Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bulimulia wrote:Gratulacje dla nowych mamuś. Mam wrażenie, że zostanę sama na placu boju:( Tak szybko się rozpakowujecie. Do terminu jeszcze 2 tygodnie...
Zamówiłam huśtawkę dla synka... Przesłali mi UŻYWKĘ!!!!!
Ja mam termin na 17.04 i znając moje szczęście jeszcze będę chodzić po terminie, więc czekamy razemAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Lanusia ja wg usg na 16.04 także bez spinki ha,ha Mój musi jeszcze trochę spraw załatwić także mi się nie spieszy Jak załatwi to Ala może wychodzić Wasze dzieciaczki też bardziej leniwe w brzuszkach? Moja to prawdziwy leniuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:23
-
Ja na 28 mam termin i pewnie zamkne liste.. ;/ coś czuje ze zanim urodze to już nikogo na tym forum nie będzie a szkoda.. Bo ten fb mi się nie podoba, nie mam czasu żeby się w nim połapać a tu się już przyzwyczaiłam... mało się udzielam ale lubię was podczytywac no nic, zobaczymy jak to będzie. . Mam nadzieje ze zanim forum zamilknie zdążę urodzić i pochwalić się moim synkiem i ktoś go jeszcze do listy dopisze:)
ania0141, agulas, czarna_owca, Bulimulia lubią tę wiadomość
-
Bulimulia wrote:Gratulacje dla nowych mamuś. Mam wrażenie, że zostanę sama na placu boju:( Tak szybko się rozpakowujecie. Do terminu jeszcze 2 tygodnie...
Zamówiłam huśtawkę dla synka... Przesłali mi UŻYWKĘ!!!!!ania0141 -
nick nieaktualny
-
Gratuluję wszystkim mamusiom
Ja tu też cały czas zaglądam, ale nie mam jakos siły na pisanie... Do tej pory nie czułam żadnego stresu ale dzisiaj już mnie dopadł W piatek idę do szpitala, mój lekarz wypisał mi skierowanie ze wzgl na wąską miednicę. Mam nadzieję że badania wyjdą ok i już wieczorem lub w sobotę będę tulić córeczkę.
Polecam Wam pieluszki bambusowe, kupiłam kilka sztuk i najchętniej wymieniłabym wszystkie tetrowe bo przy bambusowych są jak papier ścierny
Szkoda że forum umiera, no ale na fb jakoś mnie nie ciągnieania0141 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla mamusiek ja dzisiaj po wizycie, szyjki prawie nie ma, ale nic poza tym sie nie dzieje raczej do terminu (13.04) ze spokojem dotrwam. Na ktg nawet zapisaly sie skurcze na 100% ale pod koniec i nie regularne
ania0141, czarna_owca, agulas, dichlieb, Funky09, _Saszka_, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
ja oglądałam przed zakupem w kilku sklepach te pieluszki tetrowe i powiem wam,że w każdym sklepie były inne kupiłam te najgęściejsze,że tak to określę,wyprałam ,wyprasowałam i ok,ale jak widziałam w pepco to dosłownie jak bandaż takie dziurawe(rzadkie)no takiej to bym do pralki nie włożyła...a cenowo do 40 groszy różnicyania0141
-
ja termin mam na 24, z usg trzeciego trymestru na 16 a wg mojego lekarza powinnam już urodzić,wg położnej również...boję się tej dużej wagi małego-że nie dam rady-pytanie jaka ona jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 14:59
ania0141 -
Dziewczyny nie uciekajcie na FB!
Ania ja tez mam termin na 24 a na razie nic nie wskazuje zebym urodzila wczesniej, choc mam zamiar sie wyrobic w kwietniu, zebym nie musiala sie do majowek przenosic
Paprotka GRATULACJE!!! Alez sprawna akcjaania0141, agulas lubią tę wiadomość
-
nie no ja tez uprałam tetrowe i uprasowalam , ale nie wiem ile wytrzymaja takich pran ehheheh naprawde teraz to robia wszytsko takie na odwal sie ;/ teraz kupilam tez flanelowe to po 10zł jedna sztuka, a w praniu sie te misie kolorowe tak jakos wybieliły czy cos :<
-
Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj od rana męczą mnie straszne bóle w lewym boku brzucha. Jak leżę jest trochę lepiej, ale jak wstaję to od razu przeszywa mnie taki kłujący ból, że ledwo jestem w stanie pójść do toalety i spowrotem. Nie wiem co to może być i nie wiem co mam robić. Czekać, że może przejdzie czy jechać do szpitala? Miała któraś z Was coś podobnego?15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
typowo tak produkują po to żeby więcej kupować...normalne,szybciej się zużyją szybciej kupisz.
no to jest nas garstka na forum...miałam nadzieję,że do końca rozwiązań dotrwamy tutaj wszystkie razem...a tu z dnia na dzień coraz nas mniej,jeżeli przeniesiemy się wszystkie na fb z myślą,że będziemy tu i tu to to forum zakończy swoje istnienie...a fajnie byłoby utrzymać je do końca,do dnia kiedy ostatnia z kwietniówek zostanie mamąSunday, dichlieb lubią tę wiadomość
ania0141 -
ja jutro miedzy 12 a 13 mam sie złosić do szpitala, bo jutro ma ostateczny termin.
Nie wiem jak to wszystko rozegraja, bo mały jest ułożony pośladkowo i na sn nie ma co liczyć już na pewno. Podejrzewam, że mnie przegłodza i rano 7 kw bede miala cesarke, ale to tylko moje przypuszczeniaLarisa lubi tę wiadomość
-
Olina myślę,że twoje przypuszczenia są słuszne,owszem są szpitale które dopuszczają poród sn przy położeniu pośladkowym,ale raczej odchodzi się już od tego ze względów bezpieczeństwa,więc zanim jutro się zgłosisz do szpitala to się najedzania0141