Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U mnie też pada.
Też niedługo idę na ktg i pomimo tych bóli brzucha wątpię, że cokolwiek się dzieje. Dr ma mi sprawdzić też szyjkę.
Andrea gratuluję synka! Jednocześnie współczuję przeżyć chyba każda z nas się tego boi. No ale już po wszystkim i jesteś mamusią
Mimo pogody miłego dnia -
Hejka w ten pochmurny, deszczowy dzień
Czarna owca wszystkiego najlepszego
Ja M zrobiłam numer przy rannym telefonie, żeby się zbierał na porodówkę ha,ha uwierzył ha,ha No i tym sposobem jak urodzę to mam zaległego kopniaka ha,ha I tak niech się cieszy że się nie wczułam ha,ha
Andrea dobrze że wszystko dobrze się skończyło, ale ile Ty przez tych konowałów się namęczyłaś, to nawet nie chcę sobie wyobrażać... Czemu kobiety muszą tak cierpieć, jakaś kara? Chore to wszystko. A takich historii jest sporo, nawet gorszych. Buziaki dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 08:49
czarna_owca lubi tę wiadomość
-
Iwonka mam nadzieję że Ci pomogą na te obrzęki, dobrze że z maleństwem wszystko ok, to straszenie mnie osłabia...
Ja w nocy tak się wypociłam i wysikałam (nie pamięta kiedy tyle sikałam na raz) że mam 2 kg mniej na wadze No i kostki już prawie normalne, prawie... Huśtawka wieczna Ale pierścionków nie założę dla równowagi
-
nick nieaktualny
-
U nas wczoraj w dzień i dziś w nocy synuś był jak aniołeczek! Myślę, że w końcu ma odpowiednią ilość mleczka w cycu bo zjada i śpi po 2-3 godziny. Nie musiałam już go wcale dokarmiać, chociaż wczoraj przezornie ściągnęłam laktatorem prawie 80 ml mleka. Rewelacja. Naprawdę się dziś wyspałam )) Taki dzidziulek w ogóle mnie nie męczy. Coś cudownego
Andrea, widzę, że Twój poród był troszkę podobny do mojego chociaż z Twojego opisu to duuużo bardziej się nacierpiałaś. U mnie może nasilenie bólu nie było aż tak ogromne ale czas trwania skurczów i ich częstotliwość mnie dobiły. Współczuję Ci kochana, jesteś bardzo bardzo dzielna. I masz swoją nagrodę grand prix Zresztą ostatecznie chyba dobrze wyszło z cc bo duży dzidziulek, mógłby Ci narobić trochę bałaganu przy porodzie sn.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, żebyście już lada dzień doczekały się skarbów. Zakochacie się w nich bez pamięci!ania0141, Karolina_Ina, Dobson, *KasiaS*, paprotka30, panda80, Rotenkopf, Szotka, karola91, Larisa, malika89, dichlieb, Lanusia93, mania, _Saszka_ lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
Seks działa cuda- przynajmniej w moim przypadku
Całą noc bolał mnie brzuch, a od 7 mam skurcze co 8-10min, na ktg pokazywały się nieregularne ok 60%. Mam 1 cm więcej rozwarcia od wczoraj! Puścili mnie do domu, ale jakby skurcze były regularne i tak co 3-4 min to przyjechać. Teraz dopiero wiem co to bolesny skurcz. Oczywiście możliwe, że to fałszywy alarm, ale nadzieje MAM!ania0141, Aleksandrakili, Sunday, Dobson, Kajka, czarna_owca, panda80, agulas, Rotenkopf, fabiola, Szotka, karola91, Larisa, dichlieb, Lanusia93, Kinga., jaskra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Seks działa cuda- przynajmniej w moim przypadku
Całą noc bolał mnie brzuch, a od 7 mam skurcze co 8-10min, na ktg pokazywały się nieregularne ok 60%. Mam 1 cm więcej rozwarcia od wczoraj! Puścili mnie do domu, ale jakby skurcze były regularne i tak co 3-4 min to przyjechać. Teraz dopiero wiem co to bolesny skurcz. Oczywiście możliwe, że to fałszywy alarm, ale nadzieje MAM! -
Andrea, biedactwo się nieźle nacierpiałaś ale Staś na pewno jest najpiękniejszą nagrodą :* Tych lekarzy to bym za jajka na wierzbie powiesiła, dupki... Jesteś dzielna i twój synek na pewno to docenia!
Iwonkaa, dobrze, że jesteś w szpitalu, na obrzęki coś zaradzą, a może przy odrobinie szczęścia wyjdziesz już z synkiem
U mnie 5s też chyba słabo działa, postaram się bardziej przy sutkach i sprzątaniu, ale już wiem, że mój syn kolaboruje z moim lekarzem i chce mu jeszcze dać zarobić - miało mnie nie być na wizycie we wtorek, naprawdę w to wierzyłam... Faceci... -
Dzien dobry!
Andrea gratulacje!!! Wszystkiego dobrego dla Was!
Ania, wlasnie nie poznalam czy to Ty czy nowa Ania sliczna corcia!!
Czarna Owca wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzinek! Lekkiego porodu przede wszystkim i zdrowia
Moja nocka tragos..w ubikacji bylam milion razy. Czuje sie jakbym nie spala wogole, a Mala w nocy jeszcze czkawke dostala, hehe. Slodziara tak matke umecza, ciekawe jak sie popisze przy porodzie
Wiecie co? Boje sie okropnie!!!! Tego bolu..czy wszystko pojdzie dobrze, zeby jej nie uszkodzili podczas porodu bo te wszystkie porazenia dzieciece i rozne kalectwa to czesto wina zle odebranych porodow.. Tfuu tfuuu lepiej o tym nie myslec!
Chcialam zeby nasza Gwiazda dzisiaj wybrala termin ale widze, ze nie..to moze chociaz w "urodziny miesiaca" 4 kwietnia
Ide na kakao, smacznych sniadanek! :-*czarna_owca, ania0141, panda80 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za wszystkie zyczenia
Moglabym urodzic dzis ale nic na to nie wskazuje. Od niedzieli bede miala ciaze donoszona, wiec powiedzialam sobie, ze od kwietnia niech sie dzieje co chce
Wszyscy znajomi i rodzina zycza mi dzis tego samego hehe, mozecie sie domyslic czego na koncowce ciazy
andrea wielkie GRATULACJE !!! Ciezki mialas porod, ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie dla Was skonczylo i masz juz Stasia przy sobie
-
Czarna owca, skoro juz padlo tyle zyczen szczesliwego i łatwego porodu to ja dla odmiany życzę Ci całkowitego spełnienia w rodzicielstwie i wszystkiego najcudowniejszego! : )
co do 5s, ja po schodach chodzę często bo sypialnie mamy na piętrze, ale taki krótki dystans chyba się nie liczy : p
Zamierzam dziś pomyc podłogi ale to głównie dlatego ze czuje się na siłach a nie po to by koniecznie wykurzyc Małą..trochę ruchu mi nie zaszkodzi : )czarna_owca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj mam w planach schody i (niestety) spacer bo paczka na mnie czeka. Nareszcie nowe książki
Potem pewnie sprzatanie bo i tak trzeba ogarnac mieszkanie, a skoro dzisiaj brzydka pogoda to moge ja wykorzystac. Weekend ma byc ladny.
A co dalej to nie wiem, moze na te pozostale S tez sie zdecyduje