X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Saszka_ wrote:
    Gratulacje, witamy Helenkę :)
    Internety już działają, przygarniecie mnie na fb? Do kogo mogę wysłać linka?
    U mnie nadal brak postępów, wczoraj dwa razy spacer po 5 km i zero oznak :/

Czy ktoś już Cię przygarnal na fb? Jeśli nie, to zaakceptuj moje zaproszenie a potem podeślij linka do profilu na fb.

_Saszka_ lubi tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baba ach z tymi imionami jest tyle ładnych ale zawsze jakieś skojarzenia ...ja miałam kilka typów ale wszystko odrzucone bo się z kimś kojarzy,niby mam dwa ale tak naprawdę nikt ich nie akceptuje no i jest problem...pewnie jak zawsze postawię na swoim,ale do ostatniej chwili nie wiem na jakie jeszcze :)

baba lubi tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina faceebokowy łowca :)

Karolina_Ina, _Saszka_ lubią tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba sobie pomagać :)

ania0141, Sunday, _Saszka_ lubią tę wiadomość

• Sunday Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda gratulacje!!! Zdrowka dla Was :-*

panda80 lubi tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja tez wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek :-) z gory dziekuje za pomoc w dodaniu na fb :-)

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • karola91 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj wrocilam szczesliwa od lekarza bo powiedzial ze szyjka calkowicie zgladzona i rozwarcie na jeden palec ze raczej napewno do terminu nie dotrwam. Ale pozniej poczytalam fora internetowe i niektore kobiety z takim stanem rzeczy nawet przenosily ciaze..
    No nic pozostaje tylko czekac :)

ania0141, kredeczka91, agulas, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość

Tosia <3
    ckaipc0ztrt3gzzn.png
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sadzilam ze dotrwam do tego etapu, ale... dzisiaj zaczynam 40tc!

Jakos nie potrafie sie przelamac do fb wiec mam nadzieje ze cos sie tu bedzie jeszcze dzialo :)
    Na samej koncowce trafila nam sie okazja do kupna auta i jutro jedziemy pociagiem do leszna wiec synus ma zakaz wychodzenia, najlepiej do poniedzialku, zeby tatus zdazyl w weekend jeszcze ogrod ogarnac, bo mu sie odplyw z rynny zachcialo robic ;)

ania0141, agulas, _Saszka_ lubią tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim z rana :)

agulas, kredeczka91, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili trzymam kciuki i myślami jestem z wami,już za kilka godzin będziesz miła swojego skarbusia obok siebie-pierwsze :) spotkanie w cztery oczy-powodzenia.

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredeczka daleko jedziecie?pociągiem,odważna jesteś wytrzęsie cię na wszystkie strony ale wrazie synusiowi się spodoba przejażdżka i postanowi sprawdzić jak to wygląda z drugiej strony to będzie miał darmowe bilety pkp :)

kredeczka91 lubi tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam myśleć, że ja to nigdy nie urodzę, tylko będę nosiła dalej to słoniątko...

ania0141 lubi tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina teraz to już chyba każda z nas tak myśli tym bardziej,że już tyle dzieciaczków się urodziło,już spacerują...a my wyczekujemy...a i tak nas pewnie poród zaskoczy ;)

agulas lubi tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój poród tak mnie "zaskakuje", że aż go nie ma :) no nic, nie trzeba było wierzyć, że już na dniach urodzę, tylko nastawić się na termin. A tak, wszyscy zrobili nadzieję, a tu oo.. życie..

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    norma,zazwyczaj jak czegoś bardzo chcesz to musisz dłuuuugo czekać a jak byś miała coś do zrobienia jeszcze i byś chciała żeby się odwlekło trochę to by było bum...ja też łapię przez to doła bo zmęczona już jestem a te myślenie wykańcza psychicznie
    inaczej by było gdyby człowiek wiedział jak to będzie ,kiedy i że wszystko będzie ok a jednak ta niepewność potęguje stres...no i w najbliższym czasie nic zaplanować nie można bo od razu się nasuwa myśl,że może będę w szpitalu

Karolina_Ina lubi tę wiadomość

ania0141
  • _Saszka_ Przyjaciółka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredeczka super, że udało Wam się kupić samochód :)
    Trochę się pomeczysz w pociągu, ale później będzie wygodniej z maluszkiem.
    U mnie nadal brak objawów, wdrozylam juz 3 s i nadal nic (schodów mam mało, a sutki zostawiam do weekendu).
    Jak tak dalej pójdzie, to Wojtus przetrzyma mnie do maja. Dziś mam wizytę, tydzień temu szyjka miała 1,5 cm, mam nadzieję, że już jej nie ma :)

ania0141, kredeczka91 lubią tę wiadomość

• kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade okolo 1,5h pociagiem wiec bedzie ciekawie, swoja droga na darmowe bilety to bym sie nie obrazila :D strasznie sie ciesze na ten samochod, bo do tej pory nie mielismy nic, a mieszkamy poza miastem :)
    Swoja droga ja bardzo liczylam na swieta i tydzien po nich, a teraz wlasnie mam caly czas cos, ze dobrze by bylo jakbym przenosila i ciagle sie boje ze mnie zaskoczy gdzies porod np w pociagu :D

dichlieb, ania0141, agulas, _Saszka_ lubią tę wiadomość

• kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saszka ja mieszkam na parterze na osiedlu szeregowcow jednopietrowych (oszalamiajace 10 schodkow na 1 pietro) wiec tego s raczej nie uda mi sie zrealizowac :P

_Saszka_ lubi tę wiadomość

• Nemera Przyjaciółka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. A moja córcia choruje na szkarlatyne :( mam nadzieje że wyzdrowieje zanim ja zacznę rodzić.

Za to dzisiaj jadę na ostatnie usg przed cc oczywiście prywatnie i się przynajmniej dowiem ile mała waży i czy wszystko w porządku ale dopiero o 16 a ja już siedze jak na szpilkach bo się nie moge doczekać :)

agulas, katka/85, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość

2nn3dqk3bgme6a5j.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda ogromne Gratulacje!!! dobrze, ze lekarze podjeli decyzje w odpowiednim momencie i jestes juz szczesliwa mamusia :)

kredeczka zakup samochodu to fajna sprawa :) my szukalismy nowego samochodu przed swietami Bozego Narodzenia z mysla o pojawieniu sie malego czlowieczka i pamietam jakie to bylo meczace jezdzenie i ogladanie, a wtedy nie bylam jeszcze w tak zaawansowanej ciazy, ale radosc ogromna jak juz znalezlismy idealny :) Powodzenia z zakupem auta :)

kredeczka91 lubi tę wiadomość

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
‹‹ 1183 1184 1185 1186 1187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ