Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malala wolałabym na zewnątrz i być pewna ze to to a ja wczoraj czułam swędzenie dzisiaj nic a tu takie coś przy "2" więc myślę że to coś w środku... już sama nie wiem... jutro sam mocz do badania... wyniki mam popołudniu więc zobaczę co i jak...
Najgorsze ze kochany w trasie i jakoś tak smutno bo ciągle sama ze wszystkim... -
hemoroidy te na zewnątrz są gorsze od tych wewnątrz. Wewnątrz możesz czopkami wyleczyć/zaleczyć, a te na zewnątrz to chyba tylko chirurgicznie (?). mi lekarz jakiś czas temu zapisał czopki i po jednym było o wiele lepiej i już nie krwawiły, po dwóch dniach dolegliwości ustały
-
nick nieaktualny
-
Ojej, Iwonkaaa.. Rzeczywiście te obrzęki dość masywne.. Ale białka w moczu nie miałaś ostatnio? Sporo wody Ci się musiało w organizmie zebrać skoro do poziomu ud..? Jeszcze to ciśnienie.. Kochana, mam nadzieję, że po prostu takie uciążliwości końcówki ciąży i że to ciśnienie jednak Ci spadnie.. Ja bym pewnie jechała na IP. Mówiłaś też o jakichś problemach z widzeniem dzisiaj czy ktoś inny wspominał?
-
Mynia dobrze, że masz jutro wizytę bo tego cukru jest stanowczo za dużo. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Iwonkaa współczuję tych spuchnietych nóg ja bym pojechała na ip to sprawdzić wiem, że u mnie kładą bezwzględnie na oddział przy takiej opuchliznie...
Ja też jeszcze się w kolejkę do rodzenia nie ustawiam
Ale się też fatalnie czuję boli mnie głowa i mam mroczki przed oczami...ciśnienie ok to chyba dlatego, że dziś drzemki nie robiłam i padam...
dobrej, spokojniej nocy mamusieania0141, Mynia lubią tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:Spokojnie hemoroidy wchłaniaja się same... po porodzie miałam bo wysiłek przy opartych i zeszło ale pamiętam ten dyskomfort...
.. ciągle to pstrykanie w brzuchu
Iwonka pstrykaniem się nie martw jak dzidziuś siee rusza to pęcherzyki powietrza pękają w jelitach, jest to normalne
Ale obrzęki nie ciekawie wyglądają musisz to skontrolować -
ania0141 wrote:dziewczyny a szotka się dziś odzywała?
Iwonka rety nie zazdroszczę tego puchniecia.
I te pstrykanie w brzuchu u mnje też wciąż się pojawia i mam wrażenie że z tygodnia na tydzień coraz więcej