Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonkaaa stosując dietę ,cukier się unormuje,podpytaj lekarzy bo oni sami z siebie nie bardzo wylewni do rozmowy czasami więcej sie dowiesz od położnej czy pielęgniarki...
a najwięcej pewnie dowiesz się w poniedziałek bo w weekend to marne szanse bynajmniej u nasania0141 -
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa wrote:Cukier ok wdrożyli mi diete... na opuchlizne dostałam tabletkę o 12 a nogi jakie były takie są... ktg czyste...
Iwonkaa nie stresuj się bo te jedzenie szpitalne nazywa się cukrzycowym a tak naprawdę cukier po nim skacze prawie każdej, która ma cukrzycę i mierzy glukometrem.
Wejdź sobie na stronę slodkiemamy.edu.pl
Poczytaj co można jeść aby cukier był w normie. Trzeba wyczuć swój organizm. Ja np. Dużo rzeczy mogę jeść zakazanych a nie podnoszą mi cukru.
Co prawda mało czasu ci zostało ale chociaż trochę to ci pomoże.
Co ważne jeść często co 2-2,5godz a małe ilości. Ja do tych posiłków dużo pije i w ten sposób jestem cały czas pełna.https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Straciatellaa gratuluję i maleństwa i szybkości !
Ja siedzę u lekarza i uwaga , doktorka dopiero przyszła , zapomniała ze ludzi miała przyjmować od 18 ! Hahaha , kurwa jak dobrze ze kfc całodobowyAleksandrakili, ania0141, panda80, Straciatellaa, Larisa, agulas, Dobson lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny