Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamniczakuchnia gratulacje :-)
    Z każdą relacją dziewczyn coraz bardziej boję się bólu...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zem39vvjscbr7v2w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamniczakuchnia gratulacje :) :D :* Huraaaa

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka dziewczyny mają rację podjedź na ip i sprawdź,nie musisz zostać jak ktg wyjdzie wporządku i ogólnie nie będzie zastrzeżeń to poprostu nie zgodzisz się na zostanie,podpiszesz im papierek i do domu,lepiej sprawdzić niż później żałować

ania0141
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamnicza ogromne gratulacje! Kurcze ja po cc to musiałam nie jeść następne 24h :-(.

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    15:55, po 6 godzinach oksy na świat przyszedł Michał :) Urodziłam bez nacięcia, lekko pękła śluzówka, szwy są, ale jest ok. Ból MASAKRYCZNY, ale chcę drugie nadal, więc chyba aż tak źle nie było! Padam z głodu, zaraz dostanę obiad :)

Michał ma 3kg i 53cm, jest piękny, wiadomo <3
    Kochana gratuluję!teraz to już możesz świętować na całego!!!

ania0141
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamniczakuchnia gratulacje !
    Malutki chłopiec <3
    Zazdroszczę tak szybkiego porodu :)

My jesteśmy w domu .. omm ale się zdenerwowałam u teściowej :) co za baba rabnieta .. :/ jutro do moich rodziców <3 a teraz kąpiel i lecę do wyra,ledwo chodze pachwiny dają o sobie znak, wiec idę spać, a chłopaki niech sobie radzą :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamniczakuchnia gratulacje!! Zdrowka dla Was :-)

Rotenkopf, ja tez mam bol az pod zebrami i to pieczenie lapie mnie nawet w nocy. A dzisiaj to nawet plery mnie bola..oj godzina zero zbliza sie, haha

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka jak tam?? :)

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka jak tam?

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jechałam ale ciśnienie znowu zaczyna rosnąć... :( mały normalnie się rusza... wiecie mam dziecko w domu... Sama nie wiem... czuje bezsilność... strach a z drugiej strony pierwszy raz tak mam i może to pogoda... Ale znowu ta opuchlizna...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałyście prognozę pogody?jeszcze śnieg z deszczem nadają i burze...
    http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/przed-nami-starcie-zimy-z-latem-burze-snieg-z-deszczem-i-silny-wiatr,197695,1,0.html

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka lepiej będzie jak pojedziesz,wiem,że ci ciężko,ale córeczka zostanie pod dobrą opieką teraz pomyśl o sobie i synku,naprawdę jak nie wyrazisz zgody to nie musisz zostać w szpitalu,ale dla samej siebie powinnaś sprawdzić że nic złego się nie dzieje...zobaczysz jak wyjdzie ktg co lekarz powie...jak nic złego się nie dzieje to do domciu,ale będziesz spokojniejsza,musisz teraz myśleć o sobie i synku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 21:23

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rodzice nie mogą zostać z Małą?
    Tak jak pisze Ania, wcale nie musisz zostawać ale będziesz spokojniejsza.

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf to co teraz ty się szykujesz wg.listy???

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem chętna od 2kwietnia...mój gin dał mi pozwolenie,to będzie 37+1 wg.niego ciąża donoszona więc jestem za...

Larisa, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Nie jechałam ale ciśnienie znowu zaczyna rosnąć... :( mały normalnie się rusza... wiecie mam dziecko w domu... Sama nie wiem... czuje bezsilność... strach a z drugiej strony pierwszy raz tak mam i może to pogoda... Ale znowu ta opuchlizna...
    Wybacz Iwonka, ale nie rozumiem tego. Gdyby było coś z ciśnieniem lub czymkolwiek innym i budziłoby to mój niepokój to od razu bym jechała do szpitala bo w naszym przypadku jest to niebezpieczne nie tylko dla dziecka, ale również dla Nas samych. Z tego co wcześniej pisałaś mąż jest w domu, córce na pewno nic nie będzie, a tęsknota za mamą to normalna rzecz. Ważne żeby teraz szybko reagować by później nie żałować. Jakby Ci to delikatnie napisać... ubieraj się i jedź do szpitala!

ania0141, paprotka30, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka straciatella ma rację...nie ma żartów,niedajboże coś się stanie będziesz miała wyrzuty sumienia do konca życia,tu chodzi o twoje zdrowie i twojego synka,masz męza,rodziców-córcia zostaje w dobrych rękach...to również dla jej dobra,pomyśl o niej że ona też cię potrzebuje a z ciśnieniem nie ma żartów...także przełam się i zasuwaj do szpitala

ania0141
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie, opuchlizna i białko w moczu to triada mogąca zwiastowalo stan przedrzucawkowy a to bardzo niebezpieczne - koniecznie udaj się do szpitala! Nie musisz zostawać nie zmusza cie

f2wlcbxmqludqper.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mynia dzielna byłaś! !! Gratulacje!!

Iwonka ja Cię bardzo dobrze rozumiem,ale na sile nie mogą Cię zostawić a w brzuchu tez masz drugie dziecko. Myśl o nim ;) wszystko się ułoży. Uważaj na siebie!

Ania ja od 4 kwietnia mogę :)

ania0141 lubi tę wiadomość

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka jedz i koniecznie daj znać. I pamiętaj nikt Cię nie zmusi żebyś tam została a będziesz spokojniejsza :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
‹‹ 1127 1128 1129 1130 1131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ