Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabiola wrote:Dziewczyny u nas chorób ciąg dalszy... tym razem dopadło mnie. Potwornie boli mnie tchawica, kaszle i mam katar a jestem w górach, na totalnym zadupiu. Macie jakiś pomysł jak mogłabym sobie pomóc? Syrop i tabletki na gardło nie działająania0141
-
nick nieaktualnyFabiola tak jak Ania napisała powinno pomóc
A ja załapałam jakiegoś doła leże i płacze Nie wiem z czego nawet bo dziś cały dzień dobry humor miałam Chyba zaczyna mnie stres przed porodowy dopadać i hormony szaleją ( ehhh Już bym chciała 8 kwietnia i zobaczyć mojego synka... -
Jamniczakuchnia jakbyś dziś mnie opisała cały czas coś jem zjadłam całą paczkę parówek I dziś prawie całe pomelo...tylko mierze cukier i jak spadnie to już coś mielę
Na przeziębienie polecam czosnek i sok malinowy uratowały mnie w ciąży.
Ania super, że u Ciebie wyniki też okania0141 lubi tę wiadomość
-
U mnie z tym apetytem różnie. A wiecie co bym teraz zjadla? Kaszanke z ketchupem - taka szlachecka zachcianka haha : )
Juz była o tym mowa ale muszę zapytać znów, wiem ze teraz twardnienia brzucha to normalka. Tylko powiedzcie mi czy brzuch dosłownie jak skala to te skurcze bx? Bo to mnie nie boli zupełnie tylko trochę dziwne uczucie, dość długo trzyma i najczęściej wtedy jak chodzę albo siedzę. Jak sie położę to przechodzi.
Mama mi posprzatała, kochana. Nie mogę się doczekać kiedy znów będę na chodzie. -
ania0141 wrote:Andrea ty jutro masz urodziny czy coś pokręciłam?jak nie pokręciłam to do północy nóżki zaciskaj a po północy na porodówkę
Tak jutro oj byłby fajny prezencik na urodzinyfabdorota, panda80, mania, Lanusia93, paprotka30, ania0141, Mynia, Rotenkopf, jamniczakuchnia, agulas, Dobson lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem, że mnie już szlag z tymi skurczami trafia. Dziś męczą cały dzień, przez parę godzin były regularne co 20 minut, a później straciły na regularnosci oczywiście:/ do tego się czułam, jakbym miała krzyż do macicy przyrosniety, bo jeden ból ciągnął za sobą drugi. Boli se dalej, ale już bez ładu i składu, kurwicy idzie dostać Chodzę wściekła na cały świat...
-
Czy tylko ja nie wiem co to są te skurcze?? Bo na serio nic takiego nie odczuwam a tym bardziej z jakąś regularnością...jedynie mam bóle okresowe ale to chyba nie to ??
Współczuję Wam jeśli to tak boli... -
Dziewczyny co ile macie wizyty od 36 tygodnia? Bo ja jak rozmawiałam z koleżankami to mialy już co dwa tygodnie a ja miałam wizyte na początku marca i teraz mam dopiero 31.03 czyli po 3,5 tygodniach. W szpitalu nie robią mi usg. Nie wiem jaki mam stopień łożyska - nic jedyne to ktg mnie troche uspokaja.
-
Straciatellaa wrote:Dziewczyny co ile macie wizyty od 36 tygodnia? Bo ja jak rozmawiałam z koleżankami to mialy już co dwa tygodnie a ja miałam wizyte na początku marca i teraz mam dopiero 31.03 czyli po 3,5 tygodniach. W szpitalu nie robią mi usg. Nie wiem jaki mam stopień łożyska - nic jedyne to ktg mnie troche uspokaja.
-
Straciatellaa wrote:Dziewczyny co ile macie wizyty od 36 tygodnia? Bo ja jak rozmawiałam z koleżankami to mialy już co dwa tygodnie a ja miałam wizyte na początku marca i teraz mam dopiero 31.03 czyli po 3,5 tygodniach. W szpitalu nie robią mi usg. Nie wiem jaki mam stopień łożyska - nic jedyne to ktg mnie troche uspokaja.
Ja miałam wizytę w 36 tygodniu, teraz będę miała w 38 i potem co tydzień
USG miałam ostatnio w 31t5d, kolejne będę miała w 38-39 tygodniu.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm