Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia a to taki ból jakby mięśnia? Bo ja miałam tak parę razy i samo przechodziło. Często to odczuwałam jak za szybko się podnosiłam albo wstawałam.
Co do pieluch ja mam tylko tetrowe. Po upraniu i uprasowaniu są bardzo fajne, no ale ja wybierałam te z większą gramaturą, żeby właśnie nie były takie cienkie. -
No szkoda trochę tego forum, na bbf zostanę trochę dłużej bo poczekam jeszcze na szczęśliwe rozwiązania innych koleżanek które mają termin na inne miesiące.
Mam stare pieluszki tetrowe które mają 30lat a są w lepszym stanie niż nowe po 1 praniu.ania0141, agulas lubią tę wiadomość
-
Karolina Ina ten ból mogłabym trochę porównać do kolki, z tym że ten jest wiele mocniejszy i promieniuje na cały bok.15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny
-
Dzwoniłam do przychodni ale już dzisiaj nie ma żadnego gina a moja położna póki co nie odbiera telefonu spróbuję iść zaraz pod ten prysznic, mam nadzieję, że pomoże15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
ania0141 wrote:kobietki czy dzisiaj na fb Iwonka się odzywała?są od niej jakieś wieści?
''Hej kochane... maluch w brzuchu... miałam balonik... pękł po 2 h czyli super rozwarcie na 3 of dwoch godzin kroplowka rozwarcie 3-4... przy balonie bolalo a teraz tak sobie...''ania0141, agulas, Mynia, Mynia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTriste rozumiem że zaplanowali cc?
A odnośnie wąskiej miednicy to mierzyli to jakoś. Za wąska w stosunku do główki czy jak?
Pytam bo mogę mieć ten sam problem a jutro mam wizytę to zapytam.
Ja nie mam fb więc będę tutaj ciągle choć często się nie odzywam ale rzeczywiście pusto tu mocno a w sumie to teraz taki okres że wsparcia trochę nam wspólnie potrzeba
Ale rozumiem że fb dużo ułatwia i pozwala jednak się zamknąć niejako w sobie znanej grupie co jest zrozumiałe ze względu na bliskość kontaktów i intymność a z drugiej strony to ogranicza w bazowaniu na doświadczeniu innych.ania0141, czarna_owca lubią tę wiadomość
-
paprotka30 wrote:Dzięki dziewczyny, poród naturalny, lekko nie bylo : )
Straciłam sporo krwi i szycie trwało dłużej niż samo parcie. Ale to juz nieważne : )
W szpitalu byliśmy koło 22 a o 4 Mała była na świecie wiec chyba nie tak źle nam poszło!
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:Aleksandrakili dzięki że pytasz,szczerze to sama nie wiem,poprasowałam,przespałam się i może trochę lepiej ale taka jakaś dziwna jestem...
a ty jak gotowa na jutro?
Ja przed jutrem się boję okropnie.. jak siedzę w domu to jest gorzej.. nawet na zakupy jeszcze pojechałam zeby nie myśleć ale niestety się nie da teraz wcinam kiwi żeby mnie jeszcze przeczyściło przed jutrem :p bo czasem lewatywe przed cc też robią a ja nie dopytałam mojego lekarza :p
a tak to stres dobrze że mąż mnie rozsmiesza ciagle bo bym zwariowała sama :pania0141 lubi tę wiadomość
-
Ania każda z nas ma takie dni na pewno. Dzisiaj np mnie wyprowadził komentarz teściowej. Wiem ,ze przesadzam ,ale ona pyta się mnie jak się czuje a ja ,ze dzisiaj jakbym przebiegła maraton. Ona na to a no ze przed porodem to poczuje energię. Co to oznacza??????? Nigdy nie urodze? !?!?!?!
ania0141, Szotka lubią tę wiadomość