Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_Saszka_ wrote:Gratulacje, witamy Helenkę
Internety już działają, przygarniecie mnie na fb? Do kogo mogę wysłać linka?
U mnie nadal brak postępów, wczoraj dwa razy spacer po 5 km i zero oznak
Czy ktoś już Cię przygarnal na fb? Jeśli nie, to zaakceptuj moje zaproszenie a potem podeślij linka do profilu na fb._Saszka_ lubi tę wiadomość
-
baba ach z tymi imionami jest tyle ładnych ale zawsze jakieś skojarzenia ...ja miałam kilka typów ale wszystko odrzucone bo się z kimś kojarzy,niby mam dwa ale tak naprawdę nikt ich nie akceptuje no i jest problem...pewnie jak zawsze postawię na swoim,ale do ostatniej chwili nie wiem na jakie jeszcze
baba lubi tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj wrocilam szczesliwa od lekarza bo powiedzial ze szyjka calkowicie zgladzona i rozwarcie na jeden palec ze raczej napewno do terminu nie dotrwam. Ale pozniej poczytalam fora internetowe i niektore kobiety z takim stanem rzeczy nawet przenosily ciaze..
No nic pozostaje tylko czekacania0141, kredeczka91, agulas, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Nie sadzilam ze dotrwam do tego etapu, ale... dzisiaj zaczynam 40tc!
Jakos nie potrafie sie przelamac do fb wiec mam nadzieje ze cos sie tu bedzie jeszcze dzialo
Na samej koncowce trafila nam sie okazja do kupna auta i jutro jedziemy pociagiem do leszna wiec synus ma zakaz wychodzenia, najlepiej do poniedzialku, zeby tatus zdazyl w weekend jeszcze ogrod ogarnac, bo mu sie odplyw z rynny zachcialo robicania0141, agulas, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
kredeczka daleko jedziecie?pociągiem,odważna jesteś wytrzęsie cię na wszystkie strony ale wrazie synusiowi się spodoba przejażdżka i postanowi sprawdzić jak to wygląda z drugiej strony to będzie miał darmowe bilety pkp
kredeczka91 lubi tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
norma,zazwyczaj jak czegoś bardzo chcesz to musisz dłuuuugo czekać a jak byś miała coś do zrobienia jeszcze i byś chciała żeby się odwlekło trochę to by było bum...ja też łapię przez to doła bo zmęczona już jestem a te myślenie wykańcza psychicznie
inaczej by było gdyby człowiek wiedział jak to będzie ,kiedy i że wszystko będzie ok a jednak ta niepewność potęguje stres...no i w najbliższym czasie nic zaplanować nie można bo od razu się nasuwa myśl,że może będę w szpitaluKarolina_Ina lubi tę wiadomość
ania0141 -
Kredeczka super, że udało Wam się kupić samochód
Trochę się pomeczysz w pociągu, ale później będzie wygodniej z maluszkiem.
U mnie nadal brak objawów, wdrozylam juz 3 s i nadal nic (schodów mam mało, a sutki zostawiam do weekendu).
Jak tak dalej pójdzie, to Wojtus przetrzyma mnie do maja. Dziś mam wizytę, tydzień temu szyjka miała 1,5 cm, mam nadzieję, że już jej nie maania0141, kredeczka91 lubią tę wiadomość
-
Jade okolo 1,5h pociagiem wiec bedzie ciekawie, swoja droga na darmowe bilety to bym sie nie obrazila strasznie sie ciesze na ten samochod, bo do tej pory nie mielismy nic, a mieszkamy poza miastem
Swoja droga ja bardzo liczylam na swieta i tydzien po nich, a teraz wlasnie mam caly czas cos, ze dobrze by bylo jakbym przenosila i ciagle sie boje ze mnie zaskoczy gdzies porod np w pociagudichlieb, ania0141, agulas, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Cześć. A moja córcia choruje na szkarlatyne mam nadzieje że wyzdrowieje zanim ja zacznę rodzić.
Za to dzisiaj jadę na ostatnie usg przed cc oczywiście prywatnie i się przynajmniej dowiem ile mała waży i czy wszystko w porządku ale dopiero o 16 a ja już siedze jak na szpilkach bo się nie moge doczekaćagulas, katka/85, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Panda ogromne Gratulacje!!! dobrze, ze lekarze podjeli decyzje w odpowiednim momencie i jestes juz szczesliwa mamusia
kredeczka zakup samochodu to fajna sprawa my szukalismy nowego samochodu przed swietami Bozego Narodzenia z mysla o pojawieniu sie malego czlowieczka i pamietam jakie to bylo meczace jezdzenie i ogladanie, a wtedy nie bylam jeszcze w tak zaawansowanej ciazy, ale radosc ogromna jak juz znalezlismy idealny Powodzenia z zakupem auta
kredeczka91 lubi tę wiadomość