Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajka, czekam zatem z niecierpliwością aż mnie administratorka doda :D Bo nie może tego zrobić nikt poza Rotenkopf?

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Kajka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Kajka, czekam zatem z niecierpliwością aż mnie administratorka doda :D Bo nie może tego zrobić nikt poza Rotenkopf?
    Chyba musi Cię dodać, bo to grupa tajna :)

Tylko się nie zdziw, że jest tyle postów, a pod każdym kilkanaście-kilkadziesiąt komentarzy. Można się na początku pogubić, ale potem jest bardzo wygodnie śledzić, co się dzieje np. z telefonu.

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilka i Mag! Wielkie gratulacje : )

Karatka czyli powoli coś się zaczyna dziać.

Ja to juz dzisiaj tak myślałam, ze najpierw zaciskamy nogi a teraz juz z wytesknieniem czekamy na jakieś oznaki porodu : )

Czekamy na kolejne wiadomości z wizyt.

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje!

Iwonka jak po wizycie? ;)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:

Jeżeli Rotenkopf Cię jeszcze nie dodała, to podeślij do mnie linka do swojego profilu, a ja Cię dodam do grupy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 19:29

jaskra lubi tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina zaprosiłam Cię jak na razie do przyjaciółek ;)

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączę się do prośby o dołączenie na fb

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Rotenkopf ja wiem, że CC może nie jest naszym marzeniem, ale powiem Ci, że ja na tym etapie powoli żałuję, że całkiem odpuściłam tę możliwość. Dziecko mam w sumie duże, a sama jestem mała, ale zapowiadali, że szybko wyjdzie. I tak czekam na to od 18.03, faktycznie mu śpieszno do mnie jak cholera...
    A tak jakbym miałam CC to bym przynajmniej datę znała, może jakoś spokojniej to znosiła, a teraz to mam falami. Raz sobie myślę, ok niech on tam jeszcze zostanie widocznie mu to potrzebne, a w końcu i tak spędzi ze mną całe życie. A czasami (np. dziś) jak ledwo chodzę, mam deficyt snu, ale nie mogę usnąć, myślę sobie, że koniec tego dobrego i czas wyłazić.
    ja mam miec cc a każa mi czekac do terminu no chyba, ze sie cos zacznie wczesniej...czyli w sumie mam taka sytuacje , ze tez nie znam dnia ani godziny..i to mnie mega stresuje, bo wiem, że przed cc to tam jesc zabardzo nie mozna, bo potem to wiadomo jak po operacji, a tez głodzić sie nie bede hahaaha :P takie to wszystko skomplikowane ;((((((((((9

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam mieć CC w dniu terminu, chyba że coś się wcześniej zacznie... W co wątpię..
    Trochę pomarudze bo boli mnie wszystko oprócz brzucha... Masakra...

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa jak tam u ciebie?
    kobietki nie uciekajcie na fb...:)

agulas lubi tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaskra, Bulimulia przyjęłam zaproszenia, ale potrzebuję linków do Waszych profili na fb.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    Iwonkaaa jak tam u ciebie?
    kobietki nie uciekajcie na fb...:)

Spokojnie Aniu, jesteśmy tu i tam ;)

ania0141 lubi tę wiadomość

• Kajka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O której Iwonka miała mieć wizytę?

Ja chciałam rodzić już, a teraz wolałabym odczekać parę dni, bo wyskoczyła mi opryszczka na ustach (trzeci raz w ciąży). Posmarowałam szybko Erazabanem, ale zdążyła się rozwinąć :(
    Nie chcę czytać w necie, żeby się nie nakręcać, ale podejrzewam, że przy aktywnej opryszcze przy porodzie nie dostanę małej na brzuch : (
    Mam nadzieję, że w tej sytuacji poczeka jednak do terminu, więc wracam do leżakowania. Napisałam ginowi i właśnie odpisał, żebym jutro przyszła po receptę na Heviran.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:24

---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie mnie to zastanawia te cc zostawiane na ostatnią chwilę,przecież może być za późno na jego wykonanie i trzeba rodzić sn

ania0141
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a może jednak dołączysz na Facebook? Naprawdę wygodnie tam jest! ;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka miała mieć wizytę coś około 18

ania0141
  • Kajka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie może, po jakim czasie zaczyna działać Heviran? Nigdy nie brałam tego leku..

---
    Okruszek (*) 12 tc.
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kajka ja nie mam pojęcia

ania0141
  • niunia26 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam ale w 10 tyg ciąży i wiem ze po 4 dniach już nie miałam opryszczki tylko ze ja dawkę miałam 5 tabletek dziennie jakoś tak dużo się ich bierze.

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie później założę fb i pozwolicie że też do Was dołączę? :P

Larisa lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
‹‹ 1153 1154 1155 1156 1157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ