Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
widzę ze mialyscie kiepska noc...
Mam nadzieje ze chociaż teraz odsypiacie troszkę
Straciatella może to zwiastun zbliżającego się porodu?
oby : ) trzymam kciuki, daj znać
Karolinaina, jeśli nie boli to chyba nie są skurcze porodowe, na moje oko macica ćwiczy. Ja twardnienia mam od dawna ale nie mierze czasu nawet dopóki nie zacznie boleć.
Ja się pozbyłam właśnie czopa, części albo całego, yupii : ) może to malutki kroczek w stronę porodu?! I podbrzusze lekko ćmi...nawet nie mówię nic mezowi żeby go nie stresować niepotrzebnie : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 07:09
ania0141, wiecznie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
paprotka to zależy kiedy,od 13 pod tel.jest moja przyjaciółka,wieczorem mąż a do 13 zostaje taksówka,w zasadzie mąż też jest pod tel.ale godzinę trzeba liczyć na dojazd a moja przyjaciółka mieszka 2bloki odemnie no i wszystko zależy od sytuacji ,narazie jest lepiej niż w nocy to już 3 podobna doba.
paprotka30 lubi tę wiadomość
ania0141 -
No właśnie zawsze miałam idealny mocz stąd moje zdziwienie,ostatni 2 tyg temu. Mocz pobieram dobrze zawsze podmywajac się przed ale tym Razem bardzo mało pierwszego strumienia upuscilam bo siusialam w nocy i bałam się że nie starczy do probki może rzeczywiście powtórzę, dziś mam wizytę to się dowiem co i jak.
ania0141 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po fatalnej nocy zasnęłam o 5...a mąz zrobił mi pobudkę po 7 bo stłukł szklankę wrrrr...
pewnie przez to prześpię cały dzień a ma do mnie wpaść przyjaciółka "zobaczyć mnie przed porodem" bo w przyszłym tyg będzie za późno mam nadzieje, że się sprawdzi
wieczorem muszę podejść do dr po zwolnienie ciekawe na ile mi wypisze hmmm
Ale się dzieje 2 dzieciaczki to na pewno będą a trzymamy kciuki za resztę
jutro już kwiecień i niedługo wszystkie będziemy już tulić maluchy jupiii!!!!!! -
Dzień dobry
Straciatella trzymam kciuki aby wszystko było ok
Ameiva dawaj znak co tam jak tam
Coraz bardziej nerwowo się robi Ja o 5 na siku, potem 6, i tak do 6:30 nie spałam, ćmił brzuszek na okres, M stał do pracy i jakoś zasnęłam ale spociłam się strasznie...
Iwonka duży ten obrzęk, ja dwa dni temu miałam dość mocny, ale to pikuś przy Twoim. teraz też mam spuchnięte, ale lekko, kilka razy byłam siku i piję na potegę Jak alkoholik ha,ha Wczoraj rano do połowy palca wcisnęłam pierścionek, a po południu już założyłam, taka loteria, nawet na zakupy poszłam
Ja dzisiaj wizyta przed 16, potem już mi wszystko jedno -
Ja melduje ze jestesmy wciąż w szpitalu, dzisiaj Adaś konczy dzis tydzień jest idealn, ale mamy troszkę problemów z jedzeniem, Adaś jest leniuszkiem i zasypia przy jedzeniu, ostatnie dni przeryczalam bo on spadal na wadze aż do 1940 g a nie chcial wcale jeść... Dzis w nocy troche lepiej i waga juz "aż" 2020g trzymajcie za nas kciuki żeby Adaś rosl bo tata bardzo chce już nas zabrać do domu
panda80, _Saszka_, Iwonkaaa, Larisa, paprotka30, Endzis, Dobson, Aleksandrakili, ania0141, dichlieb, wiecznie, jamniczakuchnia, mania, kamaaa, Lanusia93, Szotka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...