Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze już trzecia noc przysypiam bez potrzeby wstawania na siku
w ciągu dnia niby normalnie oddaje mocz, ale dZisiaj od kiedy się obudZiłam nawet nie czuję parcia a jak poszłam do toalety to ilość też nie była zbyt duża
Na szczęście czuję ruchy małego bo bym oszalała...
Tu już powinna główka po mału się ustawiać a ja mam wrażenie że jest odwrotniechyba że to przez zmęczenie i zbyt twardy sen? Hmm
-
Ja, jak wczoraj byłam na porodówce to też było pusto. Byłam jedna. Fajnie, bo ciągle mnie ktoś dogladal, no i polozna też była wczoraj super.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Edwarda super! Gratulacje:) u nas na oddziale tez przepelnienie! Moze dzisiaj mnie phszcza do domu oby... maly nie spa cala noc od 2 do teraz, jak wrocimy to przekaze go tatusiowi chociaz na jedna noc i odciagne pokarm bo jie soaam juz od 4 dni:(
-
nick nieaktualny
-
Edwarda gratulacje! Tak coś czułam, że rodzisz, bo cisza z Twojej strony była
ale super, że Henio już jest!
Paatka wrote:A u mnie właśnie położne dla odmiany mówiły, że w Poznaniu zastój narodzin. I faktycznie kilka sal wolnych na oddziale było. Nawet pełnie tu mięli podobno nadzwyczaj spokojną tym razem.
Ja tu chyba zaraz sama zostanę, skoro już rodzą dziewczyny w podobnym terminie co ja mam -
gratki Edwarda!!
super wiadomość!
ja czuję, że dzisiaj wylądujemy w szpitalu, ciągle coś ze mnie cieknieśniadanko i jedziemy to sprawdzić - jeśli moje przeczucia są na plus, bo poza wyciekami nic nie ma, żadnych skurczy to ciekawa jestem co dalej
dobrego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
Edwarda gratuluję! Odpoczywajcie sobie!
Kaszelkowa napisz co powiedzieli w szpitalu, bo ja tez od wczoraj mam taka nadmierna wilgoć, tak jak pisałam wcześniej. Nie caly czas, ale po nocy szczególnie. Jutro idę do mojego gina na wizyte to mi sprawdzi te wody płodowe. Od wczoraj tez czasem cos mnie ćmi na dole kręgosłupa (lędźwiowy) rano i wieczorem. -
nick nieaktualnyEdwarda gratulacje!
Kaszelkowa daj znac co i jak
U mnie cisza. Choc czasem jak mnie na dole brzuch zacznie bolec to prawie sycze z bolu tylko dalej nie jestwm pewna czy to skurcz czy corka tak sie tam w dol wypycha (szyjka mnie boli) i jest nadpobudliwa przez te kilkanascie sekund. Nie moge siedziec ani niv tak boli. -
Cholera, prawie 39 tydzień a mi wyskoczyła opryszczka! Całą ciążę miałan spokój. Macie jakies sprawdzone metody zeby szybko się tego pozbyć? Wiecie może jak długo utrzymuje się wirus?12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Mirabelcia wrote:Cholera, prawie 39 tydzień a mi wyskoczyła opryszczka! Całą ciążę miałan spokój. Macie jakies sprawdzone metody zeby szybko się tego pozbyć? Wiecie może jak długo utrzymuje się wirus?
-
Tęskniąca wrote:Mi lekarz kazał brać Heviran przez 10 dni. Ja mam tendencje do tego dziadostwa, więc wypisał mi receptę w razie, gdybym właśnie okołoporodowo dostała opryszczki. Podobno bardziej niebezpieczne to jest na początku ciąży, ale lepiej skonsultuj to z lekarzem, będziesz spokojniejsza.
Na szczęscie moja gin.ma dyżur więc podjadę po receptę. Nie miało kiedy się przyplątać12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Ależ jestem zakochana, normalnie na zabój
hej ciotunie :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e460fdaaeeb8.jpgciri22, darika, Totoro, sylvia94, Mirabelcia, Malyprosiaczek, acygan, KaMiszka, Sassy, tanith, Rene, Haana, Pineapple, oli123, Agusia_pia, Katy, pumka1990, MaGo lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku