Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sassy jak tam sytuacja?
Dziewczyny a czy któraś przed porodem chodziła co chwilę do toalety? Ja już się załatwiam dzisiaj czwarty raz... Nie mam biegunki ale co cos zjem to muszę iść do WC...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Katy gratuluje
wszystkiego dobrego dla synka
U mnie byly skurcze co 10 min, pozniej kilka co 8 min a teraz nic. Juz troche mnie to wkurza. Raz brzuch sie napina, pozniej boli jak na okres, innym razem całkowita cisza. I mam albo bardzo rzadki sluz albo sacza mi sie wody. Nie potrafie odróżnić.Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia94 wrote:malgosia82 ja termin mam na 28 kwietnia i mimo wrażenia że zaraz się zacznie bo jakieś skurcze, kłucia co chwile to chyba jednak sobie jeszcze poczekam na moje dzieciątko. Nie zdziwie się jak będę jedną z ostatnich kwietniówek.
I tak jak miesiąc temu miałam dość brzucha i dużo narzekałam, tak teraz wcale nie spieszy mi się do porodu. Chociaż ciekawa jestem tego małego człowieczka, który we mnie mieszka
Katy gratulacjeNiech maluszek szybko rośnie
Katy lubi tę wiadomość
-
Mojej w 33 tyg tez sie spieszylo na swiat a teraz taka niepewnosc. Ja wiem, ze mam jeszcze 2 tyg, ale po pierwsze wkurza mnie to, ze raz boli mocno, za chwile wcale, ciagle cos sie zmienia a po drugie nie chce czekac do dnia planowanej cc, bo wiem, ze umre ze stresu chyba,kilka nocy nie przespie a pozniej bede wrakiem czlowieka. Wole zeby samo sie zaczelo.
-
Czesc dziewczny:-) od pary dni ochodzil mi czop. Wczoraj na wieczor zlapaly mnie male skurcze, a jak wstalam na bieliznie byl juz duzy kawal w kolorze ciemno brazowym. Czuje caly czas, ze mam wilgotne majteczki ale nie mam pojecia czy odchodza wody czy to moze mocz. Skurcze pojedyncze i bardzo delikatne. Oczywiscie tych paskow nie mam, a apteki pozamykane:-(
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie każda doczeka się swojego szczęścia. Wiem, że to nie łatwy okres te ostatnie dni-tygodnie, spóźnienie 2 dniowe było u mnie, a już mnie roznosiło. Ale już niedługo będziecie karmić, tulić i przewijać.
Dziś byli moi rodzice i przywieźli tyle ciuszków, że czeka nas kolejne pranie i prasowanie. No ale wnuczka przecież nie może chodzić w przydużych!
Taka piękna pogoda, a ja jeszcze troszkę słaba i musimy poczekać ze spacerkiem. Ale jutro chciałabym ją polulać na balkonie, a we wtorek ruszyć w świat wózkiem
No i jestem zadowolona bo mała dziś już się ładnie budzi do karmienia. Jeszcze nabierze większej wprawy w łapaniu cyca i będzie idealnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Mnie to najbardziej wkurza ze ma byc taka piekna pogoda a ja po cc pewnie ze dwa tygodnie sama nie wyjde z dzieciakami na spacer
Bo po prostu nie dam rady! I w ta piekna pogode utkne w domu...
i dziś byliśmy w zoo
piękna pogoda
-
Dziś o 16:15 urodziła się moja córeczka
Poród ekspresowy, że szok
3400g, 54cm, sn. Więcej napiszę potem i zaktualizuje listę, teraz się karmimy
Katy gratulacje!!!KaMiszka, Kinga., Sylwiaa95, sylvia94, Tusianka, Makira, Andzia123, acygan, Rene, Pineapple, Malyprosiaczek, Totoro, Katy, darika, moniśka..., pumka1990, edwarda20, Agusia_pia, Mirabelcia, tanith, jasmina6, Aga26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:Czemu aż 2 tyg? Ja jak wyszlam że szpitala to byłam gotowa do działania
i dziś byliśmy w zoo
piękna pogoda
-
nick nieaktualny