Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Mamuski!
Ciekawe jak Iwonka..kciuki zacisniete.
Panda, powodzenia!!! Kciuki zacisniete!
Ania a co to za dol z rana?
Faktycznie, szkoda, ze tak malo tu dziewczyn chyba pozniej tez zaloze to konto na fb..
Ale mialam sen!!! Ze urodzilam w domu, szybko i sprawnie i pierwsze co to pisalam na forum, ze jestem juz po, wagi nie znam jeszcze bo urodzilam w domu niezla schiza..ale mozg niezle pracuje nawet w nocy, pamietal o BBF -
Ania co jest ??
Muszę się pochwalić odszedł mi czop!!!!!!!!!!!!!!! niby nic ale dla mnie to już coś od razu dostałam jakiejś dziwnej energii i czuję, że jestem w stanie tą moja Kluseczke sprawnie urodzić
Ciekawe czy ktg coś pokaże ale wątpię bo lekko mnie brzucho tylko boli...
Panda kciuki &&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:06
_Saszka_, ania0141, Lanusia93, Olina, agulas, Szotka, Sunday, Mynia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunday wrote:Dzien dobry Mamuski!
Ciekawe jak Iwonka..kciuki zacisniete.
Panda, powodzenia!!! Kciuki zacisniete!
Ania a co to za dol z rana?
Faktycznie, szkoda, ze tak malo tu dziewczyn chyba pozniej tez zaloze to konto na fb..
Ale mialam sen!!! Ze urodzilam w domu, szybko i sprawnie i pierwsze co to pisalam na forum, ze jestem juz po, wagi nie znam jeszcze bo urodzilam w domu niezla schiza..ale mozg niezle pracuje nawet w nocy, pamietal o BBF
Mi też się śniło że urodziłam, oczywiście dyskusje z kwietniowymi mamami na porządku dziennym w moich snach Tak mi się dobrze śpi w tym szpitalu, że pamiętam każdy szczegół ze snów. Dzisiejszy dotyczył mojego porodu, że byłam już kilka godzin po nim i wcale nie krwawiłam, zastanawiałam się czy założyć wkładkę, czy za kilka godzin podkład poporodowy czy zacznę krwawić dopiero jak okres dostanę za miesiąc Nie wiem czego ten sen dotyczył, może mam za mało podkładów spakowanych
Dziś jak położna przyszła mi mierzyć temperaturę i tętno małej to zrobiła to jak spałam, po prostu mi brzuch odkryła, ale już na KTG musiała mnie godzinę później obudzić i mówi, że jej tak szkoda było, bo spokojnie spałam
ania0141, życzę poprawy nastroju, ładny dzień się zapowiada Świetnie rozumiem, bo też miewam takie dni, wczoraj byłam bardzo opryskliwa bez powodu wobec mojej siostry, to czekanie mnie dobija. Muszę ją przeprosić...mania, ania0141, Sunday lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
a ja to dzisiaj jestem zła wściekła na cały świat a zarazem przybita płakać mi się chce a dlaczego nie wiem,taki dzień widocznie ,ale masakra,zobaczymy w którą stronę się rozwinie czy na poprawę czy w większego doła...lepiej żeby nikt mnie dzisiaj nie odwiedzał albo przypadkiem nie zapytał czy urodziłam!!!wrrrrr...
Lanusia dzisiaj do domciu?ania0141 -
mnie jakoś ten fb nie przekonuje,ciężko mi się przełamać...mam konto prywatne i też rzadko tam zaglądam ale z wami jakoś łatwiej i mam ciężki orzech do zgryzienia-to jest dopiero ogromny problem!oj dzisiaj to ze mną nie pogadacie...ach idę poprasować stertę ubrań może rozładuję te swoje napięcie...(wczoraj mąż kupił od tej znajomej znowu 2 duże reklamówki ciuszków ale takich większych,na 6mcy,poprałam i teraz poprasuję)ania0141
-
ania0141 wrote:a ja to dzisiaj jestem zła wściekła na cały świat a zarazem przybita płakać mi się chce a dlaczego nie wiem,taki dzień widocznie ,ale masakra,zobaczymy w którą stronę się rozwinie czy na poprawę czy w większego doła...lepiej żeby nikt mnie dzisiaj nie odwiedzał albo przypadkiem nie zapytał czy urodziłam!!!wrrrrr...
Lanusia dzisiaj do domciu?
Zajmij myśli prasowaniem, odpocznij Każda z nas miewa gorszy dzień.. Tak, już dostałam wypis i czekam aż po mnie przyjadą, jutro mam wizytę u mojego dr, więc nie uwolnię się od myślenia o porodzieania0141 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Wpadam się pochwalić
Dziś o 3:55 na świecie pojawiła się Natalia!
56cm, 3400g : )
Karolina_Ina, agulas, mania, karola91, *KasiaS*, katka/85, Dobson, Lanusia93, Szotka, Funky09, kamaaa, Larisa, Mynia, Sunday, MagSz, Aleksandrakili, ania0141, _Saszka_, fabiola, czarna_owca, Wiolcia1405, Straciatellaa, Justyna Es, wiecznie, panda80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny