Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kopiuje z fb
Jesteśmy po pełnym przeglądzie.
KTG super tzn nie super bo skurczy brak... Zosia dostała czkawki i cały oddział ją słyszał położne się śmiały z nas
Badanie szyjki ok tzn szyjki prawie nie ma ale rozwarcia brak i dr powiedział, że na poród się nie zanosi ale nigdy nic nie wiadomo
USG też wszystko super przepływy ok, łożysko 3 stopień i moja przesłodka Kluseczka wcale nie jest taka duża bo waży 3450g także czekamy... kolejne KTG we wtorek ale umówiłam sie z moim dr, że rodzę w niedziele bo on ma dyżur z moją córcią też się tak umówił wiec teraz Jej tłumaczę, że dr trzeba słuchać
I coś dla pocieszenia tych pozamykanych jak ja moja koleżanka z terminem 6 dni przede mną wczoraj mówiła mi, że była na KTG i cisza była i że dr powiedział, że jeszcze się zejdzie bo pozamykane wsio, własnie jest na porodówce zaczeło się nagle i czekamy z niecierpliwością na jej córeczkę
Także Dziewczyny nie znamy dnia ani godziny
Iwonka godzinę po jedzeniu my mamy powinnyśmy mieć max 120 także masz za dużo ale stres też podnosi cukry wiec po jednym pomiarze ciężko stwierdzić czy to nie jednorazowy wyskok. Na czczo do 90 wiec się łapiesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 16:45
ania0141, agulas, _Saszka_, panda80, Endzis lubią tę wiadomość
-
Straciatella trzymamy kciuki!!
A moja Grazyna dzis do fryzjera, haha
Dziewczyny, golmy Grazyny, bo nie znamy dnia ani godziny..
Ja fo szpitala tez rozek i kocyk. Ale mam zwykly bo z minky jeszcze nie przyszedl a poza tym chyba byloby mi go szkoda zeby szpitalne bakterie go oblazly
agulas, ania0141, jaskra, Endzis lubią tę wiadomość
-
3330g 55 cm. W dwie godzinki się uwinelam
paprotka30, katka/85, Sunday, Karolina_Ina, mappi, Endzis, ania0141, *KasiaS*, panda80, jaskra, essentiel, Rotenkopf, Szotka, Dobson, mania, MagSz, Larisa, Aleksandrakili, agulas, kamaaa, _Saszka_, Wiolcia1405, Lanusia93, dichlieb, Aleksandra19, Justyna Es, Mynia, Funky09, czarna_owca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa, gratulacje!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams