Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff byłam na Ip i mój okruszek żyje!!! I ma się super!! Machał do mamusi rączkami i nozkami i mierzy 3.35cm
jest śliczny a ją jestem mega szczęśliwa... a plamienie niegroźne i oby jednorazowe... nastraszył mnie dzieciaczek maleńki :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 23:43
ilonia1984, Rotenkopf, Lanusia93, Endzis, Sunday lubią tę wiadomość
-
Ja aż się boję. W poniedziałek mam USG i boję się! Po tych wszystkich wiadomościach, aż ciarki przechodzą po plecach. Pamiętam jak byłam w szpitalu i wszyscy mi mówili "jesteś młoda, masz jeszcze czas, nie przejmuj się". Cholewka! Przecież człowiek wolałby zajść w ciążę miesiąc później i przejść ciążę bezproblemowo. To jest straszne, że nie ma nas nawet 100 na forum, a tyle dziewczyn pożegnało swoje skarby, a ile dziewczyn ma problemy. To się w ogóle nie pokrywa ze statystykami:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 23:49
-
Ja tez sie boje i tez mam w pon usg,przy ktorym zekde na zawal chyba,ale tak sobie calczas mowie,ze jak teraz juz bedzie dobrze to juz bedzie dobrze,wejdziemy juz w 2 trymestr zaraz i poczujemy sie pewniej,ja napewno.Taka chora jestem.dziewczyny,okres na cholerne.wirusy uwazam za otwarty,u mnie pol miasta chorych,mam nadzieje,ze tego przeziebienia nie odczuje moj malec
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Smutny był ten tydzień ale dzisiaj jest dla mnie wyjątkowy dzień i chciałabym dzielić go z Wami
dzisiaj o 19:15 mija rok jak na świat przyszła moja Córka. Był to jednocześnie najgorszy i najlepszy dzień w moim życiu. Mieszanka sprzecznych uczuć: strach, wyczekiwanie, potworny ból a na końcu ogromna radość i ulga że z Maleństwem wszystko dobrze
Będziemy dzisiaj świętować cała rodziną. Jak mi się uda wrzuce w wolnej chwili jakieś zdjęcie
A Wam wszystkim życzę żebyście w spokoju i zdrowiu doczekały tego cudu narodzin :*
Rotenkopf, Lanusia93, ilonia1984, Mynia, Anastazjaaa, Endzis, Mag.1990, Babu lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyTo straszne ile nerwów i stresów musimy przechodzić każdego dnia.
Wiedziałam, że następna ciąża nie będzie tak bezstresowa jak ta pierwsza, ale póki z Okruszkiem jest wszystko dobrze to zniosę wszystko.
Ja w czwartek mam prenatalne. Wymusiłam na mężu zamiane z kimś w pracy bo sama bym nie dała rady jechać. -
Miałam dziś w planach pranie i sprzątanie a obudziłam się z biegunka i bólem brzucha więc leze i patrze na syf w domu
Chyba zaszkodziło mi wczorajsze mango
I muszę już stwierdzić że rano mój brzuszek już nie jest płaski, już się lekko zaokraglil -
Fabiola 100 lat dla córeczki !!! wiem jakie to wspaniale uczucie bo 12 wrzesnia moj synek tez skonczyl rok, nawet nie wiem kiedy ten czas minal..
Co do brzuszka to ja juz zamowilam sobie przez neta komplet ubran ciazowych bo juz sie w wiekszosc swoich nie mieszcze a ciazowe z poprzedniej ciazy malo pasuja do pory roku bo z najwiekszym brzuszkiem chodzilam w upalne lato. Niestety ceny nowych ubran dla mamusiek powalaja wiec na olx upolowalam pake ubran za 100 w tym kilka par spodni, bluzki, tunike, leginsy, sukienke i jesienno-zimowa kurtke, kupilam w ciemno bez mierzenia, mam nadzieje ze beda pasowaly i nie bedzie w nich wstyd wyjsc do ludzi -
nick nieaktualny
-
dziewczyny ja nie chce zimy, chce zeby bylo tak jak teraz czyli 19-20 stopni
))
aa i załatwiłam sobie usg ide w piatek na 9.05 bede miała taki stres, ze szok:((
chociaz ginekolog mi powiedział, ze tam sie wszystko prawidłowo rozwija
i tak bede sie stresowała;((
miłego weekendu dziewczyny -
Anastazjaaa wrote:Miałam dziś w planach pranie i sprzątanie a obudziłam się z biegunka i bólem brzucha więc leze i patrze na syf w domu
Chyba zaszkodziło mi wczorajsze mango
I muszę już stwierdzić że rano mój brzuszek już nie jest płaski, już się lekko zaokraglil
Ja tak miałam wczoraj. Tyyyle zaplanowałam, a trzeba było leżeć. W ogóle to dopiero ciąża mnie nauczyła odpoczywać, bo ja byłam taki narwaniec, że na tyłku 5 minut nie potrafiłam usiąść. Zawsze było coś do zrobienia, posprzątania, ugotowania, upieczenia, etc. A teraz organizm mocno mi daje znać, że potrzebuje zwolnić tempo. I w sumie to odpoczywanie jest fajne, byle nie za długo
Także Anastazja, spokojnie. Jak nie dzisiaj, to jutro. Ja właśnie nadrabiam z tym, czego wczoraj nie zrobiłam, bo mam mega power. Czuję się, jak na jakichś dopalaczach
Humor dopisuje, tańczę i śpiewam, ścierając kurze. Ooooh, żeby takie dni były codziennie
Fabiola, 100 lat dla Twojego Skarba! Uściskaj ją od wirtualnych cioćWielkie macie dziś święto!
Olina, najważniejsze, że załatwiłaś to usg. Teraz tylko spokój Ci pozostaje. Wszystko na pewno jest superBędziemy czekać na fotkę Okruszka
Anastazjaaa, fabiola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny z om wychodzi mi 9 tc a z usg pierwszego 7 tc a we wtorek mam wizytę. Podczytuje was czasami. Przykro mi bardzo malinkowe i Ania że tak się stało zn znam to uczucie jest straszne! Gratulacje wszystkim mamom które zobaczyly swoje śliczne pociechy i ich bijące serducha. Anastazja nie mogłam znaleźć tego czy ja dobrze rozumiem? Miałaś bliźniaki i jednego poronilas? O mój Boże współczuję bardzo
....
Jeszcze serducha nie słyszałam mam nadzieję że nastąpi to za trzy dni.. -
Straciatellaa wiesz.. zgodzę się z Tobą w 100% .
I tylko tyle i aż tyle.
My właśnie jesteśmy w Częstochowie. Akurat skończyła się pielgrzymka leśników ..przyjechało kilka osób z naszej RDLP i powiem wam że sporo z nich zauważyło ze jestem w ciąży
.. w sumie nie ma się co dziwić ledwo co dopielam spódnice i koszule
o zapięciu marynarki nie wspomnę nie ma opcji
hahaha buziaki
udanych wizyt życzę !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 13:52
fabdorota, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
natalka189 wrote:Hej dziewczyny z om wychodzi mi 9 tc a z usg pierwszego 7 tc a we wtorek mam wizytę. Podczytuje was czasami. Przykro mi bardzo malinkowe i Ania że tak się stało zn znam to uczucie jest straszne! Gratulacje wszystkim mamom które zobaczyly swoje śliczne pociechy i ich bijące serducha. Anastazja nie mogłam znaleźć tego czy ja dobrze rozumiem? Miałaś bliźniaki i jednego poronilas? O mój Boże współczuję bardzo
....
Jeszcze serducha nie słyszałam mam nadzieję że nastąpi to za trzy dni..
Rosnij zdrowo a ciąża niech mija Ci bezstresowo -
nick nieaktualny
-
Fabiola 100 lat i zdrówka dla malutkiej - czas pędzi strasznie szybko
- niestety.
U mnie faza - spac. Ale nie ma jak. Młody na drzemke padł po 2h spaceru (nogi mi w dupę włażą ale chociaż grzeczny był) w tym czasie zrobię obiad.
A wieczorem wyjście z listopadowkami do knajpy BEZ DZIECIi będę sączyć pyszne owocowe koktajle
fabiola lubi tę wiadomość