Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na Facebooku tez żadnych info of fabioli nie ma jeszcze.
Ania mam pytanko czemu piszesz,ze zaczynasz 34 tydzień? Chyba kończysz 34 i zaczynasz 35? ja zawsze nowy zaczynam w pn i właśnie będzie skończony 34,czyli zacznie się 35. Ściskamania0141 lubi tę wiadomość
-
Ania, fajnie chyba mieć juz takie odchowane dzieci a teraz znów maluszek w domu będzie! Wszystkiego dobrego dla syna. : )
Jeśli chodzi o porody to mnie przerazil odcinek w ktorym rodzaca nie chciala dziecka otrzymać na brzuch zaraz po poroddzie. Kazała zabrać maleństwo. Chyba juz wspominalyscie o tym. Ja kiedyś oglądałam jak leciały na Polsat cafe ale teraz nie wracałam do tego : )
Glodna juz jestem ale tak mi się nie chce wstać...ania0141 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam że nie napisałam ale zostawili mnie a miałam 5% bateri.
Zacznę od początku. Skurcze wczoraj nie przeszły, podczas 40min Ktg miałam ich 11, bolesne ale nie jakoś strasznie, na zapisie w granicach 40-60. Postanowiłyśmy z lekarka że robimy USG, badanie na samolocie i wypisze się na własne rządanie. Ale podczas USG skurcze się nasiliły więc postanowili mnie zostawić. Cała noc miałam kroplówke z magnezem a teraz 40min KTG. Dalej odczuwam skurcze, już nie tak dużo i nie tak Intensywne no ale są a chyba po kroplówce nie powinno ich byc...
Rozwarcie nie ma.
Jakieś to wszystko dla mnie Noe jasne
Jezeli chodzi o Leonka to wszystko z nim wporzadku, waży ok. 2600g przepływy ok.
Dziękuję Dziewczyny za zainteresowanie :* liczę że mnie dzisiaj wypuszczą ale jednak gdzieś intuicja mi podpowiada że jednak nie...agulas, Dobson, Funky09 lubią tę wiadomość
[/url] -
fabiola pewnie zostawią cię na obserwację aż skurczy bedzie brak,ale to lepiej,że jesteś w dobrych rekach niż być w domu i się stresować,mimo to życzę ci szybkiego powrotu do domu bez tych skurczy,Leoś ma sliczną wagę-trzymaj się
fabiola lubi tę wiadomość
ania0141 -
Ania ja też juz sama nie wiem jak liczyc te tygodnie. Ostatnio mój lekarz w 33t2d powiedział ze idzie mi 34 tydzień. A z kolei w szpitalu brali pod uwagę skończone tygodnie. A nieważne, ważne ze do wielkiego dnia coraz bliżej, jeśli dobrze licze to zostało mi 29 dni do porodu !
Fabiola jak tam?
Edit, a juz napisałaś! Może to i dobrze ze jesteś w szpitalu. Wyciszą skurcze i do domu : )
Andrea, te oznaki, śluz i czyszczenie, może faktycznie to juz tuż tuż : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 08:02
ania0141 lubi tę wiadomość
-
u nas wogóle maja inne podejście,byłam u gin.ostatnio 32+0 i on powiedział że jeszcze 3-4tyg.i mogę rodzić...bardziej sugeruja się waga maluszka niż tygodniami,wychodzą z załozenia że jak maluch ma 2,5kg to już jest bezpieczny,pamiętam jak byłam na oddziale była dziewczyna dostała wczesniej sterydy i miala założony krążek-zgłosiła się bo jej wypadł no i została bo uznali,że ma cukrzycę nie pamiętam w którym była tygodniu ale na obchodzie mówili do niej żeby dotrzymała do 33tc i będzie super-spokojnie może rodzićania0141
-
Fabiola trzymam kciuki aby skurcze się wyciszyly.
Andrea jak sytuacja na froncie?
Reszcie życzę miłego dnia
U mnie krwawienie ustalo ale wciąż mam skurcze, łożysko bardzo blisko blizny po cc i w razie co jie wiedzą jaki poród dla mnie lepszy....fabiola lubi tę wiadomość
-
ania0141 wrote:moja dzisiejsza nocka jest do d...nie wyspałam się ,ale jestem szczęśliwa ZACZYNAMY DZISIAJ 34TYDZIEŃ A MÓJ SYNUŚ KOCHANY MATEUSZ KOŃCZY DZISIAJ 15LAT więc świętujemy podwójnie,jak to zleciało...
ania0141 lubi tę wiadomość
-
malala wrote:musze się Wam pożalić tak w ogóle, że znalezienie czarnych spodenek niemowlęcych graniczy z cudem kupiłam ładną bluzę kilka dni temu i do niej by pasowały własnie czarne albo grafitowe dresy a nie ma nigdzie no
Fabiola, dobrze, że pojechałaś na IP. Teraz skurcze ładnie wyciszą i wrócicie do domku jeszcze w dwupaku
Anastazjaa, a wiesz już czy do końca będziesz przez to leżeć w szpitalu czy jeszcze masz szanse wrócić do domu w dwupaku?
Zdrówka dziewczyny :*
-
wiecznie wrote:
Anastazjaa, a wiesz już czy do końca będziesz przez to leżeć w szpitalu czy jeszcze masz szanse wrócić do domu w dwupaku?
Zdrówka dziewczyny :*
Krwawienie ustalo ale wylatuja mi jeszcze takie brązowe resztki i nie wiem jak do tego podejda czekam na gina.
Ktg w normie ciśnienie też, mam nadzieję że te skurcze są wynikiem próby wypychania starej krwi -
Cześć
Obudziłam się z bólem gardła i zapchanym nosem
U mnie z tym liczeniem tygodni to też różnie. Moja gin liczy ze 36t1d to już 37tc. W szpitalu położna mówi że to nie jest jeszcze 37 tylko 36, a lekarz w szpitalu mówi że to już 37 :p
Fabiola dobrze że pojechałaś do szpitala!
Zaczynam 38tc ciekawe kiedy Lilcia zachce wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 09:41
ania0141, panda80 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Wczoraj mi powiedzieli ze jeśli krwawienie ustanie to wyjdę do domu może w sobotę, ale jeśli nie to z obawy przed niedotlenieniem małego będą wywoływać poród.
Krwawienie ustalo ale wylatuja mi jeszcze takie brązowe resztki i nie wiem jak do tego podejda czekam na gina.
Ktg w normie ciśnienie też, mam nadzieję że te skurcze są wynikiem próby wypychania starej krwiAnastazjaaa lubi tę wiadomość