X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodze! :-)

Karolina_Ina, Dobson, Endzis, ania0141, Kinga., karola91, dichlieb, paprotka30, panda80, MagSz, *KasiaS*, Rotenkopf, Szotka, Karatka81, Aleksandrakili, Justyna Es, Larisa, jaskra, katka/85, Wiolcia1405, agulas, Funky09, Kawuszka, Olina, mappi, mania, kredeczka91, _Saszka_, Lanusia93, Mynia, czarna_owca lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:

To już za chwilę będziesz miała maleństwo przy sobie :) zazdroszcze!

• Dobson Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuhu! Powodzenia! Kciukasy na full! :D

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulimulia wrote:
    Wy takie klopsiki macie w brzuszku a ja mam nadzieję, że mój synek dobije chociaż do 3 kg:(
    To tak jak ja, dlatego ma siedziec w brzuchu do terminu. Choć nie wiem jak rozumieć to, że teraz jestem cały czas niewyspana... Śpię w dzień i w nocy i dalej mi się chce... No nawet na początku nie mialam czegoś takiego... To juz3 dzień odkąd jestem takim śpiochem, a za oknem ładna pogoda (więc na nią zwalić nie mogę). Ps. Własnie mnie kurier obudził ;)

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis co z Toba? Daj znac jak bedziesz miala chwile.

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    To gratuluję i trzymam kciuki. Zdaj relację jak bedziesz mogła ;)

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STRACIATELLA SUUUUPER,odezwij się po...:)

ania0141
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatella powodzonka!

Nadrobilam Was. Byłam na ip. Oj jak mnie tam zmaltretowali tymi.badaniami. to czop sluzowy oraz krwawienie z szyjki wiec z tym ok. Na ktg sa skurcze ale nieregularne. Proponowali zebym została ale wolałam wrócić i czekac na regularne skurcze w domku. Ale faktycznie są coraz boleśniejsze i częstsze więc coś sie zaczyna dziać. Do tego dzis rano zwymiotowałam jablko i wode i apetytu w ogóle nie mam no nic czekamy...

Iwonka ja sie nie znam na cukrach ale juz niewiele do końca zostalo może lepiej niech pokontrolują wszystko. Trzymaj się tam i wiem co czujesz bo mnie też przeraziła wizja zostania w szpitalu a Ty masz jeszcze córcie w domku..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:35

Karolina_Ina, agulas, panda80 lubią tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki!

f2wlcbxmqludqper.png
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Masakra od kilku dni boli mnie tak miednica, spojenie i pachwiny dodatkowo rwacy bol w posladku podczas chodzenia, nogi na nogi nie moge nalozyc tak mnie boli tam wszystko jakbym miala rodzic teraz to nie wiem jak bym nogi podniosla do gory hehe

• Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps zazdroszcze wam tych czopow, rozwarć, porodów.. U mnie wszystko zamkniete skurczy brak..

Larisa, agulas lubią tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróciłam ze spaceru dość długiego,rano trochę na rowerku(stacjonarnym) śmignęłam i lepiej się czuję niż podczas tego mojego leżenia...nic mi nie dolega,rzuciłabym się na męża ale nie uwierzy bo powie że to kolejny żart sobie robię:)-(w sumie po 7mcach przerwy też bym nie uwierzyła)
    najlepsze to było to jak mój mąż siedział przy stole a ja chciałam wyjąć coś z szafki-z tyłu za nim i nie wiem jakim cudem szklanka wypadła,uderzyła go w głowę i roztrzaskała się o podłogę,ja naprawdę nie wiem jak to się stało a on że specjalnie w niego pierdyknęłam:)no nie mogę:)

ania0141
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatella kciuki zaciśnięte!!! :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania znaczy że mąż ma coś na sumieniu ;-)

ania0141 lubi tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea, straszną męczarnię przeżyłaś... Współczuję ogromnie.. Ja bym się nie zgodziła na tyle masaży szyjki. Z resztą akurat na to działanie chyba w ogóle bym nie wyraziła zgody. Najważniejsze, że wszystko już za Tobą i Staś pojawił się na świecie bezpieczny ;)

U mnie dzisiaj troszkę gorszy dzień, a wczoraj się czułam zaskakująco dobrze.. Już myślałam, że tak będzie do końca, ale nie :/ Noc fatalna- poszłam spać o 2 i do 3.30 zdążyłam wstać 4 razy mimo, że wcale dużo nie wypiłam przed snem. Pobudka o 7.00.. Najgorsze jest to, że chciałabym sobie poodpoczywać i wyczilować a po powrocie z uczelni w ogóle spać nie mogę.. Tylko się kręcę z boku na bok bez sensu.

beta HcG 14 dpo 47
    beta HcG 16 dpo 74,7
    beta HcG 19 dpo 116 😢
    beta HcG 21 dpo 219 (promyczek nadziei)

202606212751.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no i gratulacje Andrea!! Duży synek. Teraz już bedzie tylko lepiej po tym co przezylas:)

Jej Jaskra Ty jeszcze na zajecia chodzisz? Podziwiam ja łapie zadyszke jak do osiedlowego pójdę i boje sie zeby mi tam wody nie odeszły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:44

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Nemera Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Andrea!

Ja też sie już czuje strasznie ociężała brzuch pobolewa mocno jak na okres a muszę wytrzymać jakoś do 18 :)

2nn3dqk3bgme6a5j.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis, chodzę, ale wolno ;) na końcówkę mam już takie lżejsze zajęcia. Na przykład ostatnie 3 dni siedzieliśmy w sali i oglądaliśmy przekaz live z bloku operacyjnego i słuchaliśmy prelekcji, przy czym mi się trafiło komfortowe miejsce na kanapie, więc nie było tak źle ;) Poza tym mój kochany mąż podwozi mnie pod sam szpital i odbiera zaraz po zajęciach. Najgorzej było przed świętami, kiedy miałam 3 tygodnie zajęcia w szpitalu, w którym dostęp do windy miały tylko osoby z kluczykiem. Nasza szatnia była na -1 a zajęcia na +4. To był ciekawy sport- jak już dotarłam na górę to serce mi tak waliło ;) No ale nie podziałało na mnie to łażenie po schodach bo jak widać nadal w dwupaku ;)

Endzis, Mynia lubią tę wiadomość

beta HcG 14 dpo 47
    beta HcG 16 dpo 74,7
    beta HcG 19 dpo 116 😢
    beta HcG 21 dpo 219 (promyczek nadziei)

202606212751.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatella w końcu się doczekalas! Powodzenia!

Zmeczyłam się przy tych podłogach jakbym co najmniej w polu robiła. Kondycja godna pożałowania : p

ania0141, agulas, panda80 lubią tę wiadomość

• largos Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, kurcze byłam u położnej a tam cisza, skurcze minimalne. Ale za to od 2 godzin źle się czuje, ból brzucha jak na okres i jest mi niedobrze/....blee, boli mnie głowa przy okazji. A dzidziuś się rusza no i mam wrażenie,ze cały czas chce mi się siku..

relgupjy7eqx5bjf.png
‹‹ 1159 1160 1161 1162 1163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ