z tym bólem krzyża i od czasu do czasu podbrzusza , ale jest tak nieznośny, ze już mi się płakać chce , bo chce żeby się to już skończyło! Czy któraś z Was tez może miała takie bole przed porodem ?
-
No z każdym dniem coraz mniej nas w dwupaku
ciekawe jak to będzie wyglądało na koniec kwietnia
Faktycznie ciężko z tym brzuchem, zwłaszcza jak się tak fajnie ciepło robi, nie wyobrażam sobie być w ciąży, np. cały lipiec i sierpień.
Ja póki co cierpliwie czekam, ale dłuży mi się już, byle do terminu nie chciałabym przenosićw czwartek mam ostatnią wizytę, ale może i jej nie doczekam
-
nick nieaktualny
-
mlodaaa wrote:Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę! Ja nie wiem co to się u mnie dzieje z tym bólem krzyża i od czasu do czasu podbrzusza , ale jest tak nieznośny, ze już mi się płakać chce , bo chce żeby się to już skończyło! Czy któraś z Was tez może miała takie bole przed porodem ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malyprosiaczek wrote:Gratulacje !
Jeny, czy tylko ja mam wrażenie, ze wszystkie dziewczyny już się rozpakowała, a ja zostałam jako jedyna przed tym wydarzeniem?
Też mam takie wrażenie - tym bardziej, że u mnie już po terminiei zazdroszczę tym, które maja to już za sobą
jestem zmęczona samym byciem w ciąży, a do tego te codzienne telefony z pytaniem „czy to już ?” albo teksty typu „no to chyba powinnaś czuć czy to się zbliża”. Koszmar...
tanith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem Rh- partner Rh+ corka urodzila sie RH+ zastrzyk dostalam w 3 dobie po porodzie, przed samym wyjsciem ze szpitalq jak juz byla znana grupa krwi corki. Byl specjalnie dla mnie przywozony z innego szpitala bo podobno trzrba dawke dobrać i nie mieli takiej.
Halina90 lubi tę wiadomość