Kwietniowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:Dzień dobry ja właśnie na krzywej, została mi jeszcze niecała godzina
A będzie trudno, bo nic mi nie wchodzi tak dobrze jak słodkie i owoce -
Cześć dziewczyny doszła mi poduszka ciążowa i wczoraj pierwszy raz spałam na niej, strasznie wypchana jest dla mnie i nie wygodnie mi się spało , chce połowę wypełnienia wyjąć, zamawiałam z polecanej tutaj firmy na forum, a wam dobrze się śpi na takich poduszkach ? Byłam jeszcze jeszcze w hm i są super promocje na ubrania dla noworodków🥰 , ceny takie jak za używane na Vinted, jestem zadowolona z zakupów, zobaczę jakie będę wyprzedaże online jeszcze.
❄️Natalia i jak było na szkole ?
❄️Martek współczuję, ale musi Cię mega męczyć skoro aż tyle…. Chyba musisz mieć już niedowagę ?
❄️Naay wow to faktycznie malutko .. Ja to 1,5 kg miałam w pierwszym miesiacu, bo jak dowiedziałam się od ciąży to odpuściłam trening siłowy i przesłałam liczyć kcal więc nie dziwne że od razu mi się przybrało a później już było 0,5 kg na miesiąc, półtorej wiec całkiem spoko ale ostatni miesiąc 1,5 kg w miesiąc, a nawet w 2 tygodnie ale jadłam tak samo, ruszałam się tak samo więc myślę że to dziecko, krew, piersi więc nie przejmuje się tym za bardzo. -
BMI mam teraz w normie. Przed ciąża miałam trochę więcej, ale też nie jakoś bardzo dużo, bo 3kg nadwagi. Okropnie się bałam co wizytę, że będzie coś nie tak, że mi powiedzą, że ja za dużo chudnę, a dziecko nie przybiera i nie rośnie, ale na szczęście lekarka mówi, że dopóki dziecko rośnie to nie mam się przejmować. Chyba, że bym specjalnie nie jadła i się odchudzała to wtedy jest problem.
Też wczoraj byłam w H&M na wyprzedażach. Polowałam na spodnie ciążowe, ale nie było nic fajnego. Dla dziecka kupiłam skarpetki z przeceny, bo tego akurat mi brakowało w ubrankach 😁 -
Martek.3q wrote:BMI mam teraz w normie. Przed ciąża miałam trochę więcej, ale też nie jakoś bardzo dużo, bo 3kg nadwagi. Okropnie się bałam co wizytę, że będzie coś nie tak, że mi powiedzą, że ja za dużo chudnę, a dziecko nie przybiera i nie rośnie, ale na szczęście lekarka mówi, że dopóki dziecko rośnie to nie mam się przejmować. Chyba, że bym specjalnie nie jadła i się odchudzała to wtedy jest problem.
Też wczoraj byłam w H&M na wyprzedażach. Polowałam na spodnie ciążowe, ale nie było nic fajnego. Dla dziecka kupiłam skarpetki z przeceny, bo tego akurat mi brakowało w ubrankach 😁
Z tą wagą to jest tak, że dopóki dziecko rośnie to jest dobrze ja przed ciążą ważyłam 49 kg przy wzroście 165, przytyłam w sumie 4 kilogramy a jestem prawie w 24 tygodniu. Jedyne co mi się przyplątało to anemia, ale jakoś nie wiążę tego specjalnie z wagą 🫣 -
Ja przed ciaza ważyłam 57 przy wzroście 164 więc BMI ok, teraz to jestm już 7 na plusie i śmie martwię, bo nie jem jakoś więcej. Od słodkiego mnie odrzuciło i fast foodów a cały czas waga rośnie. Niby wiem że dziecko, krew wody ale wydaje mi się że to dużo. Chodź według tego kalkulatora tutaj z forum jestm przy górnej granicy normy.
-
Madlen90 wrote:Ja przed ciaza ważyłam 57 przy wzroście 164 więc BMI ok, teraz to jestm już 7 na plusie i śmie martwię, bo nie jem jakoś więcej. Od słodkiego mnie odrzuciło i fast foodów a cały czas waga rośnie. Niby wiem że dziecko, krew wody ale wydaje mi się że to dużo. Chodź według tego kalkulatora tutaj z forum jestm przy górnej granicy normy.
Pewnie część z tych kilogramów to zatrzymana woda, dużo pijesz?Madlen90 lubi tę wiadomość
-
Hania1990 wrote:Dziewczyny, a łapią was takie twardnienia macicy? Ostatnio zdarza mi się to coraz częściej 🫣 biorę magnez od wczoraj i jakoś różnicy wielkiej na razie nie ma.
-
Hania1990 wrote:Pewnie część z tych kilogramów to zatrzymana woda, dużo pijesz?
-
Hania1990 wrote:Dziewczyny, a łapią was takie twardnienia macicy? Ostatnio zdarza mi się to coraz częściej 🫣 biorę magnez od wczoraj i jakoś różnicy wielkiej na razie nie ma.
-
Madlen90 wrote:No minimum 4 herbaty dziennie do tego wode pije ale czy to aż tak dużo to nie mam pojęcia. Najwyżej później będę miała dużo do zrzucenia..
-
Hania1990 wrote:Nie będziesz, zejdzie razem z bobaskiem u mnie to też ta waga od dnia zależy, raz mniej raz więcej, a zaparcia to już w ogóle powodują wyższą wagę - normalnie raz dziennie w toalecie, teraz raz na 3/4 dni
-
Nie jest to powód do niepokoju. -
Jkjmn wrote:Dziewczyny przeczytacie wpisy Patutki z innych wątków.
A jaki Ty masz problem do mnie?
Widzę, że chyba nie masz co robić w domu, naprawdę 😂
Co jest takiego w tych wpisach? 😂
Współczuję nudy w życiu serio.
Założyć konto żeby napisać o moich wpisach? 😂😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 10:51
Magii lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Słucham?
A jaki Ty masz problem do mnie?
Widzę, że chyba nie masz co robić w domu, naprawdę 😂
Co jest takiego w tych wpisach? 😂
Współczuję nudy w życiu serio.
Założyć konto żeby napisać o moich wpisach? 😂😂😂😂Patutka lubi tę wiadomość
-
Magii wrote:Ktoś chyba nie mógł spać w nocy 😅
Tragedia i jeszcze dodawać konto nowe?
Baby są naprawdę wstrętne i chyba czas usunąć to konto.
Kur..... Nie wiedziałam, że ja taką ważną osobistościaą jestem żeby analizować noje wpisy xdWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 11:03
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️