X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja dzisiaj prawie całą noc przespałam,sukces,obudziłam się z niedowierzaniem-jakie to piękne uczucie!

panda80, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea gratulacje :-) Podziwiam Cię, że tyle wytrzymałaś...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaa cieszę się, że z Małym wszystko dobrze :-) A ty podleczysz się w szpitalu i może Ci trochę ulży...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze znów nie mogę spać :( przewalam się od 5.

Jeszcze ucho mi się zatkało na maksa, jak to odetkac?

Gratuluję wszystkim szczesliwym mamusiom :-) zazdroszczę że już tulicie Bąbelki :-)

Negocjowalam z synkiem dzisiejszy termin. Ale nie wychodzi :-( widocznie chłopak jest mądrzejszy od nas i przewidujący bo mąż mi się rozchorowal a ja to ucho muszę odetkac więc to chyba nie byłby najlepszy termin...dzisiaj

• panda80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam w nocy delikatne skurcze i już myślałam że się rozkręci ale nic z tego...Stresuję się bo Mała się leni, ale może ma taki dzień...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea dziwię się że nie od razu nie planowali cc choćby ze względu na wagę. Ech na szczęście wszystko jest w porządku :-) gratulacje :-)

Mój syn może być duży i doktor od tydzień temu dał mi dwa tygodnie na urodzenie SN. Później nie będzie ryzykowal.

W 38t4d waga 3800g i brzuszek dogonil a właściwie nieznacznie przegonil główkę.

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZACZYNAMY 37 TYDZIEŃ(wg.belly38)!!!!nie sądziłam że do tego dotrwamy:)

Kinga., panda80, Aleksandrakili, paprotka30, agulas, Dobson, czarna_owca, Rotenkopf, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki DZISIAJ PRIMA APRILIS!!!robicie mężom jakieś kawały?ja dosypałam soli do kawy-mina o 5 rano bezcenna:)

Aleksandrakili, Dobson, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda ja przez 4 noce pod rzad miałam bóle,skurcze i byłam pewna,że coś z tego będzie i co po 4 nocach dzisiejszą przespałam bez najmniejszego bólu,każda pozycja była wygodna,no normalnie cud miód,czuję się jak nowo narodzona a wczorajszy dzień był okropny!

panda80 lubi tę wiadomość

ania0141
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea gartulacje, trzymam kciuki by ci trauma nie została po takim bolesnym porodzie.

Iwonka dobrze że z bobasem wszystko ok. Mam jeszcze nadzieję, że cos zrobią z tymi obrzekami, bo prawdopodobnie jeszcze kilka tyg przed tobą

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mappi mi też powiedziano,że lepiej by było żebym teraz urodziła bo dziecko zapowiada się duże....ale weź i urodź

ania0141
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea gratulacje!musiałaś się biedna nacierpiec,ale Staś juz jest z Tobą! !!!
    Iwonkaa trzymaj się w szpitalu. Pomogą Ci i szybko będziesz z córcia z powrotem:)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea wielkie gratulacje :* :*

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea gratulacje! Jaki klopsik!!!!

Ja nie spałam prawie w ogóle, co przysnełam to budziły mnie bóle jak na @ i tak całą noc do teraz. Do tego brzuch jak kamień. Niedługo zbieram się na ktg jestem ciekawa czy znów to brzydale straszaczki :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam piątki :D dziś 39tc :D
    To już mój ostatni piątek w ciąży :D kolejny będzie już z Antosiem :D huraaaa :D

ania0141, mania, panda80, Larisa, czarna_owca, Rotenkopf, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooojaaacieeeee ja dziś zaczynam 41 tydzień wg OM O.o

ania0141, Aleksandrakili, panda80, agulas, Dobson, Lanusia93 lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea az mnie zmroziło po przeczytaniu Twojego opisu.
    Najważniejsze ze wszystko dobrze się skończyło. Gratuluję

Ale pogoda i nastrój dziś u mnie kiepski

• fabiola Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea gratuluję i ogromnie współczuję że musiałaś tak cierpieć :(

Iwonkaaa wiem jak trudne jest rozstanie z Dzieckiem ale w tym wypadku nie miałaś wyboru, będzie wszystko dobrze :*

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie deszcz leje,ale męża mam w domu:)i od rana jaja sobie z niego robię,jak narazie humor mam świetny,dawno tak nie miałam i dawno tak się nie czułam

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    u mnie deszcz leje,ale męża mam w domu:)i od rana jaja sobie z niego robię,jak narazie humor mam świetny,dawno tak nie miałam i dawno tak się nie czułam
    Szkod, że mój mąż w pracy bo też bym sobie pożartowała z niego :p hehe
    Ale i tak lepszy humor mam niż wczoraj wieczorem :) Pomimo, że się w ogóle nie wyspałam :)

ania0141 lubi tę wiadomość

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ