Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilam z labo i padam, chyba mala dzemka...
Szotka super wiesci! dobrze, ze sie odezwalas, pozostancie jak najdluzej w dwupaku
Ania Ania piekny ten turkusowy kocyk! Dasz namiar na link gdzie kupilas? Wymyslilam sobie taki kocyk z jednej str morski, z drugiej szary w biale gwiazdki i teraz szukam po allegro A zapasy masz naprawde imponujace
ania0141 lubi tę wiadomość
-
ania0141, Andrea20, czarna_owca, paprotka30, Karolina_Ina, agulas, mania, Rotenkopf, dichlieb, Dobson, Larisa, Aleksandrakili, kamaaa, _Saszka_, Endzis, jamniczakuchnia, Olina, Ameiva lubią tę wiadomość
-
to ja w pon. ruszam z 38tc, to mnie przeraża, to co dopiero jak będę miała zacząć 39 jak Ty Andrea!
Rotenkopf super wieści od dziewussi, dzielny Michałek, już prawie dobił do 2kg
co do ktg to ja nie miałąm ani razu, moja gin też jeszcze nic nie wspominała, ale pewnie na wizycie 22.03 już da mi skierowanie. ja mam w swojej szkole rodzenia jedno darmowe a potem 20zł za każde. zobaczę czy będę jeździła do szpitala czy nie będę jednak wolała na spokojnie do SR się udać, tam umówię się na godzinę i nie czekamJulia
-
Szotka super wieści! Odpocznijcie jeszcze przed godz 0
Wiecznie też się nad tym kolorem zastanawiałam bo był na sklepie ale jednak ten szary bardziej mnie przekonał zresztą ten się mojemu mężowi nie podobał. Ale wózek ogólnie super każdemu jak pokazywałam to się podoba
U mnie na ktg idzie się do szpitala na oddział ale nie wiem od kiedy się chodzi dziś pewnie się wszystkiego dowiem.
Kurczę rano tak pięknie było słonko świeciło a teraz już pochmurno i już mnie muli na drzemkę choć niedawno wstałam.wiecznie lubi tę wiadomość
-
czarna_owca wrote:wiecznie super fura! jaki to jest model x-landera? bo ja jeszcze nie moge sie zdecydowac... Piekny kolor, tez bardzo mi sie podobal i gdybym oczekiwala coreczki tez wybralabym ten niebieski z malina
-
Iwonka współczuję opuchlizny (
Szotka super wieści
Rotenkopf pozdrów Dziewusie
Wiecznie super fura
Andrea ja też chcę 39 tydzień!! Gratuluję
Ja dziś będę dalej układać rzeczy małej do półek.
W sobotę chce jechać na ostatnie zakupy.
Jak patrzę na ilość Waszych ubranek to jestem przerażona!!! Ja mam tak mało!!!
wiecznie lubi tę wiadomość
-
malala wrote:to ja w pon. ruszam z 38tc, to mnie przeraża, to co dopiero jak będę miała zacząć 39 jak Ty Andrea!
Rotenkopf super wieści od dziewussi, dzielny Michałek, już prawie dobił do 2kg
co do ktg to ja nie miałąm ani razu, moja gin też jeszcze nic nie wspominała, ale pewnie na wizycie 22.03 już da mi skierowanie. ja mam w swojej szkole rodzenia jedno darmowe a potem 20zł za każde. zobaczę czy będę jeździła do szpitala czy nie będę jednak wolała na spokojnie do SR się udać, tam umówię się na godzinę i nie czekammalala lubi tę wiadomość
-
wiecznie wrote:To x-lander x-move . Gondolę mamy tą niebieską z maliną, ale spacerówkę wzięłam czarną z miętą . A nad jakim jeszcze się zastanawiasz?
X-move jest dla mnie troche za duzy, wolalabym mniejszy, lzejszy i taki, ktory szybko sie sklada myslalam jeszcze o x-citi ae on odpadl ze wzgledu na nierozkladana spacerowke a nawet takie roczne dziecko chce sie czasem kimnac w spacerowce a pozycja caly czas ze zgietymi pleckami nie jest zdrowa. Chyba zdecyduje sie na ten x-pulse czarno - zielony lub czarno - szary. Poka spacerowke
-
Tak się miałam wziąć za robotę i usnełam : )
Wiecznie, czaderski wózek! W moim guście bardzo.
Dziewussia, cieszę się ze wszystko się układa. To niesamowite jak Michał jest dzielny! Buziaki dla Was.
Po tej drzemce jestem tak rozbita.. Nie mam dziś siły na nic, za to Mała tak się rozpycha ze szok. : p
wiecznie lubi tę wiadomość
-
Ania bardzo fajna jest ta aukcja bo samemu mozna dobierac kolory bawelny i laczyc z dowolnym kolorem minky o to mi wlasnie chodzilo! A jak jakosciowo ten kocyk, ok? Wzielas taki grubszy 2cm czy cienszy 1cm? Bo zastanawiam sie jaki bedzie lepszy, ale na lato chyba ten cienszy, tak mysle...
ania0141 lubi tę wiadomość
-
czarna_owca wrote:X-move jest dla mnie troche za duzy, wolalabym mniejszy, lzejszy i taki, ktory szybko sie sklada myslalam jeszcze o x-citi ae on odpadl ze wzgledu na nierozkladana spacerowke a nawet takie roczne dziecko chce sie czasem kimnac w spacerowce a pozycja caly czas ze zgietymi pleckami nie jest zdrowa. Chyba zdecyduje sie na ten x-pulse czarno - zielony lub czarno - szary. Poka spacerowke
-
Dziewusia super się Michałek rozwija
Wiecznie wózek czaderski...
Ja ostatnio chodzę cały czas smutna i to bez powodu... to chyba hormony... W nocy śniło mi się, że się pokłóciłam z siostrą i płakałam przez sen... Wariatka normalnie
Nawet mąż się ciągle pyta czym się martwię bo zwykle jestem radosna... Pogoda też nie rozpieszcza...wiecznie lubi tę wiadomość