Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze znów nie mogę spać przewalam się od 5.
Jeszcze ucho mi się zatkało na maksa, jak to odetkac?
Gratuluję wszystkim szczesliwym mamusiom zazdroszczę że już tulicie Bąbelki
Negocjowalam z synkiem dzisiejszy termin. Ale nie wychodzi widocznie chłopak jest mądrzejszy od nas i przewidujący bo mąż mi się rozchorowal a ja to ucho muszę odetkac więc to chyba nie byłby najlepszy termin...dzisiaj -
nick nieaktualnyAndrea dziwię się że nie od razu nie planowali cc choćby ze względu na wagę. Ech na szczęście wszystko jest w porządku gratulacje
Mój syn może być duży i doktor od tydzień temu dał mi dwa tygodnie na urodzenie SN. Później nie będzie ryzykowal.
W 38t4d waga 3800g i brzuszek dogonil a właściwie nieznacznie przegonil główkę. -
Panda ja przez 4 noce pod rzad miałam bóle,skurcze i byłam pewna,że coś z tego będzie i co po 4 nocach dzisiejszą przespałam bez najmniejszego bólu,każda pozycja była wygodna,no normalnie cud miód,czuję się jak nowo narodzona a wczorajszy dzień był okropny!
panda80 lubi tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:u mnie deszcz leje,ale męża mam w domu:)i od rana jaja sobie z niego robię,jak narazie humor mam świetny,dawno tak nie miałam i dawno tak się nie czułam
Ale i tak lepszy humor mam niż wczoraj wieczorem Pomimo, że się w ogóle nie wyspałamania0141 lubi tę wiadomość