Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko 68cm?! Oby nie
Założyli mi drzwi są piękne ale bałagan też piękny odkurzyłam pomyłam podłogi, wyciągnęłam pół pomelo i idę spać bo padam na twarz. Mąż jak wróci będzie miał co robić ten pył jest wszędzie...
A coś wspominał o kinie... -
nick nieaktualnyMój mąż jest byk :p jak nasza glizda nie wyjdzie szybciej to będzie baran :p a ja jestem koziorożec więc same rogacze :p hehe ale kiedyś w jakims horoskopie wyczytalam ze idealnym partnerem dla koziorozca jest wlasnie byk hahaha :p moze i to prawda :p
ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Mój mąż jest byk :p jak nasza glizda nie wyjdzie szybciej to będzie baran :p a ja jestem koziorożec więc same rogacze :p hehe ale kiedyś w jakims horoskopie wyczytalam ze idealnym partnerem dla koziorozca jest wlasnie byk hahaha :p moze i to prawda :p
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualny
-
Ja jestem ryby i chciałabym rybkę też, bo z baranami mi ciężko no ale cóż, tak jak mówicie, nie mam na to wpływu.
Co do wielkości Maluszka to ja jestem spokojna, bo lekarz na usg stwierdził, że więcej niż 3200 to nie będzie. Więc chyba i do 68cm nie dobije Nóżki ma krótkie, także Okruszek malutki jest;)
Też się dziś chyba do męża przytule... Ruszymy te szyjke:D Będzie chlop w szoku:P -
No koziorożce są fajne mój mąż to koziorożec a ja jestem bliźniak nie wiem jak on ze mną wytrzymuje bo wiem, że za blizniakami ciężko nadążyć sama ze sobą mam czasem problem
Fabdorota ta też odliczam do 29 jak dr zdejmie kółko i już zapowiedziałam mężowi, że się za niego wezmę ciężko określić czy się ucieszył był w szoku i tylko zapytał " ale jak z tym brzuchem??" No to będzie nowość i to po takim czasie abstynencjiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:16
-
Aleksandra19 wrote:Hej, ja to dziś miałam dzień.. Byłam u położnej na ktg a tam tętno małej prawie cały czas 180 co prawda bardzo sie ruszala ale i tak za dużo, skierowala mnie do szpitala ja załamana, poszłam zrobili ktg bardzo długie i tętno idealne.. Doktorek obejrzał dwa zapisy i powiedział, że nie widzi powodu do zmartwień a tym bardziej do zostawienia mnie w szpitalu no i poszłam do domu jednak troche się martwie..Mynia wrote:Mam dodatni GBS w pochwie i odbycie Jeszcze nie rozmawiałam z moja ginekolog, ale strasznie się martwię. W necie oczywiście pełno dołujących historii z GBS w roli głównej. Płakać mi się chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:25
-
Cześć Laseczki
Ja dzisiaj jestem jakaś apatyczna, właściwie nic mi się nie chce...
Ja jestem baran mój mąż koziorożec więc dwie rogate dusze. Ale to ja częściej muszę ustępować Dzisiaj w nocy śniły mi się porody a przed chwilą obudziłam się z 2 godzinnej drzemki i sprawdzam na forum czy któraś nie urodziła bo tak mi się śniło -
nick nieaktualnyMania Ja też jestem bliźniak i sama się dziwię mojemu, że jeszcze ze mną wytrzymuje
Jaskra ona nigdy mi jej nie mierzyla, zawsze sama sprawdzała. Im dłużej o tym myślę to wydaje mi się, że to nic poważnego. W końcu to koniec 35 tyg, a początek 36 tyg. A jak pytała do kiedy wypisać zwolnienie to o porodzie mówiła, tak jakby miał się odbyć o czasie.
Na wszelki wypadek może trochę zwolnie z porzadkami bo ostatnio codziennie coś sprzątam. Bo do świąt chciałabym ogarnąć mieszkanie a Małemu mówię, że może wyjść w Lany Poniedziałek jak mu się spieszy -
nick nieaktualny