Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My po ip. To nie wody, ale ktg znów średnie bo tętno małej 160-180 i momentami 200. Mimo to nie zostawili mnie w szpitalu. W poniedziałek mam przyjść ponownie. Patrzyli na badania moczu bo pomoc tachykardia wychodzi w zapaleniu pęcherza. Ale mocz ok. Więc nie wiadomo dlaczego tak. Płytki krwi tez mi spadły, jak spadną bardziej to do szpitala. Mam nadzieję że z moim okruszkiem wszystko bedzie dobrze bo serio wolałabym być w szpitalu żeby to tętno kontrolowali.
-
Chwalimy się: poduszka na ścianę, która moja mama zamówiła u swojej koleżanki z pracy- pasjonatki szycia:D Jestem zachwycona:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3269d51afa7d.jpgagulas, jamniczakuchnia, Straciatellaa, jaskra, fabiola, mania, ania0141, Endzis, Anastazjaaa, Dobson, Niuninka, Wiolcia1405, malala, Larisa, Kajka, karola91, _Saszka_, perła ziemi, paprotka30, Olina, Funky09 lubią tę wiadomość
-
ania0141 wrote:straciatella gdyby coś zaniepokoiło lekarza to napewno by cię zostawili,spokojnie w pn zobaczysz jak ci wyjdzie ktg,zawsze możesz poprosić swojego gin o skierowanie albo na ip,czasami trzeba coś ściemnić i cię zostawią
-
straciatella i co twoja gin.na to?jeżeli czujesz niepokój to jedź do innego,intuicja kobieca jest bezcenna,jeśli masz się denerwować to jedź...a może spróbuj się poobserwować...jeśli chodzi ci o tą mokrą bieliznę a jeśli o ktg to możesz sprawdzić w drugim szpitalu tylko nie mów,że już byłaś...zawsze możesz porównać co powie inny lekarz,jak powie,że jest ok to napewno tak jestania0141
-
fabiola wrote:Zdaje relacje miałam kolejne KTG tym razem polozna mówi że wyszły skurcze. Na porannym ktg wartość do 20, teraz do 56 a porodowe to ponoć 100. Mam jak najmniej chodzić i poprosi lekarza żeby mnie zbadał. Bolały i do tego boli mnie krzyż...
-
Straciatellaa, a to tętno takie wysokie jak szaleje, czy jak śpi? Bo to ma znaczenie. I jak na wcześniejszych ktg się pisało? Bo u nas wartości 150-160 to norma, Pola zawsze takie ma. 170-180 podczas snu niepokoilo już lekarzy dość mocno.
Może jestem panikara, ale jeśli coś Ci się na tym zapisie niepokoi, to ja bym pojechała do innego szpitala. -
Straciatella, musisz spokojnie czekać na odpowiedź od lekarki. Gdyby widziała coś niepokojacego to by Cię zostawili w szpitalu. Nie stresuj się.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Straciatellaa wrote:My po ip. To nie wody, ale ktg znów średnie bo tętno małej 160-180 i momentami 200. Mimo to nie zostawili mnie w szpitalu. W poniedziałek mam przyjść ponownie. Patrzyli na badania moczu bo pomoc tachykardia wychodzi w zapaleniu pęcherza. Ale mocz ok. Więc nie wiadomo dlaczego tak. Płytki krwi tez mi spadły, jak spadną bardziej to do szpitala. Mam nadzieję że z moim okruszkiem wszystko bedzie dobrze bo serio wolałabym być w szpitalu żeby to tętno kontrolowali.
Ja mam małopłytkowość i też w pon. się okaże czy kładą nas do szpitala na patologie czy nie...kładą podobno dopiero poniżej 100 tys.
bedzie wszystko dobrze trzymam kciukasy za was -
fabdorota wrote:Straciatellaa, a to tętno takie wysokie jak szaleje, czy jak śpi? Bo to ma znaczenie. I jak na wcześniejszych ktg się pisało? Bo u nas wartości 150-160 to norma, Pola zawsze takie ma. 170-180 podczas snu niepokoilo już lekarzy dość mocno.
Może jestem panikara, ale jeśli coś Ci się na tym zapisie niepokoi, to ja bym pojechała do innego szpitala.