Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamaa, a po jakim czasie mierzyli małą? Pamiętam, że ostatnio był u Ciebie przyrost?
Przepływy są w porządku?
Niech Cię tam dobrze obserwują i kontrolują : *
U mnie było w 33tc+3d 2230 g, w 36tc+1d 2430 i wczoraj 36tc+6d 2890. W tym środkowym pomiarze musiał być błąd..[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualny
-
Endzis wrote:Funky powodzenia i leekkiego porodu!
Zaczyna robić sie poważnie..
28latka a jak tam u Zosi? Wiesz kiedy wychodzicie?
Ja już od godziny leże glodna i ide robic rożki francuskie z jabłkami
Endzis, jamniczakuchnia, ania0141, Rotenkopf, mania, malala, Larisa, katka/85, dichlieb, _Saszka_, Dobson, Ameiva, Mynia, Karatka81, Anastazjaaa, Kajka, wiecznie, *KasiaS*, panda80, kredeczka91, Wiolcia1405, Kawuszka, fabdorota, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
28latka to super dzielna Zosieńka! życzę Wam abyście jutro były już w domku:)
Jamniczakuchnia no Ty jesteś nastepna po Andrei i Funky więc już pewnie malutko Ci zostało:)
Widzę że sporo z nas wizytuje w czwartek. Ja też ciekawe jak tam nasze podwozia przygotowane do porodu:P
-
Kajka wrote:Kamaa, a po jakim czasie mierzyli małą? Pamiętam, że ostatnio był u Ciebie przyrost?
Przepływy są w porządku?
U mnie było w 33tc+3d 2230 g, w 36tc+1d 2430 i wczoraj 36tc+6d 2890. W tym środkowym pomiarze musiał być błąd..
Ogólnie takie porównanie, wizytę miałam 4.03 wtedy miała 1980g a wczoraj 2100g więc przez 10dni przybrała tylko 100g około. Przepływy są dobre no ale już nie zapowiada się żeby dużo urosła więc pewnie lepiej jej było by poza brzuszkiem. No nic będę czekała na decyzję lekarzy. Ostatnio ładnie rosła i lapala się na najniższy centyl a już ostatnio znowu spadła poniżej.
U Ciebie teraz super przyrost, może faktycznie był jakiś błąd albo maleństwo rośnie w swoim tempie, skokowo -
Dzień dobry :*
Funky kciuki :*
28latka super wieści ! Mama szczęśliwa to i córeczka będzie szczęśliwa i będzie szybciutko nabierać formy
Ja po godzinnej wizycie w laboratorium
W czwartek wizyta aaaaaaa super jak tak często to się tak nie dluzy
Tak sobie wspominałam pierwsze posty... o intensywności drugiej kreski o becie.... a tu już finisz... eh...
Miłego dnia :* -
Brzuch opiera mi się na udach jest tak bardzo nisko ze wszyscy dziwią się ze to jeszcze miesiąc...
W nocy masakra... czasami coś tak strzyknie w miednicy ze dxisiajbw nocy się poplakalam aż kochany zaczął się martwić bo szkoda mu ze tak cierpię teraz... ale cały czas mówię ze warto bo nagroda niezwykła
... ale fakt faktem ze ta koncowka moze doprowadzic do lez... -
Ale wiadomości od rana Funky, kciuki zaciśnięte:)
28latka świetne wieści, w domu będzie Wam zupełnie inaczej
Ja też dziś wizytę, ale na tych regularnych wizytach tylko przez chwilę podgladamy małego, gin nie sprawdza jego wagi. Szkoda, bo też się martwię, czy nie jest za malutki.
Miłego dnia dziewczyny, Funky i 28latka duuuuzo sił życzę
-
Kajka wrote:Kamaa, a po jakim czasie mierzyli małą? Pamiętam, że ostatnio był u Ciebie przyrost?
Przepływy są w porządku?
U mnie było w 33tc+3d 2230 g, w 36tc+1d 2430 i wczoraj 36tc+6d 2890. W tym środkowym pomiarze musiał być błąd..
Hej! U mnie 3 tygodnie temu Mała miała 2100g a wczoraj 3000g. Byłam zaskoczona ze az tyle ale lekarz przyznał ze ostatni pomiar mógł być zanizony. Faktycznie pamiętam ze nie mógł dobrze zmierzyć brzuszka.
Także te pomiary naprawdę mogą wychodzic różne : )
Alez sie nie wyspalam! A glodna jestem jakbym co najmniej bez kolacji spać poszła !
28latkaaa fajnie ze juz wszystko dobrze z Zosienka! Gratuluję : )
Ciekawe jak tam Funky?