Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
niunia26 wrote:ja brałam ale w 10 tyg ciąży i wiem ze po 4 dniach już nie miałam opryszczki tylko ze ja dawkę miałam 5 tabletek dziennie jakoś tak dużo się ich bierze.[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Hej. Ja też jeszcze jestem w całości i czekam spokojnie do 18 na CC
Za to wczoraj byłam u lekarza i mialam cisnienie 150/95 po czym polozna zmierzyla recznym cisnieniomierzem i wyszlo 145/95, lekarz stwierdzil ze cisnienie mam w porzadku...
za to dzisiaj chodze rozkraczona bo nie moge nog zlozyc tak jakos jestem albo tam opuchnieta albo dzidzia sie strasznie pcha w dol -
Kajka wrote:Dzięki za odp. Mam nadzieję, ze jeszcze trochę czasu poczeka mała, mimo zgładzonej i rozwartej szyjki...
Spokojnie poczeka:) ja mam 4cm rozwarcia i szyjka już gotowa i dziś lekarz znów mnie pomasował więc ciekawe czy mnie coś ruszy w nocy:) bo po masażu nie mogłam chodzić;p -
A mój syneczek waży juz 3200 duży chłopak z niego lekarz stwierdził że za tydz mogę śmiało rodzic chociaż póki co się na to nie zanosi... szyjka długa i mocno trzyma, główka wysoko, także trzeba chyba wprowadzać powoli tę zasadę 5 XS o której tu pisałyscie; ) chociaż pocieszyl mnie ze porod może się zacząć w każdej chwili nawet jeśli nic go nie zapowiada.. zobaczymy kiedy Wojtuś się zdecyduje wyjść
Larisa, ania0141, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2013/11/38-tc-jak-miec-fajny-porod.html?m=1
Straciatella, dokładnie:) Znalazłam te zalecenia pod powyższym linkiem.
Dziś wyszorowałam dywan, bo rozlałam cały kubek kawy..., ale teraz zawieszam resztę starań, bo musi przejść ta opryszczka...[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualny