Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basia jest juz z nami cc miałam o 8.30. 4050 i 57 cm- Maciek miał dokladnie takie seme wymiary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 21:18
*KasiaS*, paprotka30, agulas, Rotenkopf, Szotka, MagSz, Olina, Justyna Es, mania, panda80, Funky09, Lanusia93, Endzis, Larisa, ania0141, Dobson, essentiel, katka/85, Mynia, Aleksandrakili, fabiola, czarna_owca lubią tę wiadomość
-
Ameiva, gratulacje!
Ameiva lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Ameiva wrote:Basia jest juz z nami cc miałam o 8.30. 4050 i 57 cm- Maciek miał dokladnie takie seme wymiary.
A jednak Basia : ) witamy Maleńka
Rotenkopf kochana...Twoja kolej a Ty nic się nie starasz : pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 21:24
Ameiva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to po wizycie , rozwarcie postępuje jest juz prawie na 2 palce szyjki praktyczny brak , skurcze pisały się wysokie na ktg - czyli nie porodowe blizna się nie rozchodzi wg ginki sprzętu mała waży 2704 g ( dla porównania synek w tym czasie ważył 3200 g ) malutka nisko szykuje się do wyjścia na świat może to być za chwile może być i po terminie ale to wiadomo na to zasady nie ma :p mam mętlik teraz co robić jak rodzic gdzie co jak , przez weekend na spokojnie sobie to przemyśle .
Ameiva gratulacje ! :*ania0141, agulas, Lanusia93, Larisa, panda80, Dobson lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaaak, intuicja milczy ale frustracja osiąga apogeum, tymbardziej, że chwile temu ostro pokłóciliśmy się z mężem.
Jestem tak wkurwiona, że nawet nie rusza mnie fakt, że poszedł spać do drugiego pokoju co zawsze zmiękczało moje serce.
Dobrej nocy dziewczyny ;* -
Dla tych dziewczyn, których nie ma na Facebooku- miałam dziś od późnego popołudnia skurcze , na początku co 5-7 minut, później co 3. Z tym że one nie bolały, a jeśli już to lekko, na przemian z krzyżem. Do tego silna biegunka i wymioty i fatalne samopoczucie. Przed 23 przyjechaliśmy do szpitala, bo teściowa zeschizowała cały dom. Po badaniu: rozwarcie bez zmian, 0,5 cm, szyjka idealnie przygotowana do porodu, zgładzona. KTG wykazało regularne skurcze co 3 minuty, każdy trwa ok. 20-30 sekund. Położne twierdzą, że tak może zaczynać się poród, ale może się też wyciszyć, więc mam spróbować zasnąć, a gdyby skurcze bolały mocniej albo częściej, to przyjść do dyżurki.
Nie wiem, czy wypisywać się jutro na własne żądanie... Wiem jak będą na mnie patrzeć jak przyjadę do porodu. Jestem zła, że dałam się namówić na przyjazd tutaj, mogłam spokojnie leżeć w domu, ale przynajmniej wiem, że mała dobrze reaguje na te twardnienia, tylko lekko jej tętno podskakuje na skurczu (170-180).
Dobranoc!Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Lanusia trzymaj się!a ja trzymam za was kciuki,obyś urodziła i miała to już za sobą no i najważniejsze córcie przy sobie!!!kochana może córcia postanowiła mamusi żarcik zrobić ?odnośnie wypisu zobaczysz jak sytuacja będzie juro wyglądała.TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!!
Lanusia93 lubi tę wiadomość
ania0141