Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jak dla mnie bomba-ślicznie,gratuluję
Aleksandrakili, paprotka30 lubią tę wiadomość
ania0141 -
dichlieb może jeszcze zmienić pozycję...ja właśnie tego się obawiam bo niby jest główką w dół ale przecież to w każdej chwili może się zmienić a mój synuś wiecznie się wypina więc trudno stwierdzić jeśli to nastąpi a lekarz i położna uczulają że jak jest główką w dół to do szpitala jechać jak skurcze będą regularne co 5min żeby wczesniej się nie śpieszyć a jak ułożenie pośladkowe to najmniejsza oznaka porodu i pędem do szpitala bo będzie cc a jak maluch za nisko zejdzie to pozamiatane a ja wizyty mam co 3tygodnie i bądź tu mądraania0141
-
nick nieaktualny
-
Hej
Mam 30 lat,synka prawie 7 letniego, mieszkam pod Łodzią.
Teraz bedzie dziewczynka
Strasznie mi się już dluży... Ale przynajmniej do piatku musze wytrzymac, bo maz wraca zza granicy dopiero w czwartek.
Jadę dzis do szpitala na wizyte kwalifikacyjna do szpitala zobaczymy co lekarz powie.
Całą noc mnie dziś skurcze lapaly, myslalam ze urodze... Takie wlasnie zaczynające się od gory i schodzace w dol.
Cała noc biegalam do toalety jakbym miala biegunke dopiero nad ranem sie uspokoilo troche, teraz mnie od czasu do czasu lapia ale nie takie mocne jak w nocy.
Lanusia93, panda80, ania0141, Dobson, agulas lubią tę wiadomość
-
http://babyonline.pl/torba-do-szpitala-do-porodu-co-wziac-na-porodowke-dla-mamy-co-dla-dziecka-lista-do-druku,wyprawka-dla-mamy-i-dziecka-artykul,16197,r1p1.html
Co spakować do szpitala... Super rzeczy... aerozol do twarzy itp...
U mnie jeszcze wszystko w polu ... dopiero będę dokupowac niezbędne rzeczy..._Saszka_, Olina lubią tę wiadomość
-
Hej, my jeszcze w dwupaku. Starają się wyciszyć skurcze ale srednio sie udaje... Pp ktg zdecydują czy podpiąć mi fenotrol. Juz mam dwa wklucia założone... Rozwarcie rano miałam na 1,5 cm no i nie pozwalają mi jeść ani pic od rana (dostałam tylko zupę na obiad żebym nie umarła z głodu) i powiedziano ze jak będzie konieczność to będą konczyc ciaze (ze względu na zakaz jedzenia i picia to poprzez cc)
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek trzymam kciuki!
Ja dopiero wrocilam ze szpitala. Z 2 cm rozwarcia mam 1cm. Szyjka w ogóle nie przygotowana do porodu. Piękna długa ha ha tetno malej super 146. mówili żeby nie nastawiac się na poród przed terminem. Fuck! :p no cóż.... jak małej w brzuchu tak dobrze to niech siedzi. Ja się jakoś przemeczepanda80, Lanusia93, jamniczakuchnia, Larisa, agulas, ania0141, czarna_owca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina u mnie podobnie taki miałam rano zapał tylko kuchnię zdążyłam ogarnąć i położyłam się teraz nie mogę się obudzić ale widzę, że nadciagaja ciemne śniegowe chmury więc to pewnie przez to...
Pucek kciuki!Karolina_Ina lubi tę wiadomość
-
witajcie w 1 dzien wiosny:))) kuzwa nawet tej wiosny nie widze, ale jak patrzyłam wczoraj na prognoze to za tydz ma byc 17 stopni, czujecie to
Pucek kochana trzymaj sie wazne zeby Tobie i dzidz było oki! tylko czemu chca robic cc? ze wzgledu na tydzien ciąży??
ja dzis byłam u gina zapytac o ta spłazzczona głowe i mowił bym sie nie przejmowała...bo to nie jest nic takiego..a ja to panikara taka..
jeszcze dziś załatwilismy uznanie ojcostwa byłam w skarbowce po zasiwadczenie pit o zarobkach z 2014 i tak sobie dziś troche połaziłam!
ja dzis ma lenia i kupiłam sobie pierogi z zserem na obiad i zjadłam..chodziły za mna ztydzien
pyszotka!!!!!
co do farbowania to chyba sie przejde do rosmanna po jakas farbe i sama sobie cos zrobie;p bo kuzwa z 200zl na moje włosy fryz plus siedzenie ze 4 godz
a z nosem tez tak mam albo sucho, albo krew ciagle, ciagle
dziewczyny a jakies upławy macie ciagle??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 16:55
-
nick nieaktualnySłuchajcie, dzisiaj mnie olśniło, że spakowałam torbę, ale badań nie spakowałam, a przecież nie zabiorę całego segregatora badań bo to tylko kilka potrzeba. I teraz mam dylemat, bo na stronie jest wspomniane, że trzeba mieć badanie na antygen HBS, ja je mam, ale z listopada. A mam zdjęcie z SR gdzie podali nam wymagania odnośnie dokumentów i tam już dodali, że to badanie jest ważne tylko 3 miesiące. To powinnam powtórzyć? A tak się dzisiaj cieszyłam, że to ostatni raz na tą głupią krew idę... nawet babka, która mi pobierała krew mówi, że mam strasznie pokutą rękę...
-
Ja na 30.03 umowilam się na ścięcie bo już długie ciężko mi je myć wogole a przez macierzyński odrosna a farbuje mi zawsze mama... kupuję castinga dwa opakowania i mam za 50 ze ta a nie właśnie za 100... a po ciąży pójdę na jakąś saunę na włosy żeby je odzywic... jutro idę ściągać żel z paznokci i nałożyć bezbarwny...