Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rodze!
Karolina_Ina, Dobson, Endzis, ania0141, Kinga., karola91, dichlieb, paprotka30, panda80, MagSz, *KasiaS*, Rotenkopf, Szotka, Karatka81, Aleksandrakili, Justyna Es, Larisa, jaskra, katka/85, Wiolcia1405, agulas, Funky09, Kawuszka, Olina, mappi, mania, kredeczka91, _Saszka_, Lanusia93, Mynia, czarna_owca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bulimulia wrote:Wy takie klopsiki macie w brzuszku a ja mam nadzieję, że mój synek dobije chociaż do 3 kg:(
-
nick nieaktualny
-
Straciatella powodzonka!
Nadrobilam Was. Byłam na ip. Oj jak mnie tam zmaltretowali tymi.badaniami. to czop sluzowy oraz krwawienie z szyjki wiec z tym ok. Na ktg sa skurcze ale nieregularne. Proponowali zebym została ale wolałam wrócić i czekac na regularne skurcze w domku. Ale faktycznie są coraz boleśniejsze i częstsze więc coś sie zaczyna dziać. Do tego dzis rano zwymiotowałam jablko i wode i apetytu w ogóle nie mam no nic czekamy...
Iwonka ja sie nie znam na cukrach ale juz niewiele do końca zostalo może lepiej niech pokontrolują wszystko. Trzymaj się tam i wiem co czujesz bo mnie też przeraziła wizja zostania w szpitalu a Ty masz jeszcze córcie w domku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:35
Karolina_Ina, agulas, panda80 lubią tę wiadomość
-
Hej
Masakra od kilku dni boli mnie tak miednica, spojenie i pachwiny dodatkowo rwacy bol w posladku podczas chodzenia, nogi na nogi nie moge nalozyc tak mnie boli tam wszystko jakbym miala rodzic teraz to nie wiem jak bym nogi podniosla do gory hehe -
ja wróciłam ze spaceru dość długiego,rano trochę na rowerku(stacjonarnym) śmignęłam i lepiej się czuję niż podczas tego mojego leżenia...nic mi nie dolega,rzuciłabym się na męża ale nie uwierzy bo powie że to kolejny żart sobie robię-(w sumie po 7mcach przerwy też bym nie uwierzyła)
najlepsze to było to jak mój mąż siedział przy stole a ja chciałam wyjąć coś z szafki-z tyłu za nim i nie wiem jakim cudem szklanka wypadła,uderzyła go w głowę i roztrzaskała się o podłogę,ja naprawdę nie wiem jak to się stało a on że specjalnie w niego pierdyknęłam:)no nie mogęania0141 -
Andrea, straszną męczarnię przeżyłaś... Współczuję ogromnie.. Ja bym się nie zgodziła na tyle masaży szyjki. Z resztą akurat na to działanie chyba w ogóle bym nie wyraziła zgody. Najważniejsze, że wszystko już za Tobą i Staś pojawił się na świecie bezpieczny
U mnie dzisiaj troszkę gorszy dzień, a wczoraj się czułam zaskakująco dobrze.. Już myślałam, że tak będzie do końca, ale nie Noc fatalna- poszłam spać o 2 i do 3.30 zdążyłam wstać 4 razy mimo, że wcale dużo nie wypiłam przed snem. Pobudka o 7.00.. Najgorsze jest to, że chciałabym sobie poodpoczywać i wyczilować a po powrocie z uczelni w ogóle spać nie mogę.. Tylko się kręcę z boku na bok bez sensu. -
Aaa no i gratulacje Andrea!! Duży synek. Teraz już bedzie tylko lepiej po tym co przezylas:)
Jej Jaskra Ty jeszcze na zajecia chodzisz? Podziwiam ja łapie zadyszke jak do osiedlowego pójdę i boje sie zeby mi tam wody nie odeszły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:44
-
Endzis, chodzę, ale wolno na końcówkę mam już takie lżejsze zajęcia. Na przykład ostatnie 3 dni siedzieliśmy w sali i oglądaliśmy przekaz live z bloku operacyjnego i słuchaliśmy prelekcji, przy czym mi się trafiło komfortowe miejsce na kanapie, więc nie było tak źle Poza tym mój kochany mąż podwozi mnie pod sam szpital i odbiera zaraz po zajęciach. Najgorzej było przed świętami, kiedy miałam 3 tygodnie zajęcia w szpitalu, w którym dostęp do windy miały tylko osoby z kluczykiem. Nasza szatnia była na -1 a zajęcia na +4. To był ciekawy sport- jak już dotarłam na górę to serce mi tak waliło No ale nie podziałało na mnie to łażenie po schodach bo jak widać nadal w dwupaku
Endzis, Mynia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, kurcze byłam u położnej a tam cisza, skurcze minimalne. Ale za to od 2 godzin źle się czuje, ból brzucha jak na okres i jest mi niedobrze/....blee, boli mnie głowa przy okazji. A dzidziuś się rusza no i mam wrażenie,ze cały czas chce mi się siku..