Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
28latka fajnie,że znajdujesz czas żeby do nas zajrzeć-współczuję ci ,wiem że przemęczona jesteś na maxa,ale jeszcze trochę i wrócisz do domu a wtedy wszystko wygląda zupełnie inaczej-nawet wstawanie co 2godziny.kochaniutka jek się czujesz?doszłaś do siebie po cc?lekarze coś mówią?orientacyjnie nie wiesz kiedy wyjdziecie do domu?trzymaj sięania0141
-
Tak mocno z 2 tygodnie albo i krócej... początkowo myślałam że to poprostu od wagi ze przytylam i tyle no ale nagle przestałam mieścić się w spodnie ciążowe i buty a do tego nie mogę kucnac bo mam kolana jak banie a nie należę do otyłych... no i powiedziałam swojej gin sprawdzała teraz na wizycie to mówi że kostki jak kostki ale naciskala i najgorzej uda... a to już normalne nie jest tylko ze wszystkie inne, no oprócz jeszcze tej wagi +6,5 w niecały miesiąc) parametry które mogłyby pomóc diagnozie są ok dlatego kazała obserwować i wizyta już 17.03 z wynikami.
-
28latka zycze cierpliwosci i wytrwalosci, jeszcze troche i wysciskasz swoja kruszynke, a nawal mleczny na poczatku to podobno normalka (przynajmniej moja mama po 5 ciazach tak twierdzi )
Zaczynam 36 tc! Ale do rodzenia to mi sie jeszcze nie spieszy, niech synus wyjdzie jak bedzie gotowy, chociaz ja sie rodzilam w 37tc wiec kto wie, moze juz wkrotce..?ania0141, panda80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
W nocy wstawałam co godz na siku nie wiem skąd tego tyle się bierze...od wczoraj bóli mnie głowa myślałam, że po nocy przejdzie ale niestety...
Dziś wizytuję kto ze mną?? Wiem, że Mynia ktoś jeszcze??
Trzymam kciuki za wszystkie!Mynia, Niuninka lubią tę wiadomość
-
mania kciuki za dobre wieści na wizycie!kilka dziewczyn dziś wizytuje,ale niech mnie ktoś zabije to nie pamietam które...
Andrea niestety ja ci nie pomogę-nie mam pojęcia
Iwonka a może jednak warto wcześniej to sprawdzić?dla własnego spokoju?też nie lubię ip i panikować ,zazwyczaj staram się przeczekać ale radziłabym ci to sprawdzić bo tego raczej nie da się przeczekac-z tego co słyszałam to przy puchnieciu powinno się wogóle zrezygnować z soli bo ona zatrzymuje wodę w organiźmie,ja mam lekko opuchniete dłonie i stopy iźle mi z tym a tobie naprawdę współczuję...a masz położną?z nia mogłabyś sie spotkać-napewno by ci coś podpowiedziała mądregomania lubi tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualny
-
szotka trzymam mocno kciuki za was,malutka napewno jeszcze posiedzi w brzusiu-wierzyłam,że tak będzie jak napisałaś ze szpitala-uważaj na siebie i na maxa się oszczędzaj -wiesz że każdy dzień się liczy no i do kwietnia musimy przetrwać-kibicuję wam -mamy praktycznie identyczny tp!fajnie,że jesteście w domu-odpoczniesz psychicznie i pamietaj zero stresu-mój gin też tak wkółko powtarza!trzymajcie się
Szotka lubi tę wiadomość
ania0141 -
Hej dziewczyny!
28latka trzymaj się ciepło. Niewiele juz dzieli Was od powrotu do domu we dwójkę!
Szotka, no to nie pozostaje nic innego jak zaciskanie nóżek. Jeszcze kilka tygodni do TP.
Trzeba wstać, zjeść coś i brać się za porządki... A tak mi się nie chce .. : )
Powodzenia dla wizytujących. Czekamy ma wiesci!Szotka lubi tę wiadomość
-
W nocy miałam możliwość posluchania narodzin istotki. Około 24 obudziły mnie krzyki jakiejś kobiety, potrwały około 30minut a później cudowny płacz dziecka. Jedyną zaleta bycia w szpitalu.
Rano też się nie osiągają. Przed 8 wiezli dziewczynę na cesarke a o 8.30 jechali z brzdącem. Super.
Muszę wytrzymać te 4,5tygodniaSzotka, ania0141, Mynia, Niuninka lubią tę wiadomość