Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry...
Andrea bycmoze juz tuli Stasia:)
Kochana wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowka dla Was, cierpliwosci i wsparcia oraz samych radosci z macierzynstwa :* spelnienia marzen:* zdrowego synka i niech się chowa supcio :*
Panda80 niech Maleństwo czeka do 2.04... byłoby super
Fatalna noc za mną... nic nowego... obudziłam się z bólem głowy i upocona jak swinia
Miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 06:43
panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no supcio,Andrea od kilku dni mówiłam,że urodzisz w urodziny,bardzo się cieszę i życzę wszystkiego naj naj...najlepszego!dostałaś najlepszy prezent na świecie-sama się tym podekscytowałam!!!
Jamniczkuchnia nie ma innej opcji-musisz być następna-trzymam kciuki:)
Panda80 życzę ci również porodu w urodziny,mój mąż mówi,że jakbym żyła w średniowieczu to spaliliby mnie na stosie bo zawsze kracze i wykracze:)a dzisiaj udanej wizyty.kciuki:)ania0141 -
nick nieaktualny
-
Andrea, wszystkiego cudownego z okazji teraz już Waszego święta dla Was obojga:) Zdrówka, siły, cierpliwości, odwagi wobec nowych wyzwań i radości z bycia mamą :*
Jamniczakuchnia, to co? Umawiamy się, że najbliższej nocy my rodzimy? W końcu pełnia:Djamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndrea wszystkiego najlepszego :* Zdrowego synusia Pewnie już urodziłas :*
Ja ze spaniem ostatnio to mam dziwnie :p jeszcze miesiąc temu spałam po 11-12 godzin a teraz po 6-7 i mi to wystarcza nawet w ciagu dnia nie śpię :p w nocy nie sikam :p tylko jedynym problemem jest poranny głod... :p -
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Andrea, wszystkiego cudownego z okazji teraz już Waszego święta dla Was obojga:) Zdrówka, siły, cierpliwości, odwagi wobec nowych wyzwań i radości z bycia mamą :*
Jamniczakuchnia, to co? Umawiamy się, że najbliższej nocy my rodzimy? W końcu pełnia:D
Tak, dzisiaj albo jutro odchodzą nam wody i hejaAleksandrakili, ania0141 lubią tę wiadomość