Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie ustaliliśmy z mężem plan B na Wielkanoc uhuhuuuuu W sobotę idziemy na święconkę, a w niedzielę na śniadanie do teściów, a potem do moich rodziców na cały dzień Taki był mój warunek, że najpierw do teściów, bo śniadanie z nimi jakoś wytrzymam i potem chcę stamtąd spadać
Rotenkopf lubi tę wiadomość
-
Niuninka, bardzo mi imponujesz swoja siłą. W ogóle nie ma w Twoich postach narzekania na niedogodnasci po cesarce. Bije za to radość z narodzin synka! Może niejedna z nas by się zalila na swoją sytuacje, ból a u Ciebie wielka, nieopisana miłość do Olusia! Podziwiam : *
ania0141, Niuninka, jamniczakuchnia, panda80, Endzis, mappi, Dobson, MagSz, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
MagSz wrote:A co podejrzewają u Twojego synka? Co im nie pasuje w maluszku?
Wiesz podejrzewali zespół cruzona ,lub aparta. Ale to też tylko ich cechy bo mały nie ma jakiś wygladowych zmian jeśli chodzi o wygląd twarzy czy upośledzenie. Organy ma sprawne ,serduszko i mózg też ,wzzystko prawidłowo funkcjonuje. Jedynie N początku sobie nie radził z tym oddychaniem . Ale ma zrosniete te szwy czaszkowe. .. I chcą ustalić czemu by wiedzieć jak leczyć jak postępować. Czy robić operację... szczerze to ciągła niewiadoma. Sama dokładnie nic nie wiem i co gorsza oni tez nie wiedzą na ten moment zbyt wiele. -
I ja po wizycie Helenka ma się dobrze,nic nie zapowiada porodu (co wsumie nie dziwne bo ma jeszcze czas) waga ok 2700g i 2 stopień dojrzałości łożyska. Jej nerka się nie powiększa, wiec super. Pan doktor nie zapowiada porodu,ale obiecuje nie dać przenosić za długo. Zobaczy się. ..
Niuninka, ania0141, Endzis, panda80, Olina, Dobson, MagSz, _Saszka_, agulas, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie
Chciałabym dołączyć
Nazywam się Monika, termin mam na 5.04 a w brzuszku siedzi córeczka, prawdopodobnie Aniela
Już nie możemy się doczekaćLarisa, ania0141, Olina, Dobson, jamniczakuchnia, panda80, _Saszka_, agulas, Mynia lubią tę wiadomość
-
Niuninka wrote:Wiesz podejrzewali zespół cruzona ,lub aparta. Ale to też tylko ich cechy bo mały nie ma jakiś wygladowych zmian jeśli chodzi o wygląd twarzy czy upośledzenie. Organy ma sprawne ,serduszko i mózg też ,wzzystko prawidłowo funkcjonuje. Jedynie N początku sobie nie radził z tym oddychaniem . Ale ma zrosniete te szwy czaszkowe. .. I chcą ustalić czemu by wiedzieć jak leczyć jak postępować. Czy robić operację... szczerze to ciągła niewiadoma. Sama dokładnie nic nie wiem i co gorsza oni tez nie wiedzą na ten moment zbyt wiele.
-
ania0141 wrote:dziewczyny a kupujecie wagę do ważenia maluszków?
mama mi znowu dała dziś do myślenia, bo pwoiedziała, ze według niej to nie ustala mi terminu cc tylko beda czekać, aż coś sie samo ruszy i bede miała skurcze przez połowe dnia i dopiero zrobią cesarke...nie wiem czy tak faktycznie jest??? troche dziwne..wiadomo wszystko sie może zacząc wczesniej i tak może byc, ale i tak teraz kolejne myślenieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:45
ania0141 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlina wrote:jaa nie , bede sie wazyla z dzidzią na normalnej wadze tzn nie ja a Adam bo mi sie waga pewnie bedzie zmieniała
mama mi znowu dała dziś do myślenia, bo pwoiedziała, ze według niej to nie ustala mi terminu cc tylko beda czekać, aż coś sie samo ruszy i bede miała skurcze przez połowe dnia i dopiero zrobią cesarke...nie wiem czy tak faktycznie jest??? troche dziwne..wiadomo wszystko sie może zacząc wczesniej i tak może byc, ale i tak teraz kolejne myślenie
Wydaje mi się, że jak masz wskazanie do CC to dostaniesz skierowanie do szpitala i tam idziesz na ustalenie terminu. Jeżeli Twój lekarz pracuje w szpitalu i może Ci wyznaczyć termin to to zrobi. Większość dziewczyn ze wskazaniem do CC ma wyznaczany termin, przed terminem porodu.Olina lubi tę wiadomość
-
Karolina_Ina wrote:Wydaje mi się, że jak masz wskazanie do CC to dostaniesz skierowanie do szpitala i tam idziesz na ustalenie terminu. Jeżeli Twój lekarz pracuje w szpitalu i może Ci wyznaczyć termin to to zrobi. Większość dziewczyn ze wskazaniem do CC ma wyznaczany termin, przed terminem porodu.
dzieki za odp :*