Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania0141 wrote:wy się umówiłyście wszystkie na ten czwartek?!-to wygląda jak jakaś zmowa!zazdraszczam:)
-
Straciatellaa wrote:Mi gin mówiła, że na pewno nie dotrwam do tej wizyty czwartkowej. Zobaczymy jak się wszystko potoczy. Póki co czuję się fatalnie, nawet jak wypiję herbatę to mnie na wc ciągnie. Mąź dziś robi wszystko, ja tylko leżę.ania0141
-
Agulas ja tez wizytyje jutro u poloznej a 12 kwietnia u lekarza chcialabym zeby to byly juz ostatnie wizyty ale mam przeczucie, ze w polowie kwietnia bede sie musiala wziac za mycie okien jesli lokator sie za bardzo rozgosci i nie bedzie chcial opuscic przytulnego gniazdka bo nie chce tu zostac sama do maja.
Czkawke mamy tez czesto, czasem 3 razy dziennie, najczesciej po czyms slodkim - po soku pomaranczowym, slodkiej kawie ince a po zelkach to juz zawsze
agulas lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny witajcie, jestem z majówek, ale chciałam się Was podpytać, czy któraś brała w ciąży duomox? mam straszny problem z zatokami i właściwie dziś w nocy spałam może 2 godziny i pojechałam na dyżur do lekarza rodzinnego. I tak się zastanawiam, czy brać, czy dalej się męczyć? Najgorsza jest noc (
Tez bralam duomox, wlasciwie w tej ciąży brałam antybiotyk dwa razy.
Tak spojrzałam na listę i teraz na wylocie mamy Rotenkopf, Olinę i Straciatellę : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:07
-
paprotka30 wrote:Tez bralam duomox, wlasciwie w tej ciąży brałam antybiotyk dwa razy.
Tak spojrzałam na listę i teraz na wylocie mamy Rotenkopf, Olinę i Straciatellę : ) -
marzenka06 wrote:Dziewczyny witajcie, jestem z majówek, ale chciałam się Was podpytać, czy któraś brała w ciąży duomox? mam straszny problem z zatokami i właściwie dziś w nocy spałam może 2 godziny i pojechałam na dyżur do lekarza rodzinnego. I tak się zastanawiam, czy brać, czy dalej się męczyć? Najgorsza jest noc (
Brałam trzykrotnie. To amoksycylina, jest bezpieczny dla Ciebie i dzieckaAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Straciatellaa mogłabyś dziś już urodzić hehe tego Ci życzę
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:no i pierwsza dziesiątka NASZYCH SKARBECZKÓW widnieje na pierwszej stronie-Super!
Rotenkopf przy niektórych mamusiach nie ma cc to przeoczenie czy celowe?jak samopoczucie lepiej?
ciekawe co z tą naszą Andreą?
samopoczucie dalej do dupy. wszystko mnie wkurza. nawet doniczki z kwiatkami (przepraszam, dla mnie to są chwasty. tylko mój i inni sie tym zachwycają;/) na parapecie bo przez te ciulstwo nawet nie mogę w spokoju spuścić rolety. -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:mąż w gotowości, dziś wszyscy jednogłośnie mówili, że nie wyglądam najlepiej - sama nie wiem co mi jest. Już nawet ciśnienie mierzyłam, bo myślałam, że może coś się tu dzieje, ale mam 117/78 puls 90. więc spoko. Albo się szykujemy, albo mała chce mnie nastraszyć. Piję rumianek, może pomoże. Serio wolałabym żeby mi wody odeszły - wtedy nie ma wątpliwości, a tak... wielkie gdybanie... czy może wczoraj przesadziłam z bigosem, czy może coś się zaczyna haha
-
nick nieaktualnyJa nie lubię kwiatków, żadnych. Cięte szybko padają a doniczkowe zajmują tylko miejsce no i trzeba o nich pamiętać. Tak samo nie lubię żadnych pierdołowatych świeczników, ozdóbek itp itd a mój mąż zaś na odwrót, gdyby mógł to wszystkie pomieszczenia są w kwiatkach (ale mu zaznaczyłam, że jeśli pojawi się choć jeszcze jeden chwast to z domu lecą wszystkie) i pełno pierdół typu właśnie świeczniki itp
Dobson lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Jeszcze Was podpytam, czy krople do nosa jak nasivin czy otrivin można w ciąży używać?