Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny :* moja Córka obudziła mnie pół godz temu a teraz dalej śpi
Jeszcze raz gratuluję nowym Mamom :*
Ja zaczynam dzisiaj 39tc
Miłej soboty :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 07:08
panda80, Larisa, ania0141, agulas lubią tę wiadomość
[/url] -
Dzisiejsze KTG znowu wykazało regularne, ale słabsze niż wczoraj skurcze. Dzisiaj już w ogóle nie bolą. Wróżenie z fusów, ordynator i położne mówią, że coś może ruszyć, ale równie dobrze może się wyciszyć i urodzę za 2 tygodnie. Oj napawają optymizmem!
Proszę o kciuki, żeby lada moment polały się wody czy coś, bo bez sensu leżeć w tym szpitalu dwukrotnie i przeżywać rozstanie z Liląfabiola, panda80 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
znowu moja skleroza się odezwała pamiętam,że jedna z brzuchatek ma dzisiaj urodziny,ale nie mogę przypomnieć sobie która ,wiec przepraszam za moją towarzyszkę sklerozę i życzę naszej dzisiejszej solenizantce wszystkiego najlepszego,spełniania marzeń,szybkiego porodu(co okazuje się możliwe )
STO LAT!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 09:21
panda80 lubi tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualnyNormalnie szok!!! Zasnęłam! Hura wyspałam się Nawet trzaskanie butelkami męża mnie nie obudziło :p
Także kilka godzin później wstaje z dobrym humorem w końcu! !
Czas na śniadanie
Lanusia najgorsze to rozstanie z Lilą
Ja czujesz, że może faktycznie urodzisz to zostań a jak nie to ja chyba bym się wypisała do domu. Chociaż nie chcę namawiać do złego :* Tak czy siak mocno Cie ściskam i trzymam kciuki :*ania0141, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Mnie tez juz mąż irytuje. Ciągle go nie ma, po pracy ma drugą albo okazuje się ze komuś coś pomaga a ja siedzę całymi dniami sama. Dziś weekend to juz gdzieś pojechał, wroci po południu. A ja co, mam rozrywkę jak pojadę do Dino na zakupy. Hah : / oj czuje ze w końcu wybuchnę dzisiaj. Pewnie to juz stres się włącza okołoporodowy ...
Lanusia jak juz jesteś w szpitalu to skorzystaj i namow córkę do wyjścia!
Moja ani drgnie. Zero skurczy, tzn ja nic nie czuje. A czop chyba dalej odchodzi w kawałkach albo to jeszcze nie to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 09:25
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, my z Adasiem wychodzimy dzis do domku maly coraz ladniej je, ale musimy jeszcze trenować, dzis wazy juz zawrotne 2080 gramów
ania0141, Sunday, paprotka30, Endzis, Aleksandrakili, Lanusia93, kamaaa, agulas, Ameiva, Szotka, dichlieb, panda80, ilonia1984, Larisa, Dobson, Karatka81, Mynia lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dzien dobry!
Ja sie nawet wyspalam, w ubikacji tylko 4 razy bylam to jest nic w porownaniu z innymi nockami.
Lanusia, trzymaj sie! Kciuki zacisniete zeby Corcia chciala Was dzisiaj poznac
Nie chce mi sie z lozka wychodzic..
Ale mialam sen!!!! Ze karmilam moje Malenstwo piersia, raz z jednej raz z drugiej!! I ciagnela cyca, ladnie jadla a ja bylam taka szczesliwa oby tak bylo!
Zaczynam 40 tydz!!!!ania0141, Lanusia93, dichlieb, panda80, Larisa, Karatka81 lubią tę wiadomość
-
fabiola wrote:Ja zaczynam dzisiaj 39tc
Miłej soboty :*
My też dziś zaczynamy 39 tydzień ! W końcu się doczekałam u siebie tego pięknego opisu pod suwaczkiem!!!
Dziś w nocy złapały mnie silne bóle miesiączkowe, ale przeszły i tak od rana melduje się w dwupaku!!!
Dziś sądzę rzodkiewke i kwiatki na balkonie
paprotka30, ania0141, fabiola, Lanusia93, panda80, malika89 lubią tę wiadomość