Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamy 2025
Odpowiedz

Kwietniowe mamy 2025

Oceń ten wątek:
  • Lamera Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie kontrola w czwartek, jeszcze trochę i będzie ciąża donoszona 😍. Mała szaleje i nie daje spać, ja znowu spadek energii i głównie poleguję do południa żeby popołudniu móc nadążyć nad moimi energetycznymi dziewczynkami :) na szczęście dla najmłodszej chyba już wszystko przygotowane więc tylko dokupić jakieś energetyczne przekąski i oglądam jeszcze raz te filmiki z kursu Izy Dembińskiej które zapisałam sobie "do powtórki przed".
    Nie wierzę, że to już niedługo się zobaczymy z Malutką 🤩

Tika lubi tę wiadomość

1.stymulacja lipiec 2019, AMH 3,3- pobranych 18 pęcherzyków, zamrożone 2 blastocysty, transfer 3-dniowego zarodka- puste jajo
    Transfer 2 blastocyst maj 2019- ❤❤styczeń 2020 mamy dwie córeczki

2 stymulacja wrzesień 2021, AMH 0,7- pobrane 4 komórki, nic nie przetrwało do 5 doby

3 stymulacja luty 2022, AMH 1,3- pobrane 13 komórek, mamy zamrożone 3 blastocysty. Walczymy o rodzeństwo. Beta 3x <0,1

Zmiana kliniki:
    4 stymulacja październik 2023-
    3 blastocysty, po PTG-A, wszystkie zdrowe.
    19.07 transfer 4AA
    10 dpt beta 300
    13 dpt beta 1010
    24 dpt jest ❤

👩‍🦰 34 lata 👨 37 lat

preg.png
  • Marta1988 Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie po kolejnej wizycie,mała przybrała 35+2 waga ok 2300.Lekarz określił,że dziecko małe i zapowiada się na 2900.Dostalam też skierowanie na cesarkę,jutro będę dalej działać z nim co i kiedy bo już bym chciała wiedzieć.

Najważniejsze,że przybiera na wadze.Kamien spadł mi z serca.

Ja właśnie od wczoraj mam energię chyba z kosmosu,ułożyłam zaległe pranie,pościel zmieniona,byłam jeszcze w miejscowym lumpie i zakupiłam kilka pajaców na rozm 50,żeby mała miała co założyć i nie tonęła we wszystkim 😝no i chyba najważniejsze mamy imię dla naszej królewny!Moim synom się nie podoba,ale zdecydowaliśmy się na imię Gabrysia 😃

A wy dzi wyczyny w szpitalu jak się trzymacie?

Binia, HolyFantasia, (:Ania:), Tika lubią tę wiadomość

preg.png
  • Magii Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1988 wrote:
    Ja właśnie po kolejnej wizycie,mała przybrała 35+2 waga ok 2300.Lekarz określił,że dziecko małe i zapowiada się na 2900.Dostalam też skierowanie na cesarkę,jutro będę dalej działać z nim co i kiedy bo już bym chciała wiedzieć.

Najważniejsze,że przybiera na wadze.Kamien spadł mi z serca.

Ja właśnie od wczoraj mam energię chyba z kosmosu,ułożyłam zaległe pranie,pościel zmieniona,byłam jeszcze w miejscowym lumpie i zakupiłam kilka pajaców na rozm 50,żeby mała miała co założyć i nie tonęła we wszystkim 😝no i chyba najważniejsze mamy imię dla naszej królewny!Moim synom się nie podoba,ale zdecydowaliśmy się na imię Gabrysia 😃

A wy dzi wyczyny w szpitalu jak się trzymacie?
    Gabrysia piękne imię ☺️
    Zazdroszczę tej energii, ja od jakiegoś tygodnia jak więcej pochodzę albo nawet postoje to potwornie bolą mnie stopy i są spuchnięte. Wiec muszę wtedy poleżeć trochę z nogami w górze. Wszystkie rzeczy, które mam do ogarnięcia staram się zaplanować po kilka na każdy dzień 🫣😪

preg.png
  • Danana Znajoma

Wysłany: 11 marca, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soleil_ wrote:
    Danana, super wieści ❤️ nie spotkałam się z tym vacuum, Ty mieszkasz w PL?

Nie ja mieszkam w Irlandii 😊 vacuum jest po to żeby nie było infekcji i to jest metoda bezszwowa. Dziś mi ściągnęła to pielęgniarka i bardzo ładnie wygląda cięcie 😊

‹‹ 214 215 216 217 218
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ