Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Probowalam zasnąć i nie daje rady. Równo co 9-10 min mam bardzo bolesne skurcze. Zupełnie nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży. Póki nie odeszły wody ani nic takiego się nie dzieje to ile czekać żeby jechać na ip? teraz wydaje mi się za szybko. Może poczekam do wieczora.... zobaczę co będzie się działo
-
nick nieaktualny
-
straciatella to zależy ile masz do szpitala drogi,ale ja na twoim miejscu jeśli są regularne to już bym pojechała żeby później na wariata nie gonić.Rotenkopf ma racje mnie uczulają,że wieloródki szybciej mogą urodzić i żeby nie czekać do tych co 3minuty bo się można oszukać. 3mam kciuki i życzę powodzenia!ania0141
-
Iwonka przy jakiejkolwiek opuchliznie bardzo ważne jest, by dużo pić.
Dobrze, ze dostałaś skierowanie do szpitala.
A jak Twoje stopy? Jest jakakolwiek poprawa??
W nawiązaniu do 5s dziś weszłam z piesiem na 2 piętro pieszo, zaraz będę sprzątać po świętach mieszkanie zarośnięte brudem...
Pije herbatę z malin, ale mam po niej taka zgage że hej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:24
-
ania0141 wrote:kobietki DZISIAJ PRIMA APRILIS!!!robicie mężom jakieś kawały?ja dosypałam soli do kawy-mina o 5 rano bezcenna:)
Już ja mojemu zrobię kawał, oj zrobię!!!Aleksandrakili, panda80, ania0141, Rotenkopf lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Andrea, gratulacje!! Masz już synka przy sobie, to najważniejsze :*
Iwonka, trzymaj się w tym szpitalu. Może uda się szybko opanować obrzęki..
Straciatella, daj znać, czy akcja się rozkręca
Widzę, że tu też Endzis się nie odzywała po tym nocnym poście.. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Ja wzięłam rano pierwszą dawkę Heviranu. Nie rozmawiałam z lekarzem, bo tylko mąż odebrał receptę od położnej, i nawet nie wiem, po jakim czasie ten lek efektywnie działa.. Tak jak przed każdą nocą liczyłam na rozwój akcji porodowej, to teraz myślę tylko o tym, żeby się jednak nie zaczynała jeszcze, póki mam to dziadostwo na wardze..[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualny