Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Bo moja starsza przechodzi bunt i mam schody do pokonania z wozkiem i jak ktos mi nie pomoze nie wyobrazam sobie z rana nosic wozka pelnego rzeczy dla starszej i mlodszej, plus dziecko i jeszcze biegac za starsza.
-
nick nieaktualnySassy wrote:Dziś o 16:15 urodziła się moja córeczka
Poród ekspresowy, że szok
3400g, 54cm, sn. Więcej napiszę potem i zaktualizuje listę, teraz się karmimy
Katy gratulacje!!!
Gratulacje! Oj ciekawa jestem opisu tego ekspresowego porodu. Ja się trochę boję szybkiego porodu, żeby zdążyć do szpitala odpowiednio wcześnie na ten nieszczęsny antybiotyk.
Kinga ja też ciągle z brzuchem chodzę, ale mam jeszcze czas -
Oj dziewczyny, nie mam nawet czasu żeby tu zajrzeć. Cieszcie się jeszcze chwilą spokoju
Bo niedługo się zacznie
U mnie tylko cyc cyc i cyc, padam na pysk
Nogi jak balony, w ogóle opuchlizna nie chce schodzić, ale brzucha praktycznie już nie mam, a bóli obkurczającej się macicy nie miałam w ogóle, także połóg przechodzę super, nie mam co narzekaćTylko żeby można było w nocy więcej pospać...
Rozpakowanym w ostatnim czasie gratuluję!!!!Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
MaGo wrote:Oj dziewczyny, nie mam nawet czasu żeby tu zajrzeć. Cieszcie się jeszcze chwilą spokoju
Bo niedługo się zacznie
U mnie tylko cyc cyc i cyc, padam na pysk
Nogi jak balony, w ogóle opuchlizna nie chce schodzić, ale brzucha praktycznie już nie mam, a bóli obkurczającej się macicy nie miałam w ogóle, także połóg przechodzę super, nie mam co narzekaćTylko żeby można było w nocy więcej pospać...
Rozpakowanym w ostatnim czasie gratuluję!!!! -
Pysia89 wrote:Ja mam Termin na 24 kwietnia
Ponoc jest rozwarcie na 4 cm!!! A ja nic nie czuje tego,tylko ucisk na dole.
Ile to moze potrwac??? -
Ciri tak, w domu.. na ip wszystko ok powiedzieli, że to nie wody ale taki mega rzadki czop. Teraz sama nie wiem bo kilka razy w ciągu dnia jak wstałam to normalnie że mnie cieklo, a w szpitalu sprawdzili na oko, bez usg czy testowania jakimś papierkiem więc zaczynam mieć wątpliwości, poczytałam sobie i dużo dziewczyn pisze że wody saczyly im się przed odejściem czopu.. jutro kupię te wkładki które testują wody i zobaczę, jak wyjdzie podejrzanie podjadę do innego szpitala chyba
Pysia89 lubi tę wiadomość