Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Witam się i ja z rana, spałam jak susel, już nie pamiętam kiedy mi się tak dobrze spało.
Dziś wizyta
Czy wy też jak siedzicie musicie mieć lekko rozkraczone nogi? Ja już mam problem podczas siedzenia zlaczyc je razem, przeważnie rozchodzą się na 45 stopni, trochę to niefajnie wygląda. W miejscach publicznych ściskam je na siłę ale już mi mega niewygodnie, brzuchol jest nisko i mega przeszkadza.
Inaczej już nie dam rady siedzieć Ps: sorki za pidzame, jeszcze jestem porannym grzybem:Pania0141, wiecznie, Straciatellaa, Anastazjaaa, Dobson, mania, _Saszka_, agulas, paprotka30, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
A u mnie nie ma słoneczka dzisiaj jadę tylko po coś do chleba a zakupy na święta dopiero jak kochany bedzie czyli chyba w sobotę rano na ostatnią chwilę ale ja niestety nie będę tego wszystkiego dźwigać... ledwo chodzę mam tak strasznie spuchniete nogi a głównie stopy ze nie mieszcze w buty i chodzę w rozwiązanych... mama patrzy na mnie z politowaniem i mówi żebym święta przetrwała bo wyglądam już jak tuż przed rozwiązaniem... całymi dniami leżę albo siedzę z nogami mu górze a opuchlizna jest nawet po nocy... brakuje mi tego mojego chłopa teraz...
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja:) u mnie slonce ale zimno.
Ania ja tez duzo wiecej pije teraz a cukrzycy też raczej nie mam wiec może to dzieciaczki potrzebują więcej płynów.
My dziś na zakupy pojedziemy świąteczne aż już sie boję tych tłumów i kolejek..
No dziewczyny z 39tc jak tak Was czytam to współczuje i boje sie że ze mną tak też będzie to czekanie jest najgorsze...
Ja też mam te zaciski na brzuchu teraz kilka razy dziennie i nuc na to nie biorę a magnezu już od miesiąca nie łykam.
Aleksansrakill powodzenia na wizycie!
Andrea faktycznie sie nie odzywa ale skoro wody odeszly to na pewno już tuli synusia:) -
W ogóle u mnie piękna pogoda, wyruszam do miasta odebrać zamówioną wędlinę na święta...
No i niestety pod sam koniec ciąży chyba będę musiała brać leki na nadciśnienie
Mierzyłam rano i 149/98, bardzo mi skacze ogólnie...Nie uśmiechają mi się tabletki ale boję się o Malutką... -
Jamniczakuchnia, właśnie miałam Ci wczoraj pisać, jak wrzucilas zdjęcie na fb(?), że wysoko masz brzuszek. Ale w sumie to nie ma wielkiego znaczenia, a przynajmniej możesz usiąść elegancko;)
Iwonkaaa, mi 2 dni temu weszła porządna opuchlizna i też nie schodzi. Wczoraj na spacerze mega stylowa, bo byłam w stanie tylko adidasy założyć, więc płaszcz zimowy i sportowe buty. Czułam na sobie wzrok mijajacych mnie osób:P -
Ja też mam nakaz mierzenia codziennie rano i wieczorem bo na ostatniej wizycie miałam dolne 90, i po przeszło tyg mierzenia raz miałam gorne 141 i to tyle z przekroczen. Mój wniosek jest taki: elektroniczne ciśnieniomierze są gówo warte. Czasami w ciągu 10 min są różnice po 20 co jest chyba niemożliwe, tak.samo w przypadku prawej i lewej ręki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 09:40
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Jamniczakuchnia, właśnie miałam Ci wczoraj pisać, jak wrzucilas zdjęcie na fb(?), że wysoko masz brzuszek. Ale w sumie to nie ma wielkiego znaczenia, a przynajmniej możesz usiąść elegancko;)
Iwonkaaa, mi 2 dni temu weszła porządna opuchlizna i też nie schodzi. Wczoraj na spacerze mega stylowa, bo byłam w stanie tylko adidasy założyć, więc płaszcz zimowy i sportowe buty. Czułam na sobie wzrok mijajacych mnie osób:P
Wysoko? No może tak wygląda, ale zaczyna się na żiżel Głowa też niby nisko. Ale u mnie wszystkie babki w rodzinie miały takie brzuchy, normalnie siedziały, także geny pewnie
Też chodzę w adidasach do płaszcza zimowego A jak jest zimniej to emu ubieram, bo muszę je w końcu dobić żeby kupić nowe na następną zimę :p -
Spakowałam torbę!!!
Mąż pierwsze jak wczoraj wszedł z pracy zapytał czy torba spakowana przyjaciółka też mnie wczoraj opieprzyła, że jeszcze w lesie jestem więc się wzięłam. Jeszcze kilka rzeczy brakuje ale już nie będą na mnie krzyczećKaratka81, ania0141, panda80, _Saszka_, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mania podrzuć słoneczka, u nas pochmurnie i coś leci z nieba... Jak ja się dzisiaj nie wyspałam, M pojechał przed 6, jakoś źle się spało, to na te siku do kubeczka wstać... Chociaż dobrze że nie było mojej położnej i pobierała krew inna babka, kurde no można za pierwszym wkłuciem i bez siniaka Widać ma to coś Przejechałam się raptem kilka km za kółkiem i dół brzucha pobolewał, no dobrze że M się uparł, żebym z nim nie jechała...
Anastazjaa powodzenia -
Anastazjaaa wrote:Ok czyli nie jestem sama więc nie przejmuje się moim rozkrakiem
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Drugie śniadanie serek bez laktozy naturalny i truskawki do tego cappuccino mniammmmm
Co na obiad?? Bo nie mam pomysłu a już mam dość ryby...ania0141, Karolina_Ina, jamniczakuchnia, paprotka30, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
ja robię pastę z makreli a mój mąż kugiel z żeberkami to tak na dzisiaj a jutro sałatkę warzywną tylko zastanawiam się czy zwykłą czy gyrosa i ciasta-święta spędzamy w domu,chcemy sami je spędzić i muszę jeszcze spławić teściową-pytanie tylko jak...swojej rodzince powiedziałam,że święta spędzamy w łóżku,nigdzie nie wychodzimy i nic nie robimy,teściowej też tak powiedziałam,ale ona zawsze udaje cichociemną i wczoraj do mnie z tekstem,że kupiła dzieciom zajączki z czekolady więc kiedy ma zamiar im dać?najgorsze jest to że mieszka w bloku obok!ania0141
-
wieczorkiem wrzucę wam przepis(kiedyś znalazłam w jakiejś gazetce)na pyszne ciasto(deser) bez pieczenia i robi się je dosłownie 5minut wygląd i smak-rewelka,oczywiście jeśli ktoś lubi takie smaki...i kulki 'ala'rafaello
mania, panda80, Rotenkopf lubią tę wiadomość
ania0141