Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, ale piszecie szybko ja już nie nadązam mało siedze na kompie,bo mam twardy brzuch i mi tak nie wygodnie....
Ogolnie u nas jest taka piekna i słonecznie ciepła pogoda, że by sie chciało posprzatac cała chate, ale no nie można ;/////// no nic trzebaczekac :p
dziewczyny ladne powozy dla waszych pociech
Fajnie, ze u Dziewusi sie tak dobrze dzieje:) no i ze u dziewczyn jeszcze dzidizusie posiedza w apartamentach ehhe
u mnie ktg jest robione na kazdej wizycie u ginekologa w gabinecie, jutro mam wizycte i tyle pytan
no niektore z nas za 2 , 3 tyg juz maja terminy jezusiu ale zleciało
boże jak bedzie taka pogoda na świeta to bede szczesliwa maksymalnie~!!!!!!
dzis jeszcze ta szkoła rodzenia..tak mi sie nie chce....goraco tam jak w piekle juz za gruba jestem na takie posiadówyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:31
-
Wiecznie super wózeczek, kolory też mi się bardzo podobają. Ale u nas już od miesiąca stoi baby design lupo comfort, więc nie ma opcji na zmianę. Mam nadzieję, że mi się sprawdzi
Mania jesteś już po wizycie? Ja tak, pani dr mówiła, żeby tym cukrem się nie martwić tylko powtórzyć za kilka dni a w przeddzień wieczorem nie jeść za dużo cukru. No zobaczymy. Napisałam też do mojej endokrynolog.
Mały waży 2633, wszystko z nim ok Główka, a w zasadzie wymiar dwuciemieniowy (BPD) jak zwykle poltora tygodnia do przodu, ale obwod juz nie. Ciekawe czy może utrudnić to porod sn.
Endokrynolog właśnie mi odpisała, żeby ograniczyć cukry proste i jeżeli za kilka dni powtórzy się cukromocz, to ponownie wykonać test obciążenia glukozą. Ehh... Mam nadzieję, że mnie to ominie bo wynudziłam się tam śmiertelnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:38
dichlieb, Dobson, wiecznie lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
nick nieaktualnyA ja wyjątkowo dużo dzisiaj zrobiłam: ogarnęłam mieszkanie, odkurzyłam, uprałam rożek dla małego. No i wyczyściłam te nieszczęsne fugi, pokarało mnie normalnie z ich wyborem... A teraz jeszcze ogarnę parę dokumentów do pracy, które miałam wysłać daaaawno temu
Chyba poczułam wiosnę!
A jeszcze mój lokator namiętnie stópkę wypycha, nigdy nie sądziłam, że będę wstanie po kształcie stwierdzić co on mi tam wypycha, ale dzisiaj aż męża zawołałam i on też widział stópkę, tak mocno wypychał. Normalnie jak obcy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:55
jamniczakuchnia, malala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też już czuć wiosnę Zrobiłam lekką zupkę warzywną, okno cały dzień otwarte, tulipany od męża mi pachną
Niedługo jedziemy na kawę i kolację do moich rodziców, ciekawe czy to już ostatnie odwiedziny we dwójkę Zjem sobie chyba coś z maka albo kfc, bo u rodziców jest, a na naszym zadupiu tylko biedra i marna pizzeria haha. -
Olina ja prałam wszystko co udało mi się zdjąć z wózka i fotelika normalnie w pralce ale na mniejszych obrotach wirowania i wyszło ok
U mnie też warzywna zupka dzisiaj, ale pogoda za oknem w ogóle nie wiosenna rano śnieg, a teraz tak szaro buro, powinnam się uczyć i pisać prace ale tak mi się nie chcee... -
hej Kobiety
Wiecznie, świetny masz ten wózek i w wersji spacerowej i gondolę.. Przyznam szczerze, że ja nie rozpatrywałam w ogóle x-landerów i w sumie sama nie wiem czemu, bo super się prezentują. Może mi żaden w sklepie nie wpadł w oko.. No nic- pozostaje bebetto
Ja dzisiaj zaczęłam ginekologię. Kuźwa, szpital dla ciężarnych, zajęcia na IV piętrze a z windy można korzystać tylko jak się ma kluczyk. Totalnie mnie to dobiło dzisiejsze łażenie po schodach ( z -1 na III, z powrotem do -1 i na IV). Taka aktywność mnie strasznie męczy, bardzo twardnieje mi brzuch a muszę przyznać, że od czasu kiedy usłyszałam, że moja szyjka jest bez szału i że na granicy, to oszczędzam się na ile mogę. A dzisiaj jak poprosiłam kogoś o obsługę windy to usłyszałam, że takie chodzenie po schodach w ciąży to przecież dla zdrowotności. No jak mnie wpieniają takie teksty.. Oczywiście na oddziale prawie nie ma miejsc do siedzenia, więc super..
Iwonkaa, dobrze, że wyniki w porządku
Szpitalne mamusie, trzymajcie się Widzę, że w większości dzieciaczki tylko postraszyły i nawet Szotka ze szpitala wyszła. Super! Życzę Ci, żebyś dotrwała do terminu
Aaaa i kolejny raz ktoś się o 6 rano bawił domofonem. Wczoraj 2 razy ktoś zadzwonił, ale było tylko po jednym sygnale.. A dzisiaj najpierw ktoś dzwonił ciągle, ale jak mąż podniósł słuchawkę, to nikt się nie odezwał a potem znowu były 2 sygnały w kilkuminutowych odstępach. Nie mam pojęcia czy komuś się nudzi, czy wali na dekiel czy co..wiecznie lubi tę wiadomość
-
Mynia ja jeszcze przed wizytą, wieczorem idę tak koło 18. Kurczę niefajnie gdybyś musiała na sam koniec powtarzać krzywą. Może zrób sobie dietę cukrzycową poprostu do końca dużo nie zostało więc dasz radę.
Mama u mnie była wypiłyśmy kawkę a ja i tak się czuję jakby ktoś mnie walnął czymś ciężkim w głowę...śpię na stojąco...
Idę się szykować do dr mam nadzieję, że dziś się dowiem co mnie czeka... -
A ja Was proszę o opinię Wydaje mi się, że brzuch mi się nieco opuścił. Nie mam 2 zdjęć w tym samym miejscu
Na razie tylko ja to widzę jak uważacie? Przesadzam??
Zdjęcie 1 (11 luty):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cb87e90b3b1.png
Zdjęcie 2 (9 marzec):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c61d1fcb0f73.pngania0141, kredeczka91, Rotenkopf, Dobson, paprotka30, Endzis, Andrea20, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja Was opuszczam trochę a to dla tego źe bardzo źle się czuje Byłam dziś rano na sesji ciążowej i w połowie strasznie źle zaczęłam się czuć... W domu ciśnienie 149/69 Tetno 96 a cukier 120... Nie wiem co się tak nagle porobiło.. Potem spałam do 16 a za chwilę chyba dalej pójdę spać bo okropnie się czuje Głowa mi pęka
Piękne wasze bryczki są Ania a Ty bardzo ładnie wyglądasz Zgrabniutka Naprawdę ślicznieania0141 lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili może pogoda ma wpływ na takie samopoczucie,normalnie organizm zimą jest wyczerpany a w ciąży to już wogóle,potrzeba nam już słoneczka odrazu na nogi by nas postawiło ...śpij jeśli masz taką potrzebę,podczas snu organizm najbardziej odpoczywa i się regeneruje,miłych snówania0141
-
Jakie fajne brzuszki ;P U mnie dziś była położna, zmierzyła ciśnienie wyszło 100/70 i obwód brzuszka 94,5 cm czyli w 2 tygodnie urósł 1 cm, nie wiem czy to dużo... No i słuchałyśmy serduszka, bije pięknie miarowo i naprawdę mocno
Ale poza tym I feel like shit - mam nadzieję że to żaden wirus bo się podłamię... Prenalen do ssania, litr wsiowego miodu kupiony i leżenie, na razie to moje remedium... Na noc może mleko z czosnkiem (brr T_T ) i miodem. Musi. Pomóc.
Mynia, jaka ładna waga już, prawie 2700, super
Aleksandrakili - odpoczywaj z całej epy, choćbyś miała spać cały dzień, sprzątanie i inne pierdoły nie ucieknąMynia lubi tę wiadomość