X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • Tosik712 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krolik to chyba już tak jest z facetami, że myślą, że jest jeszcze tyleee czasu i w ogóle co Ty wymyślasz już teraz z tą torbą. Pamiętam, że przy najmłodszym tylko co spakowałam torbę i może dwa dni i urodziłam, gdzie 3ci poród był tak ekspresowy, że prawie urodziłam w aucie, ale zaciskałam nogi.
    Ja nie powiem, bo czuję się spokojniej, że torba już czeka.
    Uda się u mnie cukrzyca od 23 lat insulinozależna i waga Franka wychodzi już 3720g, stąd decyzja o indukcji.
    Od kilku dni strasznie łapią mnie skurcze łydek, wczoraj nawet złapało mnie w udzie i pośladku. Masakra. Łykam magnez z potasem i nie czuję poprawy. W ogóle zdechła jestem, strasznie mi słabo. Leżeć mi ciężko, a skąd tu wziąć siły na poród?

A teraz serca mam dwa
    My little bejb ❤️
    21.08 - 0,29cm z bijącym ❤️
    09.10 - 7,68 cm little 👦🏻🩵

preg.png

Synek 👦🏻2015
    Córeczka 👧🏻 2016
    Synek 👱🏻‍♂️ 2018
‹‹ 358 359 360 361 362
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ