Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Halina90 wrote:Rozpakowane mamusie.
Czy któraś z was była Rh- ?
Jak to wygląda w szpitalu z immunoglobulina?
Halina90 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim mamusiom, które maja już swoje maleństwa przy sobie. Mam pytanie do Was, czy przed porodem czułyście takie jakby ćmienie w dole brzucha i plecach na wysokości nerek? Od dziś mam taki lekki ból, ale ciągły, to nie skurcze bo trwa cały czas. Jest odczuwalny, ale nie bardzo bolesny, raczej denerwujący.
-
Tęskniąca wrote:Darika, ale z Ciebie laska !!! a brzusio malusi i okrąglusi
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
darika wrote:Jejku, dziękuję Ci bardzo :-*. Ja się czuję jak słoniątko
.
Mnie dzis zagadnela sasiadka w windzie, pamietala mnie jeszcze jak tu mieszkalam jako panienka ;p Od razu wypalila, ze na pewno bede miec chlopca. Mowie, ze tak. A bo tak ładnie pani wygląda i niewiele pani przytyla, od razu widac ze chlopiec. Rozplynelam sie ;p Poprawila mi humor bardzodarika lubi tę wiadomość
-
ja widzę że coś się zmienia, od kilku dni jak chodzę siusiu czuję zapach krwi jak podczas miesiączki, ale nie ma ani kropli. cera mi się już pogorszyła, pojawiają się wypryski, i śpię od dwóch dni jak niemowlak.
do terminu 9 dni, i liczę na poród w terminie. -
nick nieaktualny
-
A mi cos brzuchol sie dzisiaj napina i to bardziej niz zwykle. Caly czas leze bo zle sie czuje. Zastanawiam sie czy czasem nie jechac na Ip. Chociaz wolalabym jechac pozniej ale nie wiem czy poznan wladciwy moment. No i weekend sie zbliza a wtedy niby gorsza opieka.Elwira
-
moniśka... wrote:Ja po wizycie, wszystko pozamykane. Maly wazy 2850, posiew na paciorkowce wziety, takze w poniedzialek lece do labo. No i teras wizyty już co tydzien.
-
Kinga. wrote:http://m.mjakmama24.pl/porod/porod-naturalny/objawy-porodu-kiedy-nalezy-jechac-do-szpitala,544_2519.html
Czyli wychodzi na to, że tez powinnam sie szykowac, bo teraz plamie na brazowo. Nie jest tego duzo ale jest. Cmi mnie w macicy i w krzyzu. Skurczy nie czuje. Ale czuje sie slabo, nie mam sily.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 17:38
-
Iggi31 wrote:Nasi Malce idą łeb w łeb, tez jestem w 37 tc i waga Małego 2900..tylko ze u mnie pootwierane na 4cm,skurczy na ktg brak,żadnych napinan brzucha,a jeszcze niedawno leżałam w szpitalu przez ryzyko porodu przedwczesnego..jak lekarz zobaczył ktg to stwierdził że jeszcze będą mnie wywoływać..a ja tak bym chciała najdalej za 1,5 tyg urodzić. .
-
Dajcie spokój dziewczyny, skurcze mam co jakies 6min, rozwarcie dalej na opuszek, mojej gin juz nie ma i jakis inny lekarz mnie badal, facet wepchnal mi na chama lapsko, bolalo cholernie i mowi ze rozwarcie dalej na opuszek i z takim drwiacym usmieszkiem ze nie widac po mnie zebym sie kurczyla, na ktg te moje skurcze to takie jak to polozna okreslila bardzo delikatne i pewnie przepowiadajace. Ni cholery nie wierze ze to przepowiadajace sa, nie caly dzien co 6-7 min.. Czekam na odczyt ktg i pewnie znowu do domu.07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku