Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, mnie też nie zawsze bolą. Dzisiaj bolały te ostatnie tylko. Przez moment myślałam, że może coś się rozkreci, ale ustąpiły, dziady jedne:D
Chociaż lipa rodzic z przeziębieniem, bo by mi Pole zabrali do innej sali... -
fabdorota nie wiem czy by ci ja zabrali, moja kuzynka jak rodzila byla przeziebiona i po porodzie dostala pojedyncza sale zeby innych nie pozarazac ale dziecko miala caly czas przy sobie. Maluch dostaje przeciwciala z siara wiec przynajmniej teoretycznie nic nie powinno sie stac. No chyba ze u was w szpitalu sa inne zasady.
-
Bardzo dziękuję że trzymałyscie kciuki za mnie i Męża, obroniliśmy się i jestem najszczesliwsza osoba na świecie
Jestem dwa dni do tyłu i nie wiem kiedy Was nadrobiępanda80, jamniczakuchnia, agulas, Dobson, Andrea20, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość
[/url] -
A ja sie znow obudzilam zalana mlekiem ehhh jak zapomne uzyc wkladek laktacyjnych to czasem nawet przescieradlo jest mokre ale sobie tlumacze, ze produkcja ruszyla, wiec moze pozniej bedzie mi latwiej.
Skurczy zadnych, cisza w eterze. A biodra to bym najchetniej sobie odkrecila...
Ponarzekalam to lece jakies dobre sniadanko zrobic. Milego weekendu
Larisa lubi tę wiadomość
-
Ameiva wrote:fabdorota nie wiem czy by ci ja zabrali, moja kuzynka jak rodzila byla przeziebiona i po porodzie dostala pojedyncza sale zeby innych nie pozarazac ale dziecko miala caly czas przy sobie. Maluch dostaje przeciwciala z siara wiec przynajmniej teoretycznie nic nie powinno sie stac. No chyba ze u was w szpitalu sa inne zasady.
-
Larisa wrote:Ja tez nie mam fal gorąca, ale jak Ania napisała to myślę, że organizm szykuje się do wielkiego dnia
Moja nicka średnia bo martwilam się o synka. Bardzo mu oczka ropieja i jeszcze ma trochę kataru do tego...
Miłego weekendu!Larisa lubi tę wiadomość
ania0141 -
Ja juz jestem po sniadadniu. Mała tak się wije ze aż boli.
Do tego ciągle to biodro mi doskwiera. Nie wiem o co chodzi ale chodzę gorzej nie moja 85letnia babcia : p a tu na zakupy trzeba by jechać hmmm
Fabiola gratulacje!
Ciekawe jak tam Kamaaa po cc? Bo chyba się nie odzywała?
Ah i od dzisiaj mogę juz rodzic, zgodnie z tym co mówił lekarz : )
Tylko ze skurczy brak, nic totalnie się nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 09:02
fabiola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Cześć
Ja też praktycznie nie spałam, bo katar i... skurczybyki. Straszaki of kors, więc sobie nadziei nie robiłam, ale w sumie jest radocha, bo może trochę skroca szyjke
Skończyły się dopiero gdzieś o 4:30 i nawet udało mi się przysnac, a 15 minut temu pies nas wybudził. Może uda się jeszcze dospac;)
W ogóle nowa nowość. Przy każdym skurczu oblewala mnie fala gorąca i potu w ilościach hurtowych. Pierwszy raz tak było. Też Wam się tak zdarza przy straszakach?
Tak. I kołatanie serca...fabdorota lubi tę wiadomość
-
fabiola gratuluję!
Ja dziś zaczynam 37 tydzień!!! Jestem przeszczesliwa, że udało mi się dotrwać w dwupaku tak wiele
Dziś będziemy skręcac duża szafę dla Małej.
Pisalyscie wczoraj o wyparzaniu i wczoraj poszły w ruch butelki, smoczki, nakładki, opakowaniaania0141, fabiola lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dołączam do grupy niewyspanych...
Od wczoraj 21 skurcze nieregularne bolesne, po 23 zasnelam o 2:30 obudził mnie skurcz i wtedy regularne co 7 minut jak w zegarku zeszly do 5 minut nawet jak chodzilam ale nie były takie baardzo bolesne jak czasami mniewam i o 5:30 postęp spadł, zasnelam wykończona od 9 znowu mnie mecza co 15-10-8 minut ale juz takie bardzo konkretne ale nadal nie takie regularne.
Biegunka cala noc i rano tez, bol w krzyżu,pachwinach, nogach, jak się rusze to jakas masakra tak boli podbrzusze... Ehh jestem wykończona... Z każdym dniem coraz gorzej...
Wczoraj popołudniu jak malowalam rzęsy to moje jelita oddawały taki rytmiczny dziwny dźwięk jak by odsysanie wody pewnie stad ta biegunka... -
Ameiva wrote:a no chyba ze tak ;/ a mama w takiej sytuacji jest calkowicie izolowana od maluszka czy moze go karmic?
Jamniczakuchnia, nie lubię kołatania, tylko to, że mamy podobne odczucia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:38
-
hej dziewczyny w ładna sobote;-) Andrea u Ciebie to juz faktycznie prosta i zaraz bedziesz ze swoim dzidziusiem )))
u nas chyba tez nie można sie widziec z dzidzią jak sie jest przeziebionym....ehhh
wgl wczoraj po info, ze bede miec cesarke pomyślałam, że wynajme sobie osobna sale w szpitalu, żeby A ze mna był w sensie spał tak mały bedzie mogł byc z nami, bo tak go by zabrały położne.. -
nick nieaktualny