Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaskra, gratulacje!
jaskra lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Ja dzisiaj na zakupach byłam (z kuponami z Twojego stylu), smyka zaliczyłam i yska, pościel w fajnych cenach kupiłam i pass Do auta i do domku Wróciliśmy i padłam, brzuch mi opadł, bo spodnie dresowe mnie cisną pod brzuchem... i cały czas coś tam się w podbrzuszu dzieje... I jako że kwietniowe dzieciaczki wybitnie się uaktywniły, rozłożyliśmy z M łóżeczko i "ubrałam" fotelik Nie mam siły już na nic. I mokro hmm wkładkę musiałam założyć, choć całą ciążę nie było takiej potrzeby... Strach się bać ha,ha
ania0141 lubi tę wiadomość
-
Jaskra, kochana, gratuluje z całego serca !
Karatka ze mnie leci ciągle od 3 dni raz mi to wygląda jak kawałki czopa a raz jak śluz ale zdecydowanie jest tego więcej niż kiedykolwiek. Ciągle chodzę do łazienki i się myję, nie znoszę tego uczucia wilgoci : /
Mieliśmy iść na spacer a zawitaliśmy do miejscowej knajpki i objedzeni jak bąki nie mieliśmy juz siły chodzić : p
Teraz lezymy i zalujemy tego obżarstwa hahajaskra, Karatka81 lubią tę wiadomość
-
Iwonka napisalana facebooku:
Witajcie moje drogie... mam przypaly z Internetem
Dalej w szpitalu, na obrzęki dostaje tabletkę moczopedna raz na dzień no i ta neszczesna dieta cukrzycowa... w dwa dni pobytu 3 kg mniej...
Ktg ok... jakiej pojedyncze skurcze na 100 się piszą ale słabo odczuwalne...
Ps. Mam jakiś pakiet internetowy ale tylko na fb także pozdrowcie dziewczyny na forum:*ania0141 lubi tę wiadomość
-
Ameiva, Straciatella, Jaskra ogromne GRATULACJE!!!
Ale dzieciaczkow juz po drugiej str brzuszkow
Panda wszystkiego najlepszego szybkiego i bezbolesnego i radosci z macierzynstwa
Ja wczoraj spedzilam bardzo mily dzien, kazda powinna miec urodziny na koncowce ciazy
Dolaczam sie do pytan Anijaskra, panda80 lubią tę wiadomość
-
Jaskra gratulacje!!!
Panda wszystkiego naj!!
Ja dzis pieklam sernik w ciescie czekoladowym, ciekawe jak wyszedl, dopiero wylaczylam piekarnik
Dobrej nocki!!jaskra, panda80 lubią tę wiadomość
-
ania0141 wrote:a ja mam kilka pytań do mamuś:
-jak często przepajacie maluszki i czym?
-jakie witaminy podajecie?
no i reszta uciekła z głowy...
Mąż kupił k+d (podawane od 8 doby życia) takie w kapsułkach. Odrywa się jedna część i wyciska do buzi. Moim zdaniem całkiem wygodne chociaż pamiętam że dziewczyny kiedyś pisały że były się czy ta kapsułka nie wpadnie do buzi dziecka, na szczęście u mnie mąż podaje .ania0141 lubi tę wiadomość
-
Jaskra gratulacje ! witamy maleństwo
Mnie złapały straszaki, są dość bolesne wiec nawet nie ma opcji na sen cholera, niedługo będę chodzić jak neptyk i jak jest możliwość ostatniego pełnego snu to ni w ząb wkurzające ta końcówka ciążyjaskra lubi tę wiadomość