Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
też nie śpię,kolejna noc-skurcze i bóle:(
ile to można nie spać?mogłoby już zupełnie się rozkręcić bo mam dość,już sobie przypomniałam bóle porodowe ...po południu też mnie skurcze dopadły,pocenie się i słabo mi się robiło jak wstałam. tak zaczynał się mój drugi poród,więc jeśli do weekendu nie urodzę tzn.że nie znam własnego ciała,najbardziej boję się,że będę sama w domuania0141 -
Wilka napisala na fb ze ma regularne skurcze i jedzie właśnie na IP
Ja dzisiaj mam noc na spacery... właśnie zjadłam chalke i Kinder czekolade... nie chcę mi się spać bo bolą biodra i te nogi dalej opuchnięte szczypia i wogole do d... a rano trzeba wstać dziecko do szkoły wyszykowac... eh...
Straciatella jeżeli żywa krew i w konkretnych ilosciach nie jakieś nitki to przy tak bliskim terminie to faktycznie do sprawdzenia...
Moje dziecko chyba tuli pęcherz... -
Jejku Dziewczyny ja też nie śpię brzuch mnie boli okropnie co chwilę sikam...
Iwonkaa no te Twoje obrzęki są niepokojące dobrze, że masz wizytę.
Moja koleżanka przed porodem tak spuchła, że jak poszłam do niej do szpitala to jej nie poznałam dawali jej jakieś leki i jak trochę zeszło to zrobili cc. -
nick nieaktualnyMnie od 22 męczą skurcze (chyba to skurcze, bo nigdy nie miałam takiego twardnienia brzucha), ale one kompletnie nie bolą. Do 1 w nocy była tendencja spadkowa i miałam je co 5 min, ale uznałam że wolę iść spać niż jechać. Teraz się obudziłam, nadal brzuch robi się twardy i właśnie mierze sobie czas. Myślicie, że to już te skurcze? Czy one nie powinny boleć?
-
MagSz, u mnie było odwrotnie - bakterii brak, a leukocyty ponad normę. Mam brać jedynie urosept. A długo już Ci wychodzą te bakterie? Może rzeczywiście zrób posiew?
Jak tam Karolina? Wydaje mi się, że jednak skurcze powinny być odczuwalne, żeby "warto" było jechać do szpitala..
Straciatella, słyszałam, że krew może się pojawiać przy rozwieraniu szyjki. Ja miałam trochę żywej i ze śluzem ponad 2 tyg. temu, jak mi czop odchodził. Po 2 dniach się uspokoiło.[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Iwonka spróbuj masażu, a jak nie zacznie pomagać to leć z tym do lekarza. Nigdy nie widziałam takich obrzęków poza podręcznikiem. Ja zrobiłam dwa bańką chińską i mi przeszło. Robiłam w podobny sposób do tego na tym filmiku https://m.youtube.com/watch?v=kRRXaxyIzSQ. Wybrałam bańkę, bo dla mnie do zrobienia samodzielnie jest najłatwiejsza, ale mozesz też poszukać opisu typowego drenażu limfatycznego. Tylko w twoim wypadku trzeba zaczać od samego dołu (od stopy). Gdybyś zdecydowała sie na bańkę, to pamietaj ze od momentu przyssania musi być w ruchu, bo jak za długo będzie w miejscu to zrobi się siniak.